Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w AFN co 60 tys?

nom :wink4: Czyli wychodzi na to że różnicy nie ma... jeśli zalewamy dobre paliwo, bo pompki są wrażliwe na nie i jak się wysr@ją to koszt wcale nie jest mały... Właśnie ile pompki? komplet? Bo ile wtryski do AFNa to wiemy ;)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w AFN co 60 tys?

nom :wink4: Czyli wychodzi na to że różnicy nie ma... jeśli zalewamy dobre paliwo, bo pompki są wrażliwe na nie i jak się wysr@ją to koszt wcale nie jest mały... Właśnie ile pompki? komplet? Bo ile wtryski do AFNa to wiemy ;)

to ile te wtryski do AFNa bo ja to nie wiem :decayed:

Opublikowano

to ile te wtryski do AFNa bo ja to nie wiem :decayed:

ori: 200-500 komplet używki :decayed:

216-tki koło 1000-1200 :mysli: (ale to większe)

Opublikowano

Rozrząd co 90-110 tysi (zależy czy jesteś hazardzistą :polew: )

Pompki po regeneracji ok. 500 zł szt.

A pompki nie są taklie delikatne jak np. silniki TDCI forda z Common Rail, także jak tankujesz na większych stacjach to nie będzie problemu

A dołączając się do tematu to AJM duużo fajniejszy w jeździe. Polecam

Spalanie miałem w tym roku na feriach 5,5l z trumną na dachu i 4 os. na pokładzie (v=110~140) :slina: Sie zgarbiłem bo samochód był zapchany na max. Jak wracałem to deptałem go do 180 i spalanie skoczyło do 6.5 Dodam, że jazda była tylko po autostradach....

Opublikowano
  • Autor

A ja dzisiaj zrobiłem 500km na połowie baku :kox: srednie spalanie policzony wyszło cos 5-5,5l prędkosc 140-160 wiec jest za***iście :kox:

Opublikowano

A ja dzisiaj zrobiłem 500km na połowie baku :kox: srednie spalanie policzony wyszło cos 5-5,5l prędkosc 140-160 wiec jest za***iście :kox:

Kurcze kowi taka średnia prędkośc Ci wyszła po polskich drogach ??? :slina::polew:

Ale spalanie GIT :good:

Opublikowano
  • Autor

No miałem dzisiaj trase Ryki -wawa/wilanów - konstancin- góra kalwaria - kołbiel - Ryki i tylko raz przytarłem :wallbash: w wawie na koleinach a tak to eleganckie mamy drogi :decayed:

Pany wczoraj namierzyłem rezacza w Rykach srebrnym kiblem B5, wstawił sobie światełka z polifta wiec pewnie i forum zna bo zwykli użytkownicy nie przywiazuja wagi do tego :gwizdanie: a i kierunki białe miał :naughty:

Opublikowano

Ja mam teraz średnie spalanie na poziome 6 litrów

Opublikowano

No miałem dzisiaj trase Ryki -wawa/wilanów - konstancin- góra kalwaria - kołbiel - Ryki i tylko raz przytarłem :wallbash: w wawie na koleinach a tak to eleganckie mamy drogi :decayed:

Pany wczoraj namierzyłem rezacza w Rykach srebrnym kiblem B5, wstawił sobie światełka z polifta wiec pewnie i forum zna bo zwykli użytkownicy nie przywiazuja wagi do tego :gwizdanie: a i kierunki białe miał :naughty:

Jak bylem na spocie w Warszawie to był jeden chłopak od nas tzn srebrnym b5. Mówił, że w Rykach tylko na święta jest.

Ale nie pamiętam czy to był avant czy limuzyna. Może to ten sam.

Opublikowano
  • Autor

Jak bylem na spocie w Warszawie to był jeden chłopak od nas tzn srebrnym b5. Mówił, że w Rykach tylko na święta jest.

Ale nie pamiętam czy to był avant czy limuzyna. Może to ten sam.

całkiem możliwe to był kibel (sedan) spotkałem go pod ABC na smrodkach :gwizdanie:

Kurde musze kupić wieksze koło bo nie robota nawet vectra B stoi u mnie pod blokiem na 17 OZ :wallbash: jeszcze przed chwilą trafiłem na fajne B5 srebrne przedlift też z soczewka przełozoną na 17kach z LPU :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 18:47_________________________________________________Roberto kiedy zjeżdżasz na Ryki :mysli:

Opublikowano

w czwartek zjeżdżam, a co tam??

Opublikowano
  • Autor

w czwartek zjeżdżam, a co tam??

a diagnostycznego loga 011 bym chciał strzelić :evil: bo ostatnio go troche przegoniłem i mysle że będzie poprawa :kox:

Opublikowano

to zrobimy :good:

Opublikowano
  • Autor

:good:[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 12:49_________________________________________________Bigos na Rykach stoi A4 1,8T na handel w jedynym słusznym sportowym nadwoziu :kox:

Opublikowano

:good:[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 12:49_________________________________________________Bigos na Rykach stoi A4 1,8T na handel w jedynym słusznym sportowym nadwoziu :kox:

Czyli w jakim? :kox:

Opublikowano
  • Autor

Czyli w jakim? :kox:

:bicz:

Jeszcze sie pytasz przecież wiadomo ze mowa tu napewno nie o sedanowym kiblu :polew: :polew:

Opublikowano

kibel karwa :jerk:

:decayed:

sedan będzie :kox: czarny najlepiej :kox: a na 1.8T przy ok 100 km dziennie mnie nie stać :stop:

Opublikowano
  • Autor

ee to kibli nie ma w ryckim na handel :gwizdanie: nikt tego nie sprowadza

:nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

ee to kibli nie ma w ryckim na handel :gwizdanie: nikt tego nie sprowadza

:nabijasie: :nabijasie:

:bicz:

ponoć taka bida na rynku pracy a u mnie pobijają rekordy w stażu - dziś jeden sie zawinął po 5 godzinach :polew: