muunv Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Używki albo Dawmac, ale raczej ori używki, chwila jeszcze jest dołożysz 500 do odłożonej kwoty i będzie już w czym wybierać ktos tu juz pisał na forum że gleba i koło to chyba pierwsze co powinno się robic jeśli chodzi o wygląd i stylistykę i ja w pełni się z tym zgadzam, nic jak te dwa elementy nie zmieniają tak bardzo auta i nawet jak wydasz więcej niż zakładasz, uwierz mi wysiadając z auta będzie Ci się gęba cieszyła Zobaczymy co sie trafi Jesli sie trafia ladne 18, to wezme 18. Jesli sie trafia ladne 19, to wezme 19 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Używki albo Dawmac, ale raczej ori używki, chwila jeszcze jest dołożysz 500 do odłożonej kwoty i będzie już w czym wybierać ktos tu juz pisał na forum że gleba i koło to chyba pierwsze co powinno się robic jeśli chodzi o wygląd i stylistykę i ja w pełni się z tym zgadzam, nic jak te dwa elementy nie zmieniają tak bardzo auta i nawet jak wydasz więcej niż zakładasz, uwierz mi wysiadając z auta będzie Ci się gęba cieszyła Zobaczymy co sie trafi Jesli sie trafia ladne 18, to wezme 18. Jesli sie trafia ladne 19, to wezme 19 Co do gleby to dopiero przyszly sezon ^^ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FroS-t Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Przemęcz się ten sezon i kup dobry gwint albo takie springi jak ja mam i koło na przyszły sezon zamiast teraz coś na siłę albo coś co za chwilę nie będzie Cie się podobało.....
muunv Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Przemęcz się ten sezon i kup dobry gwint albo takie springi jak ja mam i koło na przyszły sezon zamiast teraz coś na siłę albo coś co za chwilę nie będzie Cie się podobało..... Ty masz springi -45mm? To raptem 1.5cm nizej niz mam teraz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FroS-t Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Tak -45mm czyli 2,5cm niżej bo na 1BV masz -20mm ale to "raptem" robi taka różnicę
muunv Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Tak -45mm czyli 2,5cm niżej bo na 1BV masz -20mm ale to "raptem" robi taka różnicę No to sory, moj blad... Dzwonilem wlasnie do kogos z forum w sprawie springow i powiedzial, ze 1BV ma -30mm. EDIT ! ! ! Przyszly nakladki na sruby w czarnym macie A takze doszly naklejeczki od - slaweq Edytowane 9 Czerwca 2016 przez dakine0007
bodas Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Kół szukasz na gwałt na ten sezon czy na przyszły?
muunv Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2016 Kół szukasz na gwałt na ten sezon czy na przyszły? Jak cos sie trafi teraz, to teraz. Jak nie, to na przyszly Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bodas Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Ja po sezonie będę chciał zmienić na coś innego swoje ori audi 19"x8,5j et43 RS4 B7. Możesz zajrzeć w mój link w sygnaturze i rzucić okiem. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez bodas
M@rcin Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 podeślesz fotke felgi z tymi nakładkami?Jak oceniasz je jakościowo?
muunv Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 podeślesz fotke felgi z tymi nakładkami? Jak oceniasz je jakościowo? Podesle, no problem Co do jakosci to je smailo polecam Znajomi maja te same i na prawde zdaja egzamin W ASO 1szt - 1.90zl x 20 = 38zl (+klucz do ich sciagania 7zl) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
maximdj Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Miałem okazje spotkać to auto na trasie - wyraźnie wyróżnia się spośród innych na drodze PS. Dzięki za schowanie mnie przed "niebieskimi" w niedziele na DK17, tuż za fotoradarem w Lipówkach
muunv Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Miałem okazje spotkać to auto na trasie - wyraźnie wyróżnia się spośród innych na drodze PS. Dzięki za schowanie mnie przed "niebieskimi" w niedziele na DK17, tuż za fotoradarem w Lipówkach No problem Wiedzialem, ze to ktos z forum, zacne autko Bylo mignac, bo naklejki ani ramki nie widzialem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
maximdj Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Do zacnego mi jeszcze troszkę brakuje, ale jakieś tam plany są... Widzę, że na forum rośnie już powoli grupa użytkowników b6/b7 - może by się zmówić na jakiegoś spota? (odpisz może na priv, co by nie robić Ci bałaganu w temacie )
muunv Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Natknalem sie na Allieexpress. Chcialem przetestowac na wlasnej skorze dzialanie tej strony nie wielkim nakladem finansowym. Etui na kluczyk 8zl w tym wysylka Nakladki na wentyle 12zl w tym wysylka Co do jakosci to nie ma co sie cudow spodziewac. Czekalem na to 2 tygodnie Chinska poczta jak widac dziala sprawnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafaal14 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Nieźle dzialasz oby tak dalej super się zapowiada;) PS. Wcześniej miales bmw 5? Czemu przesiadka na b6?
marcinch001 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Nieźle dzialasz oby tak dalej super się zapowiada;) PS. Wcześniej miales bmw 5? Czemu przesiadka na b6? Chyba na B7 .
muunv Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2016 Nieźle dzialasz oby tak dalej super się zapowiada;) PS. Wcześniej miales bmw 5? Czemu przesiadka na b6? Dzieki Tak, tak Bylo 5er ale 2.0D i naped na tyl okazal sie nie dla mnie Wle wspominam ja bardzo dobrze bo co do wyposazenia to nie jeden moglby pozazdroscic Byla w full M Pakiecie. Z dodatkowego wyposazenia miala : -fotele komforty -shadow line -wentylowane fotele -wejscie na CD oraz DVD I wiele innych Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafaal14 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Moja pomyłka No 2.0D na taką budę to rzeczywiście słabiutko,ale środek piękny i nieźle wyglądała;
muunv Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) EDIT EDIT EDIT EDIT ! ! ! !Avancior dostal juz dokladke Cupry, znaczek OOOO na tylna klape oraz Ultery Ultery sa zamontowane za pomoca obejm, a nie wspawane, takze mozna je zawsze obrocic w dowolna strone Jeszcze tylko te fele mi dajcie!! Edytowane 18 Czerwca 2016 przez dakine0007
Rekomendowane odpowiedzi