Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A my właściciele silników z pompkami ufundujemy tablicę upamiętniającą łzy przelane przez kierowców zwykłych diesli, którzy bezceremonialnie objechani przez nas zadają sobie pytanie: "DLACZEGO, przecież on ma tylko 5 KM więcej" :polew:

lepiej tego ująć się nie da :notworthy:

[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 00:36_________________________________________________

chyba znowu będe mu musiał złoić dupsko swoją zj***na pompa vp37 :gwizdanie: bedzie sobie zadawał pytanie Dlaczego stary kondon montowany w passatach B4 jest taki żwawy :tongue4::polew: :polew: :polew: :polew:

Niebawem zmiana pompy wiec bedzie lepiej dzieciak :polew: :polew: :polew:

wyjmij turbo, pompki i FMIC to pogadamy :polew: :polew:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

A my właściciele silników z pompkami ufundujemy tablicę upamiętniającą łzy przelane przez kierowców zwykłych diesli, którzy bezceremonialnie objechani przez nas zadają sobie pytanie: "DLACZEGO, przecież on ma tylko 5 KM więcej" :polew:

lepiej tego ująć się nie da :notworthy:

[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 00:36_________________________________________________

chyba znowu będe mu musiał złoić dupsko swoją zj***na pompa vp37 :gwizdanie: bedzie sobie zadawał pytanie Dlaczego stary kondon montowany w passatach B4 jest taki żwawy :tongue4::polew: :polew: :polew: :polew:

Niebawem zmiana pompy wiec bedzie lepiej dzieciak :polew: :polew: :polew:

wyjmij turbo, pompki i FMIC to pogadamy :polew: :polew:

noi naprawde sie zdenerwuje i ząłoze pompe 11ke, a wtedy to juz nie bedzie mocnych AJMów dla poczciwego starego strucla w terenie :evil:
Opublikowano

A później pojawię się ja :kox: i moje wściekłe 1,6 :a4fan: by rozwiać wasze niepotrzebne ekscytacje :polew:

Opublikowano

a tak od tematu... u godeckiego stoi A6 2006 quatro 3.0 kopciuch, koleś wstawił do niego. Piękna ale cene wy***ł 90k !!!! :wallbash:

PS. i widzisz Kowi, podsumowując twoje wydatki na szaraka to pewnie byś już miał coś takiego :tongue4::polew::wink4:

Opublikowano
  • Autor

a tak od tematu... u godeckiego stoi A6 2006 quatro 3.0 kopciuch, koleś wstawił do niego. Piękna ale cene wy***ł 90k !!!! :wallbash:

PS. i widzisz Kowi, podsumowując twoje wydatki na szaraka to pewnie byś już miał coś takiego :tongue4::polew::wink4:

eee A6 to za duzo krowa, postarzał bym sie jeżdżąc taką :gwizdanie:

:a4fan:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 10:07_________________________________________________Adam Cb działa o wiele lepiej :notworthy:

Opublikowano

a co zrobiliście??

Opublikowano
  • Autor

A miałem kiepski styk kabelków w antenie i gubiło zasięg, armistead zrobił małą operacje po nocy skreciłem do kupy i znowu w radiu huczy i rozbrzmiewa głos kierwców :decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
  • Autor

a tak btw wczoraj zrobilismy rezanko małe u Adama :evil:

dziwne że sie jeszcze nie pochwalił teraz to jest ledowy chłopak :decayed:

Opublikowano

to moż ei ja do Adama zawitam z moim CB bo jak włącze hidy to prawie nic nie łapie :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

to moż ei ja do Adama zawitam z moim CB bo jak włącze hidy to prawie nic nie łapie :wallbash:

Z tym to chyba nie poradzisz, u mnie po wystrojeniu u Kłosa radyjko bardzo nie wpada w zakłócenia od HIDów ale przed to jak tylko właczyłem to piszczało ciagle, teraz przy wystrojonym jeżdze w trybie auto i nie ma tragedii żarty na cb do mnie docierają :evil:

Opublikowano

A puszczałeś zasilanie bezpośrednio z aku?? Podobno to pomaga...

Opublikowano
  • Autor

A puszczałeś zasilanie bezpośrednio z aku?? Podobno to pomaga...

nie ale robert tak zrobił

Ja często i tak nie latam w trase wiec na stałe nie montuje CB :wink4:

Opublikowano

Ja mam na stałe zamontowane w bagażniku :decayed:, takze nawet na długiej trasie nie chce mi się wyciągać :kox:

Opublikowano
  • Autor

ja kabel od anteny też mam na stałe, tylko zasilanie pod zapalniczke :naughty:

Opublikowano

a tak btw wczoraj zrobilismy rezanko małe u Adama :evil:

dziwne że sie jeszcze nie pochwalił teraz to jest ledowy chłopak :decayed:

Wczoraj wróciłem z Warszawy przed 2 a o 4:30 wstałem do pracy. Nie miałem czasu, ale dziś nadrobię :naughty:

Opublikowano

jak HID'y sieja to nie ma na to rady za bardzo, wina zestawu po prostu.

podłączyłem w weekend z aku (prawie :gwizdanie:), ale nie mam hid'ów żeby sprawdzić

Opublikowano
  • Autor

Pany bądźta pod telefonami jutro, moze spontana zrobimy bo Nosb będzie w Rykach na 99% :good: ewentualnie wylot nad białe na zlota LKAudi :mysli:

Opublikowano

Pany bądźta pod telefonami jutro, moze spontana zrobimy bo Nosb będzie w Rykach na 99% :good: ewentualnie wylot nad białe na zlota LKAudi :mysli:

:good:

Opublikowano

Zapowiedziałem już w domu, że mogę pomóc ale jak dostanę hasło: Nosb to znikam na parę godzin i nikt nie może mnie zatrzymać :>