Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Gdzie ten zderzak i za ile :cool1:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś kowiego spotkałem pod blokiem umorusanego zmarźniętego utaplanego w smaże i innych płynach ustrojowych auta....

Ale chłopina był szczęśliwy :polew:

Pochwał się co tam w końcu pomodziłeś

Opublikowano
  • Autor

Dziś kowiego spotkałem pod blokiem umorusanego zmarźniętego utaplanego w smaże i innych płynach ustrojowych auta....

Ale chłopina był szczęśliwy :polew:

Pochwał się co tam w końcu pomodziłeś

A daj spokój, zrobiłem tyle ze mam odcinke przy 3tys obr, prawdopodobnie przepływomierz zabiłem świezym powietrzem :disgust: jutro sprawdze szczelnosć dolotu przepływke przeczyszcze i moze w końcu to bedzie mozna wysłąć na korekte :evil: bo juz mi sie znudziło to wszystko :blink:

Opublikowano

Gdzie ten zderzak i za ile :cool1:

U mechanika Gruzy w Bazanowie. zderzak miał bliskie spotkania z psem (nie wiem czy da się to wyrezać bo nigdy się w to nie bawiłem). Teraz eSa po Rykach jeździ z jakimś kremowym podobno a ten stary został u mechanika.

Nie wiem czy to przypadkiem nie ta co przejeżdżała koło nas jak mieliśmy spota w lato.

Opublikowano
  • Autor

Narazie do tej pory tylko jedna ese zlokalizowałem w Rykach :gwizdanie: i ona ma z przodu od esy zderzak jakis ciemniejszy, a wczoraqj wściekał sie ktos srebnym sedanem w klekocie w Q na LRY :gwizdanie:

Opublikowano

To pewnie ta.

Dziś zamówiłem części do mojego helmuta od tego Michała co Janjazda brał ksenon - jakby ktoś coś chciał to będę swoje graty odbierał kiele 10 stycznia :hi:

Lubi tak :zyzol:

Opublikowano
  • Autor

Bigos ale jak ten zderzak pękniety to lipa, a po kontakcie z psem to napewno pekniety dobrze(ja kiedys urwałem kawałek zderzaka przez psa) cholera pany co mam problem byłem u głodka, ale u niego 2-3 tyg dopiero mógł bym wjechać na znalezienie nieszczelności albo w ogóle zdiagnozowanie o co chdzi mojemu pasciowi :wallbash: a pod blokiem to nie zrobi bo pogoda jest tak h*jowa ze :wallbash:

Dobra ide zaopatrzyc sie w prowiant na sylwka :evil:

Opublikowano

Nie znam tego Głodka więc się nie wypowiadam ale Gruzę wypróbowałem przez ostatnie 1,5 roku i mogę go spokojnie polecić robił mi sporo rzeczy w helmucie, ma VAGa (serwisowego) tą Rycką eSę też on robi, no i sam jeździ S8 :naughty: ogólnie chłopak lubi naszą markę :audi: kalendarzyki, logo firmy, polarek wszystko :audi: itp. :good:

Kowi jak Ci pilno zrobić szaraka to dzwoń do niego, ma teraz pusty kanał.

Opublikowano
  • Autor

Bigos gdzie on ma warsztat?? Bo chyba skorzystam z jego usług, skoro mówisz że kumaty w audi, to moze by szybko znalazł mój problem :rolleyes: Daj no jakiś namiar, adres telefon itp[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 19:57_________________________________________________Chodzi ci o Damiana Gruze z Bazanowa :mysli: Mam jego wizytówke nawet niewiem skąd :blink: chyba podjade tam jutro :good:

Opublikowano

Kowi, jak Ci znajdzie nieszczelność to jadę i ja :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kowi, jak Ci znajdzie nieszczelność to jadę i ja :decayed:

Napisałem do roberta i mówi że słyszał o nim że dobry jest w audiczkach :rolleyes: a u mnie dziwny przypadek, wskazuje że przepływka zdechła, jutro tam podjade zobacze jak kolo z czasem i wiadomosciami stoi :good:

Opublikowano

Tak chodzi o Damiana. Jak się przekonacie to może jakiś rabacik klubowy sobie wyrobimy :naughty:

Jak masz wizytówkę to dzwoń do niego wcześniej.

Jak już skręcisz w Nowy Bazanów to przejeżdżasz "mostek" i po lewej stronie pokaże ci się jedyny sklep :decayed: mijasz go i wjeżdżasz w następną bramę będzie baner reklamowy.

Opublikowano
  • Autor

jak jest baner to znajde :wink4:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 21:13_________________________________________________Umówiłem sie na 16-17 :good: zobaczymy czy da rade koleś mi to zdiagnozować :rolleyes:

Opublikowano

Psychole będą rezać fury w sylwestra zamiast petardy pod pałacykiem oglądać :kox: :kox:

Kowi ja już za twoje zdrowie wypiję bo coś czuje że ty o godzinie "0" to będziesz po lesie na skróty z tego Bazanowa wracał :polew: :polew: :polew:

Aaaaaa i uważaj na wiewiórki - słyszałem że w tamtych okolicach wściekłe po lesie grasują :polew::tongue4::polew:

Opublikowano
  • Autor

eh byłem niestety złącze diagnostyczne mi nie pasowalo cos i d*pa :wallbash: nie zdołalismy sie podpiąć, ma ktos sprawną przepływke na podkładke na chwile do mnie :przebiegly: bo chyba ona takie cyrki robi, a auto do 3tys bardzo żwawe jest :evil: tylko niewiem czemu ale po nocy spalanie miałem drastyczne bo az średnia 13,5 była :blink:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 17:12_________________________________________________Pany Najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sylwester1-.jpg

Opublikowano

Ehhh to szarakiem wróciłeś :tongue4: a już liczyłem że rozbierzecie klekota i pieszko wrócisz :tongue4:

A może zaadaptować trzeba profilaktycznie przepływkę ?[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 18:06_________________________________________________jakiś sposób jest na to ze stacyjki bez VAGa

Opublikowano

Y_ZAA.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ehhh to szarakiem wróciłeś :tongue4: a już liczyłem że rozbierzecie klekota i pieszko wrócisz :tongue4:

A może zaadaptować trzeba profilaktycznie przepływkę ?[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 18:06_________________________________________________jakiś sposób jest na to ze stacyjki bez VAGa

A niewiem, nikt nie odpisał mi w moim wątku o tym problemie :disgust:

Pany jak tam kac morderca :naughty:

Opublikowano

ja walnąłem klina z rana i nie jest najgorzej :cool1:

Opublikowano

w porząsiu :decayed: ide zaraz po browara :beer1: