Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hanson1982 ja objechałem na 1/4 mili A6 C6 2,7 TDI w manualu i ośka :) Więc jakie by to 2,7 TDI nie było, to modzone 1,9 TDI robi takie A6 z tym 2,7 TDI jak chce ;) A dostała ode mnie jakieś 3 długości. Może więcej nie pamiętam, koleś tylko się mnie pytał później czy to 2,5 TDI :) Jak mu powiedziałem że 1,9 lekko modzone to trochę się zasmucił :naughty: Ale podsumował: "ładnie się zbiera, u mnie nie ma czym szaleć" :)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 159 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szkoda, że mnie nie było :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem zapas :kox: w czwartek zaciagne opone i do kufra :decayed:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 14:55_________________________________________________Adaś jak tam kanał 49 sprawdzałes??

Opublikowano

Tak 93-94 przy jeździe do 120km/h.

Nie przylazły Ci mrówki do sprysków? Montowałem dziś lampę (nareszcie będę miał dobrze świecące oba reflektory) i tak patrze mrówki łażą koło sprysków. Normalnie 15 mrówek siedziało na zaślepce sprysków :polew:

I tak się zastanawiam czy to nie przypadkiem przez mój płyn do spryskiwaczy albo przez płyn chłodniczy, który mi się rozlał przy wymianie króćca.

Opublikowano
  • Autor

Tak 93-94 przy jeździe do 120km/h.

Nie przylazły Ci mrówki do sprysków? Montowałem dziś lampę (nareszcie będę miał dobrze świecące oba reflektory) i tak patrze mrówki łażą koło sprysków. Normalnie 15 mrówek siedziało na zaślepce sprysków :polew:

I tak się zastanawiam czy to nie przypadkiem przez mój płyn do spryskiwaczy albo przez płyn chłodniczy, który mi się rozlał przy wymianie króćca.

Nie ja to mrówek nie zaobserwowałem :polew: 93-94 to karwunia troche zbyt dużo :mysli: w zimne dni pamietam miałem max 91 a teraz 90 nie łapie, chyba mit o tym ori termostacie to bójda na resorach on jest takim samym dziadem jak wahlery po 30zł sprawdze jeszcze na logach jak wyglada jak nie trzyma to wyjazd i wkładam tani zamiennik

Opublikowano

hanson1982 ja objechałem na 1/4 mili A6 C6 2,7 TDI w manualu i ośka :) Więc jakie by to 2,7 TDI nie było, to modzone 1,9 TDI robi takie A6 z tym 2,7 TDI jak chce ;) A dostała ode mnie jakieś 3 długości. Może więcej nie pamiętam, koleś tylko się mnie pytał później czy to 2,5 TDI :) Jak mu powiedziałem że 1,9 lekko modzone to trochę się zasmucił :naughty: Ale podsumował: "ładnie się zbiera, u mnie nie ma czym szaleć" :)

Dokładnie tak, w ogóle nie było czuć szału w przyspieszeniu, myślałem że to wina automatu i wagi autka z q ale wychodzi że po prostu magia liczby 2.7 i spalania na poziomie 16 litrów robi swoje :polew: I nic iwęcej, ludzie się na to łapią. Dlatego ljedyny słuszny wybór 3.0 albo nasze parchy 1.9 :decayed::naughty:

............... albo jeszcze benzyna 2.0 TFSI .............. :evil:

Opublikowano

Siemka, potrzebuje mapy wtrysków do mojego AJM Może ktoś się orientuje gdzie to dorwać??

Z góry dzięki.... :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Siemka, potrzebuje mapy wtrysków do mojego AJM Może ktoś się orientuje gdzie to dorwać??

Z góry dzięki.... :notworthy:

a co to jest :mysli:

Opublikowano

witam serdecznie kolegów.

Mam gorącą prośbę.

Może jest ktoś z was z okolic Łukowa bo mam problem z moim S4 C4 i potrzebny mi jest silnik a tam stoi taka padlina z tym silnikiem, który chętnie bym sobie wyjął do mojej perełki :>.

Jeśli ktoś da radę proszę o sprawdzenie stanu silnika (reszta mnie nie interere), czy nie kopci, czy równo pracuje itd.

Najlepiej sprawdzić co się dzieje po długim hamowaniu silnikiem i dodaniu gazu- moja wtedy puszcza sporego dyma :confused4:

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrowienia z Podbeskidzia :good:

http://otomoto.pl/audi-s4-s4-4-2-ben-lpg-280-km-C12349148.html

Opublikowano
  • Autor

LLU to bardziej strony rafalekxa, ja narazie jestem odciety, audi rozwalone stoi :disgust: i składuje częsci na remont

Bigos zaliczyłes semestr :mysli:

Opublikowano

dobra już mam... także jak by ktoś chciał to mogę podesłać

a i zrobiłem moja padakę, zapier***a jak się patrzy i kto by pomyślał że taka pierdoła :shocked: którą mechanik powinien dawno zrobić :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

dobra już mam... także jak by ktoś chciał to mogę podesłać

a i zrobiłem moja padakę, zapier***a jak się patrzy i kto by pomyślał że taka pierdoła :shocked: którą mechanik powinien dawno zrobić :thumbdown:

i co było przyczyną??

Ja bede miał prawdopodvnie kompletny zderzak przedni poliftowy na handel, ale jeszcze nie wiem dokładnie

Opublikowano

Bigos zaliczyłes semestr :mysli:

No skąd :polew: ja to mam jeszcze 11 różnic programowych + z tego semestru 1 egzamin.

A u ciebie jak to wygląda ?

Wczoraj byłem w Zamościu oglądać alfę 147 dla mojej i wiecie co ???

za***rdala to jak mały szatan :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Bigos ale ty jeżdżac 1,6 to do byle czego byś nie wsiadł to edzie za***rdalać, jeżdziłeś kiedyś 1,9TDI :polew: :polew: :polew: i do tego avantem

Ja mam jedna poprawke tylko :decayed: i wszystko uregulowane :tongue4:

Opublikowano

nikt nie przedmuchał pompki paliwowej w zbiorniku, a podobno cały układ czyścili, nawet pompke sprawdzali :kwasny:.... żenada jutro jade kase za sprawdzanie odbierać :wallbash:

A co tobie Kowi nawaliło?? i jak będziesz miał zderzak do pchnięcia to zadzwoń do mnie pierwszego bo bym go ze spryskami wziął

Opublikowano
  • Autor

nikt nie przedmuchał pompki paliwowej w zbiorniku, a podobno cały układ czyścili, nawet pompke sprawdzali :kwasny:.... żenada jutro jade kase za sprawdzanie odbierać :wallbash:

A co tobie Kowi nawaliło?? i jak będziesz miał zderzak do pchnięcia to zadzwoń do mnie pierwszego bo bym go ze spryskami wziął

:disgust: mówisz ze spryskami ;(

a bez nie interesuje Cie :rolleyes:

miałem małe buum i nie mam aktualnie sprysków, zderzak mam już naprawiony, belke tylko wyklepać i zderzak kompletny bez sprysków ale z zaślepkami na handel by był

Opublikowano

Bigos ale ty jeżdżac 1,6 to do byle czego byś nie wsiadł to edzie zasuwać, jeżdziłeś kiedyś 1,9TDI :polew: :polew: :polew: i do tego avantem

:ssij::takiego::baseball:

czekaj czekaj mam na oku takie jedno wściekłe tico - jeszcze objadę tą twoją parówę :naughty:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

Bigos ale ty jeżdżac 1,6 to do byle czego byś nie wsiadł to edzie zasuwać, jeżdziłeś kiedyś 1,9TDI :polew: :polew: :polew: i do tego avantem

:ssij::takiego::baseball:

czekaj czekaj mam na oku takie jedno wściekłe tico - jeszcze objadę tą twoją parówę :naughty:

no nie śmiejcie sie Ja ostatnio zrobiłem rybę jak mnie objechał cienias bez żadnego wysiłku Jak mnie mijał to miałem dziwne wrażenie maleńkości, bo jego turbina :!: była sporo większa od mojej :wallbash::polew:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 17:20_________________________________________________PS i prosze nie mieć głupich skojarzeń :>