Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To w s4 montowali oryginalne 17" ? mi się wydaje ze 18 :kox:

Właśnie wiem ładnie wyglądają sam bym do swojej furmanki chętnie takie założył dobrze ze wiem gdzie parkujesz :tongue4::polew:

Topor ma takie do sprzedania

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Bigos mysli o kupnie volvo S60 :wallbash::bicz: :bicz3: :bicz2::foch::rant::bag:

OMG!

Opublikowano

Bigos mysli o kupnie volvo S60 :wallbash::bicz: :bicz3: :bicz2::foch::rant::bag:

OMG!

Jak pozna ceny części zamiennych i zwrotność tej krowy to zmieni zdanie :evil:

Opublikowano
  • Autor

OMG!

Jak pozna ceny części zamiennych i zwrotność tej krowy to zmieni zdanie :evil:

wróci do starego kibla szybko :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Na normalnej drodze nie zawrócisz na 3 razy. Promień skrętu ciężarówki. A elektronika i jej usterki w tym aucie to też osobna bajka :gwizdanie:

Tak poza tym to fajne przestronne auto ale bez charakteru.

Opublikowano
:polew: :polew: :polew::tongue4:
Opublikowano

Chcesz być L5 BIGOS :tongue4: ?

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:wtf:

Właśnie się zmotywowałem i piszę odwołanie do rzeczoznawcy bo jebaniutki opracował kosztorys na całe 3500 PLNów :bicz: czyli wielki wuj :kox:

Opublikowano

Widać, że w Rykach nie bywasz i nie widziałeś volvo s60 L4 KAMIL :decayed:

Opublikowano

bywam ostatnio nawet często ale jakoś nie miałem okazji :decayed:

jakiś kozak ? :naughty:

Kowi odnośnie lakierni i dekielków to raczej nic nie wykombinuję bo nie mam takiej farby ale jak już coś wyrezasz z drewna np. korbę albo półkę na głośniki w mahoniu to mogę wrzucić ci ją w jakiś połysk :naughty:

Opublikowano
  • Autor

bywam ostatnio nawet często ale jakoś nie miałem okazji :decayed:

jakiś kozak ? :naughty:

Kowi odnośnie lakierni i dekielków to raczej nic nie wykombinuję bo nie mam takiej farby ale jak już coś wyrezasz z drewna np. korbę albo półkę na głośniki w mahoniu to mogę wrzucić ci ją w jakiś połysk :naughty:

:decayed:

Już założyłem dekielki mała poprawka konstrukcji i wszystko pasuje :good:

Opublikowano

U mnie to przerywanie to prawdopodobnie pompki :wallbash::shocked:

i troszkę pójdzie $$$ ;(

Opublikowano

i troszkę pójdzie $$$ ;(

to nie dobrze :kwasny:

Opublikowano

i troszkę pójdzie $$$ ;(

Ale skucha :( wyrazy współczucia

Opublikowano

No dzięki, współczucie prosze przelać na nr mojego konta w wys. 500zł od współczującego :tongue4::polew::wink4:

A tak poważnie to się doczytałem że może to być kilka innych rzeczy ale już chyba z tym pojadę do Rogala

Opublikowano

No dzięki, współczucie prosze przelać na nr mojego konta w wys. 500zł od współczującego :tongue4::polew::wink4:

A tak poważnie to się doczytałem że może to być kilka innych rzeczy ale już chyba z tym pojadę do Rogala

Przelejemy każdą łzę uronioną na forum na rzecz poszkodowanych w kataklizmie pompowtryskiwaczy :gwizdanie:

Opublikowano

A my właściciele silników z pompkami ufundujemy tablicę upamiętniającą łzy przelane przez kierowców zwykłych diesli, którzy bezceremonialnie objechani przez nas zadają sobie pytanie: "DLACZEGO, przecież on ma tylko 5 KM więcej" :polew:

[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 21:23_________________________________________________A jeśli na prawde będą to pompki to dlatego że pare miesięcy temu zalałem syfne paliwo na stacji po trasie i musiałem czyścic pompe w zbiorniku... Także awaria na własne życzenie

Opublikowano

A my właściciele silników z pompkami ufundujemy tablicę upamiętniającą łzy przelane przez kierowców zwykłych diesli, którzy bezceremonialnie objechani przez nas zadają sobie pytanie: "DLACZEGO, przecież on ma tylko 5 KM więcej" :polew:

[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 21:23_________________________________________________A jeśli na prawde będą to pompki to dlatego że pare miesięcy temu zalałem syfne paliwo na stacji po trasie i musiałem czyścic pompe w zbiorniku... Także awaria na własne życzenie

:foch::bla::spam::ban::acute:

:banan1:<<<<< POMPOW[Y]TRYSKI :nabijasie:

Opublikowano
  • Autor

chyba znowu będe mu musiał złoić dupsko swoją zj***na pompa vp37 :gwizdanie: bedzie sobie zadawał pytanie Dlaczego stary kondon montowany w passatach B4 jest taki żwawy :tongue4::polew: :polew: :polew: :polew:

Niebawem zmiana pompy wiec bedzie lepiej dzieciak :polew: :polew: :polew: