Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ee to kibli nie ma w ryckim na handel :gwizdanie: nikt tego nie sprowadza

:nabijasie: :nabijasie:

:bicz:

ponoć taka bida na rynku pracy a u mnie pobijają rekordy w stażu - dziś jeden sie zawinął po 5 godzinach :polew:

no to źle nie masz :naughty:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ponoć taka bida na rynku pracy a u mnie pobijają rekordy w stażu - dziś jeden sie zawinął po 5 godzinach :polew:

to kumpel byl więc dostał tel służbowy praktycznie swój dział do obstawienia, możliwość nazwy swojego stanowiska wedle upodobań (np że niby na początek ma umowę na asystenta kierownika a za pół roku kierownika działu - co by ładnie CV wyglądało :)) praca od pn do pt od 7 do 15 i zadzwonił że jutro to on już nie przyjdzie :wallbash:

Morał taki że nigdy więcej nikogo po znajomości - jakby co to wam też tak radze :good:

Opublikowano

spoko loko w rykach jest parę w jedynym słusznym nadwoziu sedanie :cool1: tylko chęci trochę trzeba ja znalazłem chyba ze 4;p

Opublikowano

spoko loko w rykach jest parę w jedynym słusznym nadwoziu sedanie :cool1: tylko chęci trochę trzeba ja znalazłem chyba ze 4;p

Jest jeden słuszny podział: limuzyna i avant. Koniec tematu :decayed:

Opublikowano

Ponoć o gustach się nie dyskutuje a i tak każdy broni swojego i swoich preferencji :cool1:

Opublikowano

tak, to jak z orientacją sexualną: są hetero i pedały

tak samo z A4: Avant i Sedan :kox: ( nie odnosić do użytkowników tychże aut :polew: )[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 09:57_________________________________________________

Ponoć o gustach się nie dyskutuje a i tak każdy broni swojego i swoich preferencji :cool1:

[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 09:58_________________________________________________A tak na powaznie to mam problem z autkiem. Jak by ktoś coś wiedział co to moze być.... ;(

Tu jest wątek:

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_prosba_o_analize_logow_silnik_przerywa-t126020.0.html

Opublikowano

Panowie z audi wprowadzili podział na limuzyny i avanty.

A w salonie stoją same limuzyny bo na avanty nikt nie chce patrzeć. Nie są tak reprezentacyjne, żaden prezes nie chce jeździć avantem :gwizdanie:

Najlepsze jest rs4 b5, dobry żart. Sportowe auto i tylko tatusiowate nadwozie. Na szczęście potem to poprawiono tzw. błąd młodości.

Opublikowano
  • Autor

A w salonie stoją same limuzyny bo na avanty nikt nie chce patrzeć. Nie są tak reprezentacyjne, żaden prezes nie chce jeździć avantem :gwizdanie:

uspokój sie :gwizdanie: stoją tam bo nie schodzą :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Spodziewałem się takiej odpowiedzi :naughty: ale wystarczy spojrzeć na sprzedaż i widać jakie nadwozie schodzi w audi bardziej.

Zazdrośnicy w karawanach :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Spodziewałem się takiej odpowiedzi :naughty: ale wystarczy spojrzeć na sprzedaż i widać jakie nadwozie schodzi w audi bardziej.

to jak wytłumaczysz przypadłosc naszych wszelakich spotów :naughty: wszędzie same avanty :kox: :kox:

:decayed:

Opublikowano

Taa prezes firmy w A4.... :polew::polew::polew:

Zwłaszcza siedzący na tylnej kanapie a za kołem kierowca :polew::polew:

Opublikowano

Przynajmniej pewny grosz w przyszłości: taxi, karawan :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

to jak wytłumaczysz przypadłosc naszych wszelakich spotów :naughty: wszędzie same avanty :kox: :kox:

Avant szybciej traci wartość tak jak czerwone i białe auta.

Prezesów w nowych a4,a6 widziałem sporo i każda była limuzyną. Większość rządowych aut jest w nadwoziu sedan. Nie oszukujcie samych siebie, avanty są dla tatusiów. Wózek schować, bagaże na rodzinna wycieczkę itd.

Opublikowano
  • Autor

to chcesz powiedzieć ze my to tatusiowie juz :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Nie oszukujcie samych siebie, avanty są dla tatusiów. Wózek schować, bagaże na rodzinna wycieczkę itd.

hyhy tatuśki z avantów, jak tam się wasze dzieciaczki chowają? :naughty:

armistead a jak tam po ostatnich świętach Bożego Narodzenia? Latałeś kiedyś bokami na śniegu z ponad 2 metrową choinką w aucie? :kox: poza tym ile razy miałeś sytuację: "kur#a nie mieści się!..." :) Poza tym o czym ta dyskusja... przecież każdy wie że avant jest ładniejszy :kox: Szczególnie w budzie B5 :kox: Poza tym te kibelki sedanowe, zwane "limuzyną" :polew: :polew: Kto to nazwał limuzyna :polew: żal.pl... sedany dla mnie wyglądają jak stare kapcie :tongue4: Avant nadal wygląda bardzo młodo :cool1::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew:

Nie oszukujcie samych siebie, avanty są dla tatusiów. Wózek schować, bagaże na rodzinna wycieczkę itd.

hyhy tatuśki z avantów, jak tam się wasze dzieciaczki chowają? :naughty:

armistead a jak tam po ostatnich świętach Bożego Narodzenia? Latałeś kiedyś bokami na śniegu z ponad 2 metrową choinką w aucie? :kox: poza tym ile razy miałeś sytuację: "kur#a nie mieści się!..." :) Poza tym o czym ta dyskusja... przecież każdy wie że avant jest ładniejszy :kox: Szczególnie w budzie B5 :kox: Poza tym te kibelki sedanowe, zwane "limuzyną" :polew: :polew: Kto to nazwał limuzyna :polew: żal.pl... sedany dla mnie wyglądają jak stare kapcie :tongue4: Avant nadal wygląda bardzo młodo :cool1::tongue4:

:oklaski: :oklaski:

Noi tyle w temacie, znowu avant okazał sie górą :kox: tak jak jakieś 50 stron wcześniej w tym wątku :polew: :polew: :polew:

Pewnie i tak niebawem wrócimy do tej dyskusji :naughty:

Opublikowano

Widzę, że Kowi wezwał posiłki :polew:

Mi się avanty nie podobają, mam skojarzenie wół roboczy. Nie używam tego auta do przewożenia wielkich rzeczy, nie mam takiej potrzeby.

Wybieram nadwozie pod względem wizualnym - sedan wygrywa. Nie ważne czy to audi, mercedes czy bmw. Sedan wygląda żywiej, bardziej sportowo. Avant to tak: hmm chciałbym mieć fajne auto o sportowym wyglądzie ale mam dzieci, firmę - kratkę, i staram się to jakoś pogodzić. W kombi jest zaburzenie proporcji, nie wiem jak to opisać. Sylwetka nadwozia jest mniej zgrabna. I to mi się nie podoba.

Buda b5 wygląda staro czy to avant czy sedan, u nas może tak tego nie widać ale w większym mieście seryjna b5 wygląda jak te wszystkie astry, focusy.

Btw, podział na limuzyny i avanty wprowadziło audi :decayed:

Jak już Bolek wcześniej napisał, każdy broni tego co ma. Z racji mniejszości sedanów w LRY jestem skazany na porażkę. Szczególnie pisząc z telefonu, nie nadążam za waszymi postami.

Opublikowano
  • Autor

Jak już Bolek wcześniej napisał, każdy broni tego co ma. Z racji mniejszości sedanów w LRY jestem skazany na porażkę. Szczególnie pisząc z telefonu, nie nadążam za waszymi postami.