xxxPALUCHxxx Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Jaki koszt? Jakieś numery czesci?
shakal Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 W kwocie 500zl sie zmieścisz [emoji6] poszukaj na forum, jest o tym dużo. dakine0007 sorki za OT [emoji6] Wysłane z iPhone
muunv Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 W kwocie 500zl sie zmieścisz [emoji6] poszukaj na forum, jest o tym dużo. dakine0007 sorki za OT [emoji6] Wysłane z iPhone NP Jaki koszt? Jakieś numery czesci? Po blutacza zglos sie najlepiej do BIGGMAN
KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Pod co podpinales sie blendami/ledami lusterek? Pod clh? Masz moze jakas fotke, jak to widac w nocy?
muunv Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Pod co podpinales sie blendami/ledami lusterek? Pod clh? Masz moze jakas fotke, jak to widac w nocy? Tak, pod CLH wiec przy wlaczeniu halogenow swieca i blendy W dzien spoko, w nocy odbija sie to od lakieru Fotke zrobie Ci jak sie sciemni bo obecnie nie mam zadnej
KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Hyhy no to pieknie, ale z drugiej strony ile to sie jezdzi na tych halogenach. no to pstryknij, dzieki. Dzisiaj jak sie wyrobie to bede docinal u siebie stelaze pod blendy i czekam na piny, zeby puscic przez przelotki drzwi i podlaczyc. Oswietla to w ogole chociaz troszke podloze, czy tylko w drzwiach sie odbija swiatlo i nic wiecej?
muunv Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Hyhy no to pieknie, ale z drugiej strony ile to sie jezdzi na tych halogenach. no to pstryknij, dzieki. Dzisiaj jak sie wyrobie to bede docinal u siebie stelaze pod blendy i czekam na piny, zeby puscic przez przelotki drzwi i podlaczyc. Oswietla to w ogole chociaz troszke podloze, czy tylko w drzwiach sie odbija swiatlo i nic wiecej? W sumie malo sie jezdzi na tych halogenach Oswietlaja diody podloze dosc mocno, myslalem ze slabiej beda swiecic, ale jestem mile zaskoczony
KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 No wlasnie tego sie "obawiam" ze beda slabo swiecily czyli mowisz, ze w nocy przy swiecacych blendach mozna spokojnie szukac pastylki immo w 20cm trawie?
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 piekne auto. wiesz moze ile kosztuje mniej wiecej wymiana oleju w skrzyni?
muunv Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 piekne auto. wiesz moze ile kosztuje mniej wiecej wymiana oleju w skrzyni? W moich okolicach dynamiczna wymiana z filtrem i oryginalnym olejem 1300zl. :/ No wlasnie tego sie "obawiam" ze beda slabo swiecily czyli mowisz, ze w nocy przy swiecacych blendach mozna spokojnie szukac pastylki immo w 20cm trawie? Mysle, ze nawet igly w stogu siana
KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Jedno już założyłem, na szybko podpiąłem i kurde faktycznie mocno to daje Edytowane 7 Listopada 2016 przez KoJ@K
muunv Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Jedno już założyłem, na szybko podpiąłem i kurde faktycznie mocno to daje U mnie wyglada to tak, przepraszam ale stoi w oswietlonym miejscu :faceplam: A niestety nie moge go przestawic, gdyz nie bardzo moge chodzi z powodu nogi :/ Swieci mocno i naprawde moze sie to przydac
KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Ooo i elegancko, bardzo Ci dziekuje i kuruj tam noge
Norbas Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 A niestety nie moge go przestawic, gdyz nie bardzo moge chodzi z powodu nogi :/ Prawdziwy maniak. Nawet jak chory czy połamany to pójdzie cyknąć fotkę lub sprawdzić czy auto stoi Odnośnie blend z c6 to faktycznie dają te ledy
muunv Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Ooo i elegancko, bardzo Ci dziekuje i kuruj tam noge NP i dzieki ! A niestety nie moge go przestawic, gdyz nie bardzo moge chodzi z powodu nogi :/ Prawdziwy maniak. Nawet jak chory czy połamany to pójdzie cyknąć fotkę lub sprawdzić czy auto stoi Odnośnie blend z c6 to faktycznie dają te ledy Obiecalem, ze zrobie wiec musialem Furmana musi stac na swoim miejscu No daja ledy, daja Ooo i elegancko, bardzo Ci dziekuje i kuruj tam noge NP i dzieki ! A niestety nie moge go przestawic, gdyz nie bardzo moge chodzi z powodu nogi :/ Prawdziwy maniak. Nawet jak chory czy połamany to pójdzie cyknąć fotkę lub sprawdzić czy auto stoi Odnośnie blend z c6 to faktycznie dają te ledy Obiecalem, ze zrobie wiec musialem Furmana musi stac na swoim miejscu No daja ledy, daja EDITSpryski mgielkowe Nowe oponki NOKIAN WR D4. No i pakiet zima - 16" Czeka tez na mozntaz AUX AUX juz na swoim miejscu. Jest tez nie planowany zakup. Tuba z Q5 Teraz to jakos gra, no i bassssss jest konkretny Edytowane 9 Grudnia 2016 przez dakine0007
kkamil.sline Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Karol podleć przy okazji jak będziesz w rodzinnych stronach i pokaż AUDI na żywo
shakal Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tez myślałem nad subwooferem z Q5 ale po zmianie hebli na 345 muszę kupić pełnowymiarowy zapas i by chyba wtedy nie weszło wszystko [emoji12] Wysłane z iPhone
muunv Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Karol podleć przy okazji jak będziesz w rodzinnych stronach i pokaż AUDI na żywo Podlece napewno Nawet jutro Tez myślałem nad subwooferem z Q5 ale po zmianie hebli na 345 muszę kupić pełnowymiarowy zapas i by chyba wtedy nie weszło wszystko [emoji12] Wysłane z iPhone Wszystko da sie upchac. Ja tez sie zastanawiam jaki dojazd wrzucic zeby wszedl pod zacisk 320mm :/Nie wiem czy slyszales na zywo ta tube ale uwierz, ze warto ja miec ~150zl ale robi konkretna robote. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez dakine0007
afroo. Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Tez myślałem nad subwooferem z Q5 ale po zmianie hebli na 345 muszę kupić pełnowymiarowy zapas i by chyba wtedy nie weszło wszystko [emoji12] Wysłane z iPhone Ori siedemnastka dojazdowa wchodzi na 345 bez marudzenia.
shakal Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Tez myślałem nad subwooferem z Q5 ale po zmianie hebli na 345 muszę kupić pełnowymiarowy zapas i by chyba wtedy nie weszło wszystko [emoji12] Wysłane z iPhone Ori siedemnastka dojazdowa wchodzi na 345 bez marudzenia. Wiem, że taka dojazdówka wejdzie, ale chce mieć pełnowymiarowe koło bo jak złapie kapcia w nocy w połowie trasy to chce szybko zmienić i jechać dalej normalnie a nie wlec się max 80km/h przez paręset kilometrów [emoji6] a że zimowy setup mam 18" to zapas chce właśnie w takim rozmiarze [emoji6] Felga juz jest, zostało kupić oponę [emoji16] Wysłane z iPhone Karol podleć przy okazji jak będziesz w rodzinnych stronach i pokaż AUDI na żywo Podlece napewno Nawet jutro Tez myślałem nad subwooferem z Q5 ale po zmianie hebli na 345 muszę kupić pełnowymiarowy zapas i by chyba wtedy nie weszło wszystko [emoji12] Wysłane z iPhone Wszystko da sie upchac. Ja tez sie zastanawiam jaki dojazd wrzucic zeby wszedl pod zacisk 320mm :/Nie wiem czy slyszales na zywo ta tube ale uwierz, ze warto ja miec ~150zl ale robi konkretna robote. A jak chcesz pełnowymiarowy dojazd to 16" na 320 wchodzi [emoji6] Subwoofer z Q5 słyszałem [emoji6] Ja mam teraz Bose u siebie i tylko trochę lepiej grało to z Q5. Duży plus to że nie "pierdzą" tak plastiki jak przy Bose z A4 [emoji6] Wysłane z iPhone
Rekomendowane odpowiedzi