Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta dyskusja chyba zaraz się zakończy jakaś ustawką zwolenników kibli i avantów :polew:

Miejsce i czas jestem gotów ;P

A tak na serio to żadnej ameryki nie odkryłeś w sedanie jest ciut wiecej bagażnika ale w kombi mozna wywalić rolete i wejdzie dwa razy tyle worków :tongue4

Spytaj admina tego forum dlaczego w naszych profilach nie ma opcji sedan tylko limuzyna :polew: i dla dlaczego jest avant a nie kombi bo każda marka ma inne określenie na kombi, a sedany to po prostu sedany przez niektórych nazywane limuzynami ( możliwe że błędnie) przeczytaj sobie na wiki definicje limuzyny :tongue4:

Niestety nie ma rs4 b5 w sedanie, ale za to audi sie opamiętało i B7 wypuściło w sedanie :cool1:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurewa niech się znajdzie w końcu przynajmniej jeden mądrzejszy i rozpocznie ze mną jakąś dyskusję na inny temat niż kible - jakąkolwiek!!!

Proponuję o kukurynach pod biedroną. [br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 22:40_________________________________________________ :banan3:

Opublikowano
  • Autor

kurewa niech się znajdzie w końcu przynajmniej jeden mądrzejszy i rozpocznie ze mną jakąś dyskusję na inny temat niż kible - jakąkolwiek!!!

Proponuję o kukurynach pod biedroną. [br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 22:40_________________________________________________ :banan3:

Weź byłem cały dzień dzisja na rewirze biedry, nedza straszna pod względem kukuryn, chyba ziemie przygotowują na hodowle truskaw :kox:

Opublikowano

teraz podobno się brukiew uprawia - bardziej opłacalne niż hodowla strusi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

teraz podobno się brukiew uprawia - bardziej opłacalne niż hodowla strusi :decayed:

nie wiem nieznam sie na tym, ale w ogrodniku ostatnio widziałem całe tłumy z nasionami truskawy :polew: :polew:

Opublikowano

a coś Ty w ogrodniku robił?? przyznaj się

Opublikowano
  • Autor

uszlachetniacza do paliwa chciałem :polew: :polew:
Opublikowano

yyyyyyyyyyyyyyyyy najlepszy emotikon z naszą kukuryną nie bangla - widzieliście już cyckani nie trzącha :blink::banan3:

Trzeba to niezwłocznie zgłosić do szefa :decayed:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 22:48_________________________________________________

nie wiem nieznam sie na tym, ale w ogrodniku ostatnio widziałem całe tłumy z nasionami truskawy :polew: :polew:

no fakt widać że nie twój temat - żeby tak truskawy z nasion sadzić :polew: :polew: :polew: z zielskiem Ci się pomyliło :gwizdanie:

Opublikowano

taaa, pewnie żeś kukuryna chciał tam zbałamucić :polew:

Opublikowano
  • Autor

yyyyyyyyyyyyyyyyy najlepszy emotikon z naszą kukuryną nie bangla - widzieliście już cyckani nie trzącha :blink::banan3:

Trzeba to niezwłocznie zgłosić do szefa :decayed:

no bo to aż drażni :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :zyzol:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 22:50_________________________________________________

taaa, pewnie żeś kukuryna chciał tam zbałamucić :polew:

puszczałem bajere na 16ke i czarny dym :polew: :polew:

Opublikowano

w sedanie jest ciut wiecej bagażnika ale w kombi mozna wywalić rolete i wejdzie dwa razy tyle worków

U mnie roleta jest zawsze zamknięta, bo to wieś jeździć z otwartą :naughty: To tak jakbyś wywalił w sedanie tylną półkę :naughty:

A co tam u biedronkowych kukuryn? :kox: Cholera tak miałem kiedyś zajechać... ale nie ma kiedy kukra :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

A co tam u biedronkowych kukuryn? :kox: Cholera tak miałem kiedyś zajechać... ale nie ma kiedy kukra :decayed: :gwizdanie:

a trzęso sie jak tylko słońca wiecej w mieście :P przyjeżdzają fordami i astrami i trzęso mugenem :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

w sedanie jest ciut wiecej bagażnika ale w kombi mozna wywalić rolete i wejdzie dwa razy tyle worków

U mnie roleta jest zawsze zamknięta, bo to wieś jeździć z otwartą :naughty: To tak jakbyś wywalił w sedanie tylną półkę :naughty:

to teraz jak będziesz tam jechał to bierz worek buraków, może któraś się skusi i wsiądzie :polew:

Opublikowano

a trzęso sie jak tylko słońca wiecej w mieście :P przyjeżdzają fordami i astrami i trzęso mugenem :nabijasie: :nabijasie:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:kox: no to ni ma ch#ja trza do Was zajechać :kox: Może na majóVWkę się wybiorę i może jakaś 1/4 mili będzie? :kox:
Opublikowano
  • Autor

:kox: no to ni ma ch#ja trza do Was zajechać :kox: Może na majóVWkę się wybiorę i może jakaś 1/4 mili będzie? :kox:

dawaj przyjeżdzaj oprowadze cie po najelszych półkach w biedronce :decayed: 100% ze zagadamy na dwóch jakaś kukuryne :kox:

:polew: :polew: :polew:

tylko pamietaj mugen trza miec z tyłu bo bez tego ni huhu pupu nie bedzie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:dziura:

Opublikowano

no takie kukuryny tylko W Richmond :banan2:

Opublikowano
  • Autor

A na majówke to i ja będe :good:

Opublikowano

k#rwa jaki mugen? :polew:

Opublikowano

tylko pamietaj mugen trza miec z tyłu bo bez tego ni huhu pupu nie bedzie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ten mugen to jakiś gen krowy czy jak ? :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: