Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] Szary Avant / Prawie wszystko mający ALTek ? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Zasilanie w radiu jest ale non stop, a bardziej zależy mi na zasilaniu kamery tylko wtedy kiedy jest używana, po co ma ciągnąć zasilanie jak nie jest potrzebne.

Testowałem i zabranie napięcia z modułu kamery i samej kamery nie wpływa na jej działanie. Więc chyba podepne całość pod sygnał światła wstecznego który mam najbliżej przy MK. Jak będzie ok to zostawię, a jak nie to poszukam +12 po zapłonie. 

Opublikowano

Jak nie ma opóźnień po przerwach w dostawie zasilania to jak najbardziej z mk wstecznego zasilić. A szybko po wbiciu wstecznego radio przełącza na kamerę? Miałem wcześniej leda i dźwięk moim zdaniem lepszy jak na zwykłym rnse. Jedynie irytowało mnie powolne przełączanie utworów mp3.

Edytowane przez pila24

Opublikowano
  • Autor

Przetestuje na dniach i dam znać jak to z tym przełączaniem kamery wygląda

Co do dźwięku to gra naprawdę fajnie, miałem obawy bo sporo opini znalazłem że gra gorzej od concerta, a w rzeczywistości gra naprawdę dobrze. Oczywiście mówię o moich odczuciach i Ori Bose.

MP3 nie testowałem, jakoś wolę muzykę z CD, ale pewnie się któregoś razu trafi słuchanie z MP3 to też zobaczę jak z przeskakiwaniem utworów.

Opublikowano

U mnie mp3 przerzuca dość szybko, może to kwestia karty? najlepszy rozwiązaniem przy chęci słuchania muzy z CD to zakup zmieniarki :whistling: ceny nie są jakoś chyba wygórowane? 

Mati piękny zestaw, kiedyś bawiłem się RNS-E Led u Adama i widać jednak różnice w jakości obrazu i szybkości działania w porównaniu ze zwykłym. Szczególnie w momencie kiedy wpisuje się nazwę miejscowości itp... 

Opublikowano
  • Autor

No tak zmieniarka z kablami już kupiona :)

IMG_20200227_124518.jpg

Do tego kompletna wiązka z kablami też gotowa

IMG_20200227_124441.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, kamil-vag napisał:

U mnie mp3 przerzuca dość szybko, może to kwestia karty?

O mp3 na CD mi chodzi-zwykły rnse szybko przełącza utwory ,ledowy jakby lagi miał(laser był w super stanie,navi z 2015). Za to ledowy  nie ukrywa utworów z długimi nazwami i dźwięk lepszy ma.

Opublikowano
24 minuty temu, pila24 napisał:

O mp3 na CD mi chodzi

A no to zmienia postać rzeczy hehe

Opublikowano
  • Autor

Temat doposażenia ruszył na dobre :)

działam z grzankami fotelami (fotel kierowcy zrobiony), auto przygotowane pod zabawę z wiązkami, do tego wpadnie rnse, kamera cofania, poprawiona antena zegara radiowego, ogarnę pdc bo jest jakieś zwarcie i wpadnie część dekorów Black Piano ? i pewnie o czymś jeszcze zapomniałem napisać ?

IMG_20200302_114157.jpg

IMG_20200302_142155.jpg

IMG_20200302_173641.jpg

Opublikowano

Fajnie lecisz do przodu. Powodzenia w dalszych planach.  Skąd brałeś moduł do kamery cofania, bo jestem w trakcie poszukiwań.

Opublikowano
  • Autor

moduł pod kamerę jest od kolegi @siemian bo brałem w komplecie z kamera i blendą, ale chyba produkcji kolegi @woszu jak się nie mylę.

Opublikowano

ro***erducha na maksa hehe ?

No w końcu te dekory gównopodobne znikną i wreszcie to wnętrze zyska na wyglądzie ?

Będzie dobrze ??

A grzane stołki, super sprawa w zimne poranki ?

Opublikowano
Godzinę temu, kamil-vag napisał:

A grzane stołki, super sprawa w zimne poranki ?

Jajecznica na sniadanie :D

Opublikowano
W dniu 27.02.2020 o 14:17, MaTeo85 napisał:

No tak zmieniarka z kablami już kupiona :)

IMG_20200227_124518.jpg

Do tego kompletna wiązka z kablami też gotowa

IMG_20200227_124441.jpg

Kurde, a ja mam taki zestaw i nie śmiga mi kamerka:dontknow:

Wiązkę kupowałeś czy sam robiłeś??

Ogółem to mój pierwszy post w Twoim temacie w który często zaglądam, ale jakoś nie było okazji napisać, więc ....

Jestem pod mega wrażeniem :hi:

Autko super porobione:oklasky:

Edytowane przez Adam87

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Adam87 napisał:

Kurde, a ja mam taki zestaw i nie śmiga mi kamerka:dontknow:

Wiązkę kupowałeś czy sam robiłeś??

Ogółem to mój pierwszy post w Twoim temacie w który często zaglądam, ale jakoś nie było okazji napisać, więc ....

Jestem pod mega wrażeniem :hi:

Autko super porobione:oklasky:

Dzięki za dobre słowo.

Co do kamery to radio mam z exeo czyli numer 3R0... Do tego moduł jak na foto, kamera z Q7, wiązka z kufatec'a i jak na szybko wpinałem to działa.

Dzisiaj dalej walczę z autem :) ciagne kable do bagażnika, podmieniał kable antenowe itp.

Co ciekawe do kamery potrzebny sygnał RF wstecznego znalazłem w kostce od małej navi więc jeden problem z głowy ?

Opublikowano
  • Autor

Kolejny dzień zmagań za mną... Są postępy :) udało się doprowadzić do ładu instalację elektryczną po wcześniejszych modach robionych na szybko ?

Pociągnięte wiązki pod grzanie siedzeń i dodatkowe zasilanie ledów ambiente pod fotelami, na jutro dorobię przewody pod ledy nad nogami kierowcy i pasażera, zrobię na gotowo zasilanie modułu i kamery i można składać dziada do kupy.

Dzisiaj udało się też podciąć tunel pod 2Din ( miał być tunel 2din ale nie dojechał w całości ?, ale to już przeszłość...)

15833562907602445477881802205226.jpg

Plamy na ekranie to tylko ślady od paluchów, będę czyścił wszystko jak już siądzie w samochodzie.

Opublikowano
  • Autor

Udało się radio ładnie siadło w aucie :) jeszcze trochę zabawy mi zostało bo rezam przy okazji różne drobiazgi i trochę się schodzi czasu.

IMG_20200305_125819.jpg

IMG_20200305_163141.jpg

IMG_20200305_162910.jpg

Opublikowano

Pięknie to black piano siadło! Podoba mi się ?

Zmiana z drewna na piano to było to Mati, czego od dawna temu wnętrzu brakowało! 

Jest bomba jak dla mnie ? i gałeczka też fajna. 

Opublikowano

Aż się prosi o podsufitkę s line, tak sobie myślę :cool1: