Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozwiązaniem jest kupno radyjka blaupunkta Wczoraj założyłem model MP48 i działa bez przejściówek (obsługuje 3 kostki) a mam układ aktywny i ori concert I

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

rozwiązaniem jest kupno radyjka blaupunkta Wczoraj założyłem model MP48 i działa bez przejściówek (obsługuje 3 kostki) a mam układ aktywny i ori concert I

to tak o tym juz wiemy :tongue4:

Opublikowano

A z ksenonami dużo roboty jest? Żeby zamontować przetwornice i żarniki (lampę mam przystosowaną).

Opublikowano
  • Autor

A z ksenonami dużo roboty jest? Żeby zamontować przetwornice i żarniki (lampę mam przystosowaną).

W sumie to nie, musisz wyjąć lampy i gdzieś umieścić przetwornice, zamontować żarniki w lampach i podłaczyc pod instalcje ori kable przetwornicy, u mnie to było P&P z kolegą to montowałem

A z radiem zdziałałeś już :chytry:

Opublikowano

Radio trzyma się na jednym bolcu i nie mogę go wyciągnąć, brat mówił, że w serwisie mieli problemy żeby je wyjąć więc mi bez narzędzi może być jeszcze trudniej. Ale już wiem gdzie trzyma więc w tygodniu jak będę miał więcej czasu to będę je męczył dalej.

Mam nadzieję, że z ksenonami pójdzie mi lepiej niż z radiem ale to też w tygodniu.

Opublikowano
  • Autor

Spoko jesli zestaw jest w miare wykonany to nie powinieneś mieć problemu :wink4:

Pamietaj o ramce do radia :naughty:

a i moje popolifty juz polakierowane suszą sie :kox:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 15:50_________________________________________________Jutro u Hansona na sklepie impreza wbijać :evil: ceremonia naklejenia nalepki klubowej :kox:

Opublikowano

pisalem bardziej żeby się pochwalić niż zeby pouczać ale po pobycie z Kowim w K2 to się już nie dziwie jego postom..... :tongue4: :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 08:03_________________________________________________

Spoko jesli zestaw jest w miare wykonany to nie powinieneś mieć problemu :wink4:

a i moje popolifty juz polakierowane suszą sie :kox:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 15:50_________________________________________________Jutro u Hansona na sklepie impreza wbijać :evil: ceremonia naklejenia nalepki klubowej :kox:

.. i odsłuch radia marki marki blupunkt u mnie pod pracą......

hmm ale pijany jestem i pieszkom do pracy a nie autem marrki Audi

Opublikowano
  • Autor

ty a kiedy naklejamy w takim razie :chytry:

pisalem bardziej żeby się pochwalić niż zeby pouczać ale po pobycie z Kowim w K2 to się już nie dziwie jego postom..... :tongue4: :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 08:03_________________________________________________

.. i odsłuch radia marki marki blupunkt u mnie pod pracą......

hmm ale pijany jestem i pieszkom do pracy a nie autem marrki Audi

Opublikowano

Bardzo proszę o głos

:)

>> KALENDARZ KLUBOWY <<

Opublikowano

Pany, koleiny problem mam :embarrassed:

Brat kupił mi ksenony. Mówiłem mu że mam lampy z oznaczeniem d2s. Dostałem zestaw HID H7. Będzie pasować bez problemu czy mam oddać/zamienić na D2S?

Opublikowano

A wiesz jaka jest różnica w cenie między ori D2S a HIDem? :) a zwykła żarówka H7 wchodzi bez problemu w te soczewy co masz? jeśli tak to i HID też da radę :wink4:

Opublikowano

A wiesz jaka jest różnica w cenie między ori D2S a HIDem? :) a zwykła żarówka H7 wchodzi bez problemu w te soczewy co masz? jeśli tak to i HID też da radę :wink4:

I znów Agnieszka miała rację :gwizdanie:

Ale wolałem się upewnić.

Opublikowano

I znów Agnieszka miała rację :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

Ale wolałem się upewnić.

kto pyta nie błądzi :tongue4:
Opublikowano

hanson1982

Pytałeś jak te ledy wyglądają na aucie

o właśnie tak :)

7cac172f60338e66med.jpg[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 13:10_________________________________________________7cac172f60338e66m.jpg

[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 13:12_________________________________________________Te z naszego banera bardziej mi się podobają

11dada0ac0188c8f.jpg

Opublikowano
  • Autor

Armistaed jak tam radio i xenony :chytry: pochwal sie cos :decayed:

Opublikowano

O te ledy to ja pytałem. Myślałem, że wyglądają ładniej.

Radio musiałem chwilowo siostrze oddać bo to jej corsa ale cały czas myślę o przełożeniu na stałe do mojego.

Ksenony leżą w pudełku, powiedziałem sobie że nie zamontuje ich dopóki nie naprawię regulacji świateł tzn w jednej lampie coś popsułem. Gdybym teraz zamontował Hidy to na pewno bym się nie wziął za zrobienie regulacji a tak mam motywację.

Opublikowano
  • Autor

O te ledy to ja pytałem. Myślałem, że wyglądają ładniej.

Radio musiałem chwilowo siostrze oddać bo to jej corsa ale cały czas myślę o przełożeniu na stałe do mojego.

Ksenony leżą w pudełku, powiedziałem sobie że nie zamontuje ich dopóki nie naprawię regulacji świateł tzn w jednej lampie coś popsułem. Gdybym teraz zamontował Hidy to na pewno bym się nie wziął za zrobienie regulacji a tak mam motywację.

no musisz bo przy hidach będzie czesto uzywana :naughty: wiem z autopsji, a tym bardziej ze nie masz sprysków :wink4:

Opublikowano

hanson1982

Pytałeś jak te ledy wyglądają na aucie

o właśnie tak :)

7cac172f60338e66med.jpg[br]

toć to rejestracja z moich stron :decayed: bigos_s czyżby to Twoje auto :przebiegly:
Opublikowano

eeeee nie :tongue4: stało w Puławach pod Oranżerią