Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

i jak bigos teraz robisz go czy szukasz kolejnego :mysli:

Ja własnie byłem na spocie w puławach było nas całe 5 aut :kox:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale z tymi z Puław czy wszyscy na LRY :polew::wink4:

No właśnie się zastanawiam :mysli:

marzy mi się jakiś czarny sedan :naughty: z jakimiś możliwościami których zabrakło w 1,6 (macie może coś na oku :naughty:)

byłem dziś w COMPENSIE u rzeczoznawcy a ten pustak powiedział że nie widzi żeby koło brało udział w kolizji - rozjebane koło - rozjebane za kołem jak i przed kołem ale wg. niego koło nie brało udziału w kolizji :wallbash::wallbash: (a felgę mi rozjebał - tzn zaczepił i pogiął rant)

zobaczymy jak mi to wycenią i ile kasy zaproponują

Opublikowano
  • Autor

Ale z tymi z Puław czy wszyscy na LRY :polew::wink4:

No właśnie się zastanawiam :mysli:

marzy mi się jakiś czarny sedan :naughty: z jakimiś możliwościami których zabrakło w 1,6 (macie może coś na oku :naughty:)

byłem dziś w COMPENSIE u rzeczoznawcy a ten pustak powiedział że nie widzi żeby koło brało udział w kolizji - rozjebane koło - rozjebane za kołem jak i przed kołem ale wg. niego koło nie brało udziału w kolizji :wallbash::wallbash: (a felgę mi rozjebał - tzn zaczepił i pogiął rant)

zobaczymy jak mi to wycenią i ile kasy zaproponują

w moszczance jakies A4 stoi na sprzedaż teraz :cool1: ale nie wiem co za potwór tam siedzi pewnie 1.9 :gwizdanie:

Dobra ja sie wynosze :drunk:

Opublikowano

3 mi napialao ze tez by dzisiaj było gdyby wcześniej odczytali maila shit :no:

Opublikowano

w moszczance jakies A4 stoi na sprzedaż teraz cool1 ale nie wiem co za potwór tam siedzi pewnie 1.9 gwizdanie

czarny sedan ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

w moszczance jakies A4 stoi na sprzedaż teraz cool1 ale nie wiem co za potwór tam siedzi pewnie 1.9 gwizdanie

niee na kible nie patrze przecież :naughty:

tu miejscowa sie sprzedaje

http://warszawa.gumtree.pl/c-Samochody-Sprzedam-samochody-osobowe-A4-Avant-W0QQAdIdZ182784860

Opublikowano

Widziałem go ostatnio w Warszawie :kox:

i tak się właśnie zastanawiałem czy to może ktoś od nas. Jak na kibla to nawet ładniewyglądał na drodze :tongue4:

Opublikowano

http://warszawa.gumtree.pl/c-Samochody-Sprzedam-samochody-osobowe-A4-Avant-W0QQAdIdZ182784860

Nawet ładna ta audiczka, sprzedaję swoją :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Widziałem go ostatnio w Warszawie :kox:

i tak się właśnie zastanawiałem czy to może ktoś od nas. Jak na kibla to nawet ładniewyglądał na drodze :tongue4:

:decayed:[br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 10:59_________________________________________________

Nawet ładna ta audiczka, sprzedaję swoją :a4fan:

czego sprzedajesz :mysli:
Opublikowano

Żartuję :polew: bo ta mi się spodobała :>

Opublikowano
  • Autor

Co lipny piatek mógł być, znowu zaczyna sie sezon kryzysowy dla lokali :naughty: bo wszyscy wybierają tańszą opcje i gdzieś na powietrzu siedzą tylko ja taki burżuj poszedłem na lane po 5zł :wallbash:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Co lipny piatek mógł być, znowu zaczyna sie sezon kryzysowy dla lokali :naughty: bo wszyscy wybierają tańszą opcje i gdzieś na powietrzu siedzą tylko ja taki burżuj poszedłem na lane po 5zł :wallbash:

o jebaniutki burżua - taki to pożyje :decayed:

Te Pany a tak z zupełnie innej piłki :decayed: skoro sami klekotnicy tu przesiadują to może poradzicie mi jaki silnik wybrać z tych wszystkich klekotów? jak to się ma do mocy spalania awaryjności? jest jakiś taki najlepszy :naughty: czy jak to tam mówicie taki najklekot :wink4:

Opublikowano

Dlatego trzeba brać przykład z innych i robić spocik i grilla u Adama w Dęblinie, wczoraj zapraszał wszystkich chyba nie? :polew:[br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 11:16_________________________________________________

Te Pany a tak z zupełnie innej piłki :decayed: skoro sami klekotnicy tu przesiadują to może poradzicie mi jaki silnik wybrać z tych wszystkich klekotów? jak to się ma do mocy spalania awaryjności? jest jakiś taki najlepszy :naughty: czy jak to tam mówicie taki najklekot :wink4:

A co chcesz zmienić? Czemu?[br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 11:17_________________________________________________Bierz 2,7 Biturbo benzynki dużo nie spali co tam klekociki tam jest czym depnąć :kox:

Opublikowano

bigos_s Jeśli chodzi o eksploatację, bezawaryjność i to, że paliwo nie ma znaczenia (lejesz co chcesz/co masz pod ręką) to AFN/AVG (110 KM) :good:

Jeśli chcesz bardziej dynamiczne auto to AJM (115 KM), ale musisz uważać na paliwko (pompowtryski), rozrząd droższy, ogólnie eksploatacja lekko droższa. Ale gdybyś chciał iść w moc to w AJM szybciej i taniej osiągniesz 160-170 KM :wink4:

Opublikowano

No myślę nad tym i czekam do czwartku na orzeczenie rzeczoznawcy z jego OC

jak sporo zaproponuje to sprzedaje swojego i szukam coś nowego. [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 11:23_________________________________________________

bigos_s Jeśli chodzi o eksploatację, bezawaryjność i to, że paliwo nie ma znaczenia (lejesz co chcesz/co masz pod ręką) to AFN/AVG (110 KM) :good:

Jeśli chcesz bardziej dynamiczne auto to AJM (115 KM), ale musisz uważać na paliwko (pompowtryski), rozrząd droższy, ogólnie eksploatacja lekko droższa. Ale gdybyś chciał iść w moc to w AJM szybciej i taniej osiągniesz 160-170 KM :wink4:

AJM powiadasz :mysli: Janjazda chyba ma AJMa.

a te 5 koni wiecej od AFNa to chyba bez modów raczej nie wyczuwalne nie ?

Opublikowano
  • Autor

Jak juz decydował byś sie na klekota w budzie to kwestia czy na polifta jak tak to na dzień dzisiejszy brałbym AJM/ATJ, ale jak byś znalazł AFN/AVG zadbanego to mozesz brać, troche mu pokręcisz kuniuf i bedzie jeżdził konkretnie :evil: ewentualnie jak byś znalazł po 99r 90km w silniku AHH tez bierz nie bedziesz żałował :evil:

A pod wzgledem ekspluatacji chyba AJM/ATJ bedzie najdroższy <- przynajmniej pod względem rozrządu reszta kosztów to to samo a dynamika lepsza

A z benzin only 1,8t :kox:[br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 11:26_________________________________________________

No myślę nad tym i czekam do czwartku na orzeczenie rzeczoznawcy z jego OC

jak sporo zaproponuje to sprzedaje swojego i szukam coś nowego. [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 11:23_________________________________________________

AJM powiadasz :mysli: Janjazda chyba ma AJMa.

a te 5 koni wiecej od AFNa to chyba bez modów raczej nie wyczuwalne nie ?

wyczuwalne jest dzieki momentowi obrotowemu :kox:

Opublikowano

ATJ od AJMa czym sie różni ? rocznikiem ?

Opublikowano
  • Autor

ma Q i skrzynie 6b ale ciezko dostepny

Opublikowano

ATJ to jest to samo co AJM, tylko skrzynia 6

Różnica pomiędzy AFN i AJM jest wyczuwalna, to nie tylko 5 km różnicy, ale moment większy o jakieś 50Nm. Rozrząd nie jest wcale dużo droższy

Opublikowano

ma Q i skrzynie 6b ale ciezko dostepny

oooooooo Lubie lubie :decayed: