Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

[quote a :polew: :polew:uthor=Kowi87 link=topic=55793.msg1507260#msg1507260 date=1270069435]

http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=mugen

:decayed:

Dziwnie zabrzmi to pytanie, ale: na ch#j mi to? :polew:

:polew: przyjedź pod biedronke bez, a później przyjedź z :naughty:

Opublikowano

Kończąc tym miłym akcentem duupy :decayed:

idę spać

jak jutro wstanę to nie chcę widzieć żadnych przepychanek w tym wątku

to mówiłem ja ....... :cygaro::wink4:

Ello

Opublikowano

Nadal nie czaję :polew: Coś Ty wymyślił? :polew:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 23:12_________________________________________________

przepychanek

Ja tam bardzo chętnie zobaczę tu jakieś przepychanki :polew: Oczywiście pod warunkiem że ta kukuryna będzie ciekawa :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nadal nie czaję :polew: Coś Ty wymyślił? :polew:

:decayed:

no niechce mi sie juz cytować mojej pierwszej wypowiedzi o tym że pod biedroną lubia chłopców trzęsących wydechem :polew: :polew: :polew: nie wązne co aby huk robiło :boobs::nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano
:polew: I pomyśleć że miałem na studiach koleżankę z Richmond :polew: Gdybym wiedział to bym z tym "mugenem" codziennie na zajęcia chodził :polew:
Opublikowano
  • Autor

:polew: I pomyśleć że miałem na studiach koleżankę z Richmond :polew: Gdybym wiedział to bym z tym "mugenem" codziennie na zajęcia chodził :polew:

:good:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nareszcie jest gleba :naughty::

http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b5/b5_afn_vulkanschwarz_gleba_xenon_4300k_zolte_halo_czarny_grill_alu_17-t70870.0.html;msg1510127#msg1510127

Muszę zmierzyć ile mi siadło bo aż mi się nie chce wierzyć, że tylko 2cm z przodu a 3 z tyłu.

Opublikowano
  • Autor

Nareszcie jest gleba :naughty::

http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b5/b5_afn_vulkanschwarz_gleba_xenon_4300k_zolte_halo_czarny_grill_alu_17-t70870.0.html;msg1510127#msg1510127

Muszę zmierzyć ile mi siadło bo aż mi się nie chce wierzyć, że tylko 2cm z przodu a 3 z tyłu.

to nie jest 2cm :decayed: u mnie siadło 2-3 z przodu tylko ty masz ten profil opony inny niz zwykle :decayed: ale z tyłu to chyba jak u mnie palca nie włoży :polew: :polew:

Opublikowano

On ma coś nie halo z tymi oponami :naughty: No i niech stanie na prostej nawierzchni a nie pojechał gdzieś z jakąś kukuryną w pole :tongue4: I jeszcze cały bagażnik mugenów wozi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

On ma coś nie halo z tymi oponami :naughty: No i niech stanie na prostej nawierzchni a nie pojechał gdzieś z jakąś kukuryną w pole :tongue4: I jeszcze cały bagażnik mugenów wozi :decayed:

Cały Adam chciał przykozaczyc :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wyrwał na zawias mówisz? :naughty: A to cwaniaczek i mówi że nie miał czasu bo auto odebrał o 18 :tongue4: I prosto pod biedronkę pojechał... cwaniaczek jeden, nie miał czasu fotek zrobić :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

wyrwał na zawias mówisz? :naughty: A to cwaniaczek i mówi że nie miał czasu bo auto odebrał o 18 :tongue4: I prosto pod biedronkę pojechał... cwaniaczek jeden, nie miał czasu fotek zrobić :thumbdown:

Na czytałsie postów wczesniej ze w pod biedronka łatwo i odrazu polecia, ale nie wziął pod uwage ze rezydenci miasta tam byli przed nim i zgarneli co lepsze prawda hanson :polew: :polew: :polew: :polew:

a tu tak fotka z dzisijeszego spontanu w środku najwiekszy :naughty:

20100401544.jpg

Opublikowano

:naughty: No a jemu trafiła się jakaś bidna i wybrakowana :sick3:

A co do foty wreszcie stoisz jak "człowiek" :decayed: Znaczy trochę koślawo, ale wreszcie odpowiednio nisko :decayed: przynajmniej przodem :gwizdanie: Jeszcze felga i może jakaś kukuryna poleci i na to Twoje padło :naughty:

Robert ostatnia i jedyna "koza" z Richmond? :polew:

Opublikowano
  • Autor

:naughty: No a jemu trafiła się jakaś bidna i wybrakowana :sick3:

A co do foty wreszcie stoisz jak "człowiek" :decayed: Znaczy trochę koślawo, ale wreszcie odpowiednio nisko :decayed: przynajmniej przodem :gwizdanie: Jeszcze felga i może jakaś kukuryna poleci i na to Twoje padło :naughty:

Robert ostatnia i jedyna "koza" z Richmond? :polew:

no moze cos sie uda wkońcu :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie no jak zrobimy pełnego spota LRY to sie znajdzie pare traktorów alroadów :polew: :polew:

Opublikowano

Byłem w Rykach po 22. Widziałem, że nie ma szaraka. Na parkingu też nikogo nie spotkałem. Szkoda.

Profil mam 50.

Pewnie znowu zaśpię - o 6 wstaję :kwasny:

Opublikowano

Byłem w Rykach po 22.

Długo z nią zabawiłeś :naughty: chociaż wszystkie zęby miała? :polew: Ach te kukuryny z biedrony :polew:

Opublikowano
  • Autor

Byłem w Rykach po 22. Widziałem, że nie ma szaraka. Na parkingu też nikogo nie spotkałem. Szkoda.

Profil mam 50.

Wiec tak nie rozgladasz sie w ogóle :angry:

przeleciałeś przez rondo a ja stałem pod merkurym i to na poczatkku(pierwsze auto) później volvo i ford i pare kukuryn :kox: a ty przelcaiłęś i jeszcze cofałeś koło poczty :disgust: i nie widziałeś, a dosłownie ze 20min wczesniej rzojechalismy sie ze spontana z parkingu :gwizdanie: było vagowanko ale żadnych pozytywów :wallbash:

Opublikowano

Profil mam 50.

Wiec tak nie rozgladasz sie w ogóle :angry:

przeleciałeś przez rondo a ja stałem pod merkurym i to na poczatkku(pierwsze auto) później volvo i ford i pare kukuryn :kox: a ty przelcaiłęś i jeszcze cofałeś koło poczty :disgust: i nie widziałeś, a dosłownie ze 20min wczesniej rzojechalismy sie ze spontana z parkingu :gwizdanie: było vagowanko ale żadnych pozytywów :wallbash:

Tylko volvo na LPU widziałem a cofałem, żeby na parking zajechać. Miałem dzwonić, ale stwierdziłem że może za późno.