Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe, chciałbyś :-P :-P

Wysłane z mojego S3 i Tapatalk

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I co wpada ktoś na spota? Czy tylko z Kowiaczkiem się przywitam i lecę dalej? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

na to wygląda ze we 2:whistling:

Opublikowano

Ja póki co niestety tylko na tygodniu moge

Wysłane z mojego S3 i Tapatalk

Opublikowano
na to wygląda ze we 2:whistling:

Dobre i to :decayed: Pójdziemy na kukuryny... :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Jak na kukuryny to i ja może dojadę :kox:

Opublikowano
Jak na kukuryny to i ja może dojadę :kox:

:grin::kox: ktoś jeszcze? :decayed:

Tak swoją drogą Jarek (tak co do tych kukuryn) masz fajną liczbę postów... w sumie ja też tylko kolejność inna... :facepalm:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

To jakby co ja planuję wyjechać od siebie między 14-15, więc między 15-16 będę u Was :decayed: zaalarmuję w jakiś sposób Kowiemu że dojeżdżam i spodziewam się czerwonego dywanu :decayed: a tak poważnie to Kowi pamiętaj o tym co masz mi przygotować - weź dysk czy coś :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:wink:
Opublikowano

Siema chłopaki :decayed:

rafalekx mam od jakiegoś czasu jakiś problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości :kwasny:

Pisz na maila: [email protected] :hi:

Sorry, za offtop :jezyk:

Opublikowano
Siema chłopaki :decayed:

rafalekx mam od jakiegoś czasu jakiś problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości :kwasny:

Pisz na maila: [email protected] :hi:

Sorry, za offtop :jezyk:

o o o o grejt że się odezwałeś :wink: Bo już miałem focha małego na Ciebie :decayed: :decayed: :decayed: żarcik, napiszę maila ale pewnie dopiero jutro :wink: bo na tym kompie nie mam nic.

A co do spota. Lekko się opóźni, a przynajmniej moja obecność, ja za 20 minut ruszę od siebie więc koło 17.00 dopiero będę w LRY :hi:

Opublikowano
  • Autor

i tak chyba będzie nas 2, bigos już odpadł, reszta jak widać nie odzywa sie, takze o 17:hi:

---------- Post dopisany 25-10-2012 at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany 21-10-2012 at 15:25 ----------

Profil - Mates.pl - Michał

Zna ktos kretacza? ledwo wystartował na forum z myślą ze wysteruje paru, dostał bana:whistling: ale warto by mu ksywke na czole wypisac, by smród sie ciagnął za nim...

Opublikowano

tak się zastanawiałem o co chodzi, dopiero na battalionie zobaczyłem.

trzeba by dać gdzieś dobrze widoczną informację, żeby ludzie nie kupowali rzeczy od nowo zarejestrowanych (tylko nie w regulaminie forum bo z doświadczenia wiem, że mało kto to czyta:P), wpłacając kasę, bo niestety sa tutaj ludzie łatwowierni, którzy sami nie oszukują, a oceniając po sobie, dają się nabrać, albo nie mają doświadczenia w necie z krętaczami.

bo już czytałem posty, zgłaszania przekrętów, ale niestety po wpłacie kasy.

sam miałem podobny przypadek, nie zgłaszałem bo skończyło się po jednej wiadomości, pomyślałem, że się rozmyślił - szukałem sterownika do poziomowania xenonów i koleś napisał, że ma w dobrej cenie. zarejestrowany niedawno, zero postów, napisałem, że fajnie dogadamy się, ale zakup przez allegro, bo nie znam go, nieznany na forum, a chce mieć zabezpieczenie - więcej nie odpisał.

Opublikowano

ehhhh Dziady.

Nie mają pomysłu na interes, do roboty też się nie chce to KRAŚĆ zaczynają pojebańcy :baseball:

Opublikowano

na czarną listę złodziei i na główną stronę jako przestroga dla następnych

Opublikowano

Dunlop Winter Sport run on flat 225x50R17 to nie za szeroko na zimę ??? Mam okazję kupić takie opony i muszę się szybko zdeklarować.

Na jakich jeździcie ?

Opublikowano
  • Autor

ja mam cal mniejsze 205 i na węższe nie zamienie

Opublikowano

ja też mam 205, 16, zimówki, a na lato planuje 17.

Opublikowano

no właśnie nie wiem co robić bo ja też mam teraz 205 na 16 zimowe, ale te trafiają się w bardzo dobrej cenie i przejechane 800km na nich.