MaTeo85 Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Opublikowano 24 Lutego 2020 Zasilanie w radiu jest ale non stop, a bardziej zależy mi na zasilaniu kamery tylko wtedy kiedy jest używana, po co ma ciągnąć zasilanie jak nie jest potrzebne. Testowałem i zabranie napięcia z modułu kamery i samej kamery nie wpływa na jej działanie. Więc chyba podepne całość pod sygnał światła wstecznego który mam najbliżej przy MK. Jak będzie ok to zostawię, a jak nie to poszukam +12 po zapłonie.
pila24 Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) Jak nie ma opóźnień po przerwach w dostawie zasilania to jak najbardziej z mk wstecznego zasilić. A szybko po wbiciu wstecznego radio przełącza na kamerę? Miałem wcześniej leda i dźwięk moim zdaniem lepszy jak na zwykłym rnse. Jedynie irytowało mnie powolne przełączanie utworów mp3. Edytowane 24 Lutego 2020 przez pila24
MaTeo85 Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Opublikowano 24 Lutego 2020 Przetestuje na dniach i dam znać jak to z tym przełączaniem kamery wygląda Co do dźwięku to gra naprawdę fajnie, miałem obawy bo sporo opini znalazłem że gra gorzej od concerta, a w rzeczywistości gra naprawdę dobrze. Oczywiście mówię o moich odczuciach i Ori Bose. MP3 nie testowałem, jakoś wolę muzykę z CD, ale pewnie się któregoś razu trafi słuchanie z MP3 to też zobaczę jak z przeskakiwaniem utworów.
kamil-vag Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 U mnie mp3 przerzuca dość szybko, może to kwestia karty? najlepszy rozwiązaniem przy chęci słuchania muzy z CD to zakup zmieniarki ceny nie są jakoś chyba wygórowane? Mati piękny zestaw, kiedyś bawiłem się RNS-E Led u Adama i widać jednak różnice w jakości obrazu i szybkości działania w porównaniu ze zwykłym. Szczególnie w momencie kiedy wpisuje się nazwę miejscowości itp... 1
MaTeo85 Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Opublikowano 27 Lutego 2020 No tak zmieniarka z kablami już kupiona Do tego kompletna wiązka z kablami też gotowa 1
kamil-vag Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 Płytka z mapami na 2020 będzie u Cb jutro ? 1
pila24 Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 Godzinę temu, kamil-vag napisał: U mnie mp3 przerzuca dość szybko, może to kwestia karty? O mp3 na CD mi chodzi-zwykły rnse szybko przełącza utwory ,ledowy jakby lagi miał(laser był w super stanie,navi z 2015). Za to ledowy nie ukrywa utworów z długimi nazwami i dźwięk lepszy ma.
kamil-vag Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 24 minuty temu, pila24 napisał: O mp3 na CD mi chodzi A no to zmienia postać rzeczy hehe
MaTeo85 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Opublikowano 2 Marca 2020 Temat doposażenia ruszył na dobre działam z grzankami fotelami (fotel kierowcy zrobiony), auto przygotowane pod zabawę z wiązkami, do tego wpadnie rnse, kamera cofania, poprawiona antena zegara radiowego, ogarnę pdc bo jest jakieś zwarcie i wpadnie część dekorów Black Piano ? i pewnie o czymś jeszcze zapomniałem napisać ? 1
Rob@k Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Fajnie lecisz do przodu. Powodzenia w dalszych planach. Skąd brałeś moduł do kamery cofania, bo jestem w trakcie poszukiwań.
MaTeo85 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Opublikowano 2 Marca 2020 moduł pod kamerę jest od kolegi @siemian bo brałem w komplecie z kamera i blendą, ale chyba produkcji kolegi @woszu jak się nie mylę.
kamil-vag Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 ro***erducha na maksa hehe ? No w końcu te dekory gównopodobne znikną i wreszcie to wnętrze zyska na wyglądzie ? Będzie dobrze ?? A grzane stołki, super sprawa w zimne poranki ?
trepek Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 Godzinę temu, kamil-vag napisał: A grzane stołki, super sprawa w zimne poranki ? Jajecznica na sniadanie
kamil-vag Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 Hehe, nie no jeżdżę na 1 max 2 stopniu regulacji ?
Adam87 Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) W dniu 27.02.2020 o 14:17, MaTeo85 napisał: No tak zmieniarka z kablami już kupiona Do tego kompletna wiązka z kablami też gotowa Kurde, a ja mam taki zestaw i nie śmiga mi kamerka Wiązkę kupowałeś czy sam robiłeś?? Ogółem to mój pierwszy post w Twoim temacie w który często zaglądam, ale jakoś nie było okazji napisać, więc .... Jestem pod mega wrażeniem Autko super porobione Edytowane 3 Marca 2020 przez Adam87
MaTeo85 Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Opublikowano 3 Marca 2020 3 godziny temu, Adam87 napisał: Kurde, a ja mam taki zestaw i nie śmiga mi kamerka Wiązkę kupowałeś czy sam robiłeś?? Ogółem to mój pierwszy post w Twoim temacie w który często zaglądam, ale jakoś nie było okazji napisać, więc .... Jestem pod mega wrażeniem Autko super porobione Dzięki za dobre słowo. Co do kamery to radio mam z exeo czyli numer 3R0... Do tego moduł jak na foto, kamera z Q7, wiązka z kufatec'a i jak na szybko wpinałem to działa. Dzisiaj dalej walczę z autem ciagne kable do bagażnika, podmieniał kable antenowe itp. Co ciekawe do kamery potrzebny sygnał RF wstecznego znalazłem w kostce od małej navi więc jeden problem z głowy ?
MaTeo85 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Opublikowano 4 Marca 2020 Kolejny dzień zmagań za mną... Są postępy udało się doprowadzić do ładu instalację elektryczną po wcześniejszych modach robionych na szybko ? Pociągnięte wiązki pod grzanie siedzeń i dodatkowe zasilanie ledów ambiente pod fotelami, na jutro dorobię przewody pod ledy nad nogami kierowcy i pasażera, zrobię na gotowo zasilanie modułu i kamery i można składać dziada do kupy. Dzisiaj udało się też podciąć tunel pod 2Din ( miał być tunel 2din ale nie dojechał w całości ?, ale to już przeszłość...) Plamy na ekranie to tylko ślady od paluchów, będę czyścił wszystko jak już siądzie w samochodzie. 2
MaTeo85 Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Opublikowano 5 Marca 2020 Udało się radio ładnie siadło w aucie jeszcze trochę zabawy mi zostało bo rezam przy okazji różne drobiazgi i trochę się schodzi czasu. 2
kamil-vag Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Pięknie to black piano siadło! Podoba mi się ? Zmiana z drewna na piano to było to Mati, czego od dawna temu wnętrzu brakowało! Jest bomba jak dla mnie ? i gałeczka też fajna.
Frond Side Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Aż się prosi o podsufitkę s line, tak sobie myślę 1
Rekomendowane odpowiedzi