muunv Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 No wlasnie bede szukac takiej 16" jak mam aktualnie na zime, wrzuce w zapas i po sprawie No ja mam BOSE, a w B6 mialem zwykle audio, to juz byla roznica po przesiadce. A z ta tube jest pieknie No i to fakt, zaden plastik nie pierdzi i nie trzeszczy. Jedynie tablica rejestracyjna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
d4ri0 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 A co tam jest za glosnik? I z czego wynika taka roznica w cenach na allegro? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
shakal Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Z "pierdzącą" tablicą można sobie poradzić i to prościej niż z plastikami w środku [emoji6] Wysłane z iPhone
d4ri0 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Podkleic gabka od spodu:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 A co tam jest za glosnik? I z czego wynika taka roznica w cenach na allegro? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To jest tuba z Audi Q5. Roznica w cenach? Nie wiem... Ja zamowilem jeden z tanszych w sumie. Musze sie pobawic z ta gabka
d4ri0 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 W Garwolinie gosc ma po 150:) ale sa od 80 na allegro. Gabke chyba jeszcze mam to moge uzyczyc Ci kawalek jak bede jechal do Lublina w tym tyg:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A i ja mam zestaw naprawczy wiec ta tuba nie podejdzie:/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ja tez mam zestaw naprawczy w styropianie dlatego robie przesiadke kluczy i lewarka w plastikowe pudelka
d4ri0 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ale zapas dajesz normalny czy dalej zestaw? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 Bede szukac 16" takiej jak mam na zime. A jak nie to wrzucam 17" dojazd Chociaz wilalbym pelnowymiarowa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
d4ri0 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ja myslalem zeby zmienic glosnik w seryjnym subie bo front i tyl bede przekladal z Superba przed sprzedaza:) a na styropianie nie siadzie tn sub? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 Na styropianie siedzie i przymocowany jest ta plastikowa sruba przez srodek tylko styropian trzeba podocinac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
d4ri0 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Duzo ciecia? Juz zamontowales? Wrzuc jakies foto styropianu i jak to siedzi. Brales od typa z Garwolina? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 Duzo ciecia? Juz zamontowales? Wrzuc jakies foto styropianu i jak to siedzi. Brales od typa z Garwolina? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przepraszam za zwloke ale nie mialem czasu :/ Moze cos zobaczysz na fotkach. Srube ta wkrecana w srodek, tez trzeba poscinac. Malo roboty. Zamowilem na allegro. Nawet nie wiedzialem, ze jest w Garwo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FroS-t Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Karol wyslij mi prosze na pirv kontakt do Tomnika,i maila i telefon porosze, jak masz fotki to wrzuc wiecej niz te co sa w temacie o ledach jak to świeci, thx Numer już mam ale jak możesz daj fotki
muunv Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dzis Ci nie pstrykne fot, bo jestem w pracy ale jutro jak sie sciemni to zrobie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FroS-t Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nie pali się ale chyba zecyduje się na ta barwe co ty masz....... nie jest za jasno ?
muunv Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dl mnie nie, uwielbiam jasnosc w nocy. Wszystko elegancko widac Chociaz kazdy kto wsiadzie po zmierzchu - "ale mocne/ ostre swiatlo" :D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 No kwestia gustu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KoJ@K Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Frościk - to, ze wezmiesz te cieplejsze to nie zmieni "ilosci" swiatla, na nich bedzie rownie jasno, jak na tych zimniejszych, jedynie barwa bedzie inna
Rekomendowane odpowiedzi