Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie jak każdego najgorzej (albo najlepiej jak kto woli) mają tylnonapędówki dodac wystarczy mocniej gazu i boczki jeden za drugim ale wtedy z gazem trzeba sie umiejętnie obchodzić :tongue4: a w FWD po prostu prządem zawsze sie wyciągnie tylko trzeba sie naszarpac za ten ręczny mi sie wydaje że juz droche sie poluzował ;P

Jeszcze nie sprawdzałem jak Q sie zachowuje na śniegu :tongue4:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

W sumie jak każdego najgorzej (albo najlepiej jak kto woli) mają tylnonapędówki dodac wystarczy mocniej gazu i boczki jeden za drugim ale wtedy z gazem trzeba sie umiejętnie obchodzić :tongue4: a w FWD po prostu prządem zawsze sie wyciągnie tylko trzeba sie naszarpac za ten ręczny mi sie wydaje że juz droche sie poluzował ;P

Jeszcze nie sprawdzałem jak Q sie zachowuje na śniegu :tongue4:

Całkiem inaczej niż te co wymieniłeś :naughty:

Opublikowano

wczoraj właśnie bawiliśmy sie po rykach z kumplem w drifty on w mercu e klasie on miał gorzej jednak bo jak przód mu spierdzieli to już nie ma ratunku :tongue4: a u mnie jechałem niekiedy całkiem bokiem i przód mnie wyciągnął zawsze;P

Opublikowano

wczoraj właśnie bawiliśmy sie po rykach z kumplem w drifty

Ja tam wolę parking pod tesco w Puławach :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No parking pod tesco jest genialny, ale w rykach tez jest fajnie po ulicach bo nie ma RUCHU :kox: ale na parking nie polecam wjeżdżać jest ze 20cm sniegu i ośka moze miec problem a na ręcznym juz nie polata na takiej warstwie trza mieć Q :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

kurde a ja przez ten śnieg urwałem osłonki podwozia i połamały sie w piz*u, można bez nich jeździć nie narobi to spustoszenia ?

Opublikowano
  • Autor

kurde a ja przez ten śnieg urwałem osłonki podwozia i połamały sie w piz*u, można bez nich jeździć nie narobi to spustoszenia ?

Chodzi ci o osłone silnika i skrzyni :mysli: Jeśłi tak to bez obaw mozesz jeżdzić, cały rok wczesniej tak jeżdziłem po kupnie samochodu z zimą włącznie :good:

Opublikowano

osłonę silnika jakoś uratowałem ale ta część od skrzyni jest w kawałkach ale kij tam kiedyś może jakoś okazyjnie znajdę takie osłony to założe a narazie bedzie bez :tongue4:

Opublikowano

Ja też nie mam osłony skrzyni i jest ok, a silnika niby jest ale też już w strzępach .... to obniżone zawieszenie nie sprzyja osłonom :wallbash:

Kowi a ile zapłaciłes za te osłony??

Opublikowano
  • Autor

a już nie pamietam, kupowałem nie ori :gwizdanie:

http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=A4+os%C5%82ona

Ale musiałem zrobić mocowania własne bo te w zestawie to kicha straszna, teraz w miare sie trzyma, dzisiaj u Janjazda przecierałem szlaki :evil:

Opublikowano

Ale badziew, będe szukał ori ale pewnie będzie ciężko i kosztownie

Opublikowano
  • Autor

Ale badziew, będe szukał ori ale pewnie będzie ciężko i kosztownie

nie ori też robi robote, jedyne co to rózni sie tym że nie ma wygłuszeń, ale to też można zrobić/kupić. W mojej wersji trzeba było zrobic dziury bo gromadziła sie tam woda po deszczu i jeżdziłem przestraszony że mam wyciek na maxa :polew: :polew: mocowanie robisz poprostu na dłuższe śruby niz te w komplecie, no chyba że to zmienili juz :naughty:

Przeprowadziłeś sie w końcu :mysli: jakosniedawno z roboertem nawiedziliśmy cie na sklepie ale bezrobotny byłeś wtedy :polew: :polew:

Opublikowano

ta już mieszkam na Wojtyły, niestety nie mam widoku na parking :wink4:

a co do osłony to wygłuszenia u mnie są niezbędne bo łudzę się że przy streecie oszczędzą mi miskę olejową :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

ta już mieszkam na Wojtyły, niestety nie mam widoku na parking :wink4:

żałuj :decayed:

Opublikowano

tak teraz jest tam tyle śniegu że szaleństwem jest przejaz przez parking

także jest na co popatrzeć :polew:

wczoraj tam wjechałem to na prawde się przydała osłona pod silnikiem bo przy moim zawieszeniu to po prostu prześlizgnąłem się przez niego :decayed:

Opublikowano

Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde znowu coś popsułem w a4 tym razem walnąłem kuropatwę i zbiła mi lewy kierunek co najlepsze zczaiłem sie po 3 dniach ze jest zbity klosz prawego kierunku wiec zamówiłem na allegdrogo używanego no i miałem pecha bo przysłał mi uszkodzone mocowanie kawałka bardzo ważnego plastiku nie było no i musiałem ten kierunek udrutowac cóz jeszcze nie odpada a najlepsze ze w międzyczasie przegląd zrobiłem koleś nawet nie zauważył ;P

A w niedziele nie udał mi sie poślizg (nie)kontrolowany i władowałem sie z zaspę nic sie nie stało a rano nie miałem powietrza w kole założyłem zapas dopompowałem do tamtego i nie uchodzi widać wszystko ok takie moje przeżycia ostatnich dni ;P

No i kiedy spota myślicie ogarnąć?

Opublikowano
  • Autor

To miałes przygody, ja wczoraj wybrałem sie do cegielni na podwózke z gwarantowanym powrotem który łatwił mój kompan :drunk: noi tak załatwił że nic nie załatwił :wallbash: o 3 w nocy jakiś ziomek białym A4 nas uratował, bo juz miałem zamiar przenocowac na tej cegielni :gwizdanie:

A spot to ja niewiem, ale teraz sesja u większości wiec mysle ze spot to mozna bedzie zrobić pod koniec lutego dopiero

Opublikowano

no podobny przypadek miałem jak kumpel nas podwiózł maluchem na wylezin a jako ze on bez prawka maluch bez oc to zaparkowaliśmy na polu no i jakieś dowcipnisie odkrecili koła tylne od malucha i zostawili 4 sruby ;P Szukaliśmy w stanie nieważkości klucza w końcu znalazł sie no i wróciliśmy na zabawe a kumpel musiał pryskać a my chcieliśmy zostać bo miał byc inny transport który też sie zmył no i jako ze nie znaleźliśmy żadnego innego środka transportu to przyszło nam 12km z buta iść nie wiem jakim cudem doszedłem do domu :polew:

W sumie masz racje też mam teraz sesje wiec pod koniec lutego wrócimy do tematu

Opublikowano

Doradźcie Panowie bo zupełnie w temacie nie jestem. co teraz ciekawego w telefonii sie dzieje ? Potrzebuje szybko wybrać jakiś fajny telefon. (dopóki w pracy chcą mi go zasponsorować :naughty: )

coś w stylu SE C905 Noki n95 itp. testujecie teraz coś fajnego ? jak tak to sie podzielcie wrażeniami.