Opublikowano 3 Lipca 200917 l Autor Pany może spota zrobim w niedziele A gdzie przez Ryki pomykasz aby nie rano bo po sobocie trudno u mnie ze spotami
Opublikowano 3 Lipca 200917 l Autor nom już przejeżdzałem nawet 2 razy w niedziele też bede przejeżdzał :> to pisz o której mniej wiecej to zrobimy spontana gdzies przy trasie
Opublikowano 3 Lipca 200917 l Autor tak gdzieś 16 - 17 mysle ze był bym sokojnie w Ryczkach noi git do tej powinienem być juz wyraźny :polew: Dobra jutro sie odezwe, bo własnie przyszła na mnie pora bo z rana do wawy uderzam pozdro
Opublikowano 4 Lipca 200917 l no to trzymaj się jak by co mam Twój number zaraz puszczę Ci strzałe to bedziesz miał i mój [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 23:57_________________________________________________to jak tam pany był by ktoś jeszcze chętny na jakiegoś małego spocika jutro
Opublikowano 5 Lipca 200917 l Autor no to trzymaj się jak by co mam Twój number zaraz puszczę Ci strzałe to bedziesz miał i mój [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 23:57_________________________________________________to jak tam pany był by ktoś jeszcze chętny na jakiegoś małego spocika jutro Ja i janjazda bedziemy napewno [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 09:49_________________________________________________PPany bedzie ktos dzsiaj w Rykach mamy spocik o 17-18, prawdopodobnie parking pod mleczarnią albo jakis przy Warszawskiej :gwizdanie:
Opublikowano 5 Lipca 200917 l Autor No napisz gdzie to bede. Chyba ze mne jaiś wyjazd dopadnie Myślałem o parkingu przy mleczarni, ewentualnie przy PKS ale tam jest dość mało miejsca, a z toba bedzie na 4 Chodzi o to żeby cos znaleść przy Warszawskiej
Opublikowano 5 Lipca 200917 l mnie niestety nie bedzie bo uderzam troche dalej..... i wtych godzinach bede nieosiągalny A tak z innej beczki koles od którego kupiłem swoją A4 ma dwie kolejne na sprzedaz oczywiście jedyne słuszne TDI polecam lipy nie wciska już kilka takich A4 sprzedał i nie było zastrzeżeń Koleś z Trojanowa http://moto.allegro.pl/item674221993_a4_granatowy_110km_climatronic_z_niemiec.html http://moto.allegro.pl/item675307311_a4_czarny_climatronic_z_niemiec.html
Opublikowano 5 Lipca 200917 l Autor No ta z pierwszego linka to istna rzeźnia :wallbash:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 11:50_________________________________________________Noi po spontanie, troche niezgraliśmy sie czasem :gwizdanie: ale wpadł pomysł na spocik za 2tyg w piatek w godzinach 17-18, ewentualnie bysmy hansona na sklepie odwiedzili Solar bedzie wracał w tych godzinach z wawy wiec przy okazji by było
Opublikowano 7 Lipca 200917 l Namierzyłem dziś B4 czarną w Riczmond oklejoną a4-klub Pozdrawiam kierownika kimkolwiek jest Ujawnić mi się tu proszę Janjazda jechałeś wczoraj ok 18 w kierunku Warszawy? ewentualnie dziś przed peksiakiem nie stałeś ? bo widziałem ładniutkiego czarnego Avanta z czarnymi relingami?
Opublikowano 7 Lipca 200917 l B4 z naklejka to taki ziomek Piotrka, który kiedyś jechał z nami na spota do garwolina a w którym miejscu mnie widziałeś, bo ja w niedziele do wawy leciałem
Opublikowano 7 Lipca 200917 l Autor Namierzyłem dziś B4 czarną w Riczmond oklejoną a4-klub Pozdrawiam kierownika kimkolwiek jest Ujawnić mi się tu proszę No mój kolega miał sie tak zarejstrować chciał naklejke to mu dałem, no ale wkońcu tu nie trafił
Opublikowano 7 Lipca 200917 l B4 z naklejka to taki ziomek Piotrka, który kiedyś jechał z nami na spota do garwolina a w którym miejscu mnie widziałeś, bo ja w niedziele do wawy leciałem jakoś tak za tą chatką góralską jadąc w kierunku Wawy.