Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja byłem kierowcą ale i tak zabawa była :ok2:

Zauważyliśmy klubowego avanta b5 na WKZ a później zamieniliśmy parę słów z jego właścicielem. Pozdrowienia :hi:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Noi ja zdrowy rano wstałem aż szok, ale nie pamiętam nic :decayed: wie ktoś coś wiecej na temat adaptacji tej przepływki? kiedys wymieniałem i nic nie adaptowałem :no:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 16:45_________________________________________________

Zauważyliśmy klubowego avanta b5 na WKZ a później zamieniliśmy parę słów z jego właścicielem. Pozdrowienia :hi:

było go na spoty do nas zaciagnąć :naughty:

Opublikowano

Noi ja zdrowy rano wstałem aż szok, ale nie pamiętam nic :decayed: wie ktoś coś wiecej na temat adaptacji tej przepływki? kiedys wymieniałem i nic nie adaptowałem :no:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 16:45_________________________________________________

było go na spoty do nas zaciagnąć :naughty:

Rozmawialiśmy o tym i mam nadzieję, że na kolejnym spocie się pojawi.

Opublikowano
  • Autor

to moze i na wątek tu zawita kiedy :wink4:

Opublikowano

Mówił, że śledzi to co się u nas dzieje (chodzi o wątek spotów LRY)

Opublikowano
Ja byłem kierowcą ale i tak zabawa była ok2

Zauważyliśmy klubowego avanta b5 na WKZ a później zamieniliśmy parę słów z jego właścicielem. Pozdrowienia hi

Witajcie i Pozdrowienia dla ciebie i dziewczyny.

A co do spotów to postaram się zawitać jak czas pozwoli :hi:

Opublikowano
  • Autor
Ja byłem kierowcą ale i tak zabawa była ok2

Zauważyliśmy klubowego avanta b5 na WKZ a później zamieniliśmy parę słów z jego właścicielem. Pozdrowienia hi

Witajcie i Pozdrowienia dla ciebie i dziewczyny.

A co do spotów to postaram się zawitać jak czas pozwoli :hi:

:good:

Będzie trzeba ustalić jakis spocik, bo przez świeta nie wyszło :gwizdanie:

Opublikowano

A ja w sobotę bym się pożegnał z moją pięknością :wallbash: źle oceniłem przyczepność nawierzchni która okazała sie lodem i tak przeciąłem drogę z pierwszeństwem i jak na złość jechał samochód nie wiem jakim cudem nie uderzyłem dosłownie bardzo mały ułamek sekundy zadecydował ze nawet nie dotknąłem go :notworthy:

Co lepsze ja sobie pojechałem dalej jak gdyby nigdy nic bo w końcu nic sie nie stało a ten pojechał za mną wybadał po śladach na które podwórko wjechałem i do mnie z pretensjami ze go nie stuknąłem i dziewczyna mu się przestraszyła :tongue4:

A spocik pasowałoby w styczniu zrobić jesli o mnie chodzi to 9 albo 23 styczeń mam wolne 16-17 siedzę w lbn :)

Opublikowano

A ja w sobotę bym się pożegnał z moją pięknością :wallbash: źle oceniłem przyczepność nawierzchni która okazała sie lodem i tak przeciąłem drogę z pierwszeństwem i jak na złość jechał samochód nie wiem jakim cudem nie uderzyłem dosłownie bardzo mały ułamek sekundy zadecydował ze nawet nie dotknąłem go :notworthy:

Co lepsze ja sobie pojechałem dalej jak gdyby nigdy nic bo w końcu nic sie nie stało a ten pojechał za mną wybadał po śladach na które podwórko wjechałem i do mnie z pretensjami ze go nie stuknąłem i dziewczyna mu się przestraszyła :tongue4:

A spocik pasowałoby w styczniu zrobić jesli o mnie chodzi to 9 albo 23 styczeń mam wolne 16-17 siedzę w lbn :)

Dobrze, że Ci się nic nie stało :gwizdanie:

Moja dziewczyna z koleżanką tak przecięła trasę lubelską w Moszczance. Jechały na Kock. Facet któremu śmignęły przed maską gonił je z 16 km. A one bały się zatrzymać.

Opublikowano
  • Autor

Ja też ostatnio wbił bym sie w lanosa na krzyzówce koło urzedu, ja hamowałem ale d*pa za ślisko to wpiz*e i driftem poszedłem , też o mały włos bym :wallbash:

A co spotu, też mi nie pasuje 16-17 bede w wawie, noi ogólnie musze ogarnać autko bo narazie tryb awaryjny :disgust:

Opublikowano

to może 9 styczeń??

Opublikowano
  • Autor

to może 9 styczeń??

Hmm moze :mysli: najwyzej przyjade w trybie awaryjnym :gwizdanie:

Opublikowano

daleko nie masz, jakoś się dotoczysz :cool1:

Opublikowano

jak sprawa przerywacza ??? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Krzyniek teraz nie w głowie przerywacz teraz to apokalipsa, przepływomierz zawyza dawki, nie ma sygnału od wtryskiwacza sterujacego, masakra jakaś i jestestem w trakcie wyboru laptopa, musze nabyć własny kabelek bo nie robota :gwizdanie:

Dawaj do nas na spota :kox:

Opublikowano

Krzyniek teraz nie w głowie przerywacz teraz to apokalipsa, przepływomierz zawyza dawki, nie ma sygnału od wtryskiwacza sterujacego, masakra jakaś i jestestem w trakcie wyboru laptopa, musze nabyć własny kabelek bo nie robota :gwizdanie:

Dawaj do nas na spota :kox:

no tak jak się coś wali to na maxa :kwasny:
Opublikowano
  • Autor

Ogarne to niebawem :gwizdanie: bedzie zapierd@@lał jeszcze :rolleyes: 160 kuca musi byc :evil:

Opublikowano

Ogarne to niebawem :gwizdanie: bedzie zapierd@@lał jeszcze :rolleyes: 160 kuca musi byc :evil:

oby :naughty:
Opublikowano
  • Autor

I jak ogarniamy w tą sobote spota :kox: :kox: