Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Koszt użytkowania naszych czterech pierścieni :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i Panie tak na luzie ile wsadziliście w swoje audi i w jakim czasie :D nie mowie tu o kosztach paliwa czy tam ubezpieczeń tylko silnik, zawieszenie itd

Opublikowano

Od kupna czyli od 2011 jakos 5000, najwiecej na rozrzad wydalem :)

Opublikowano
  • Autor

no to nie tak zle, ja kupilem w 2011 marzec i wczoraj se tak zaczłem liczyc faktóry i wyszło mi 12 tyś

Opublikowano

Ja mam auto od 6 lat:

• naprawy konieczne, jak się cos popsuło - 2500zł
  • mody - 15tys
Opublikowano

15.05.2013 -> 10.05.2016

Audi RS5 ( przed-lift ) kwota 67kpln ( serwis + mody )

oczywiście nie licząc kosztów paliwa :D

Opublikowano

Od Listopada 2015 ponad 9 tys.PLN.A szykują się następne wydatki.

Opublikowano

no to nie tak zle, ja kupilem w 2011 marzec i wczoraj se tak zaczłem liczyc faktóry i wyszło mi 12 tyś

Sam rozrząd mnie kosztowal prawie 2000 zł bo robilem juz dwa razy :) ponad 600 zł dalem za tarcze i klocki na przod i tyl :) Olej + filtr to srednio 150 zl, a wymieniac to trzeba monimum raz na rok :) Dwa razy akumulator kupowalem, z czego raz niepotrzebnie bo winnym okazal sie rozrusznik, no ale coz :) Do tego jeszcze filtry paliwa , powietrza, kabinowe :) I troche za robocizne bo nie wszystko sam robilem :) Ogolnie jestem zadowlony z auta, bo robie rzeczy praktycznie same eksploatacyjne :) Raz sobie wza od klimy rozwalilem i musialem wtedy dac w sumie ze 300 zl za naprawe i nabicie :) A tak to luzik :) A na paliwo wydalem prawie 25 000 zl :D

Edytowane przez sebul

Opublikowano

Auto od Marca 2016

Rozrzad , oleje , filtry -1500zł

Bajery - 500zł

Opublikowano
  • Autor

Sam rozrząd mnie kosztowal prawie 2000 zł bo robilem juz dwa razy :) ponad 600 zł dalem za tarcze i klocki na przod i tyl :) Olej + filtr to srednio 150 zl, a wymieniac to trzeba monimum raz na rok :) Dwa razy akumulator kupowalem, z czego raz niepotrzebnie bo winnym okazal sie rozrusznik, no ale coz :) Do tego jeszcze filtry paliwa , powietrza, kabinowe :) I troche za robocizne bo nie wszystko sam robilem :) Ogolnie jestem zadowlony z auta, bo robie rzeczy praktycznie same eksploatacyjne :) Raz sobie wza od klimy rozwalilem i musialem wtedy dac w sumie ze 300 zl za naprawe i nabicie :) A tak to luzik :) A na paliwo wydalem prawie 25 000 zl :D

czego sie nie robi dla AUDI :)

Opublikowano

U mnie coś takiego:

05.2013 do 05.2016

205 tys. km 260 tys. km

- olej x 3 - 1050zł

- termostat - 45zł :D

- klima x 3 - 300zł

- reg. soczewek - 200zł

- tarcze, klocki, reg. zacisków - 1000zł

- uszczelka pod głowicą - 2000zł

- rozrząd - 1250zł

W sumie prawie 6 koła. Nie jest źle.

Edytowane przez veron

Opublikowano

Ja gdzieś 1000 zł na rok, tak mi to wychodzi średnio +/- kilka zł :)

Opublikowano

U mnie spokojnie i oby tak dalej.

Czujnik G450 i i tarcze, klocki, olej i filtry. I jedna opona. Całość ~2500zl

Kosmetyki do auta kolejne 500-600

Auto od końca lutego, przelatałem jakoś 7 tysięcy kilometrów.

Pewnie pod koniec roku wymiana rozrządu bo książkowe 5lat stuknęło.

via Nexus6@Tapatalk

Edytowane przez marcinwhite

Opublikowano

czego sie nie robi dla AUDI :)

Auto sie odwdziecza :) Dalej nie mam zadnej obawy by wsiasc nawet teraz, zalac pod korek i jechac przykladowo do Chorwacji :) A w sumie jakby jeszcze opony dodac to musze do tego dolozyc jeszcze 1500 zl , bo kupilem raz 4 nowe i pozniej 2 nowe bo jedna przebita i nie bylo juz takiej samej to podobne wzialem :)

Opublikowano

ile wsadziliście w swoje audi i w jakim czasie

Będzie z tego jakaś statystyka na koniec ?

Bo samo pisanie co kto i ile włożył jest bez sensu.

Komu to potrzebne ?

Jeden kupi parcha i ładuje całe kieszonkowe a drugi trafi na dobry egzemplarz i nie inwestuje.

A może jakaś nagroda na koniec ???

Opublikowano

Nie chcę żeby to zabrzmiało zuchwale, ale nie czytam i nie wierzę, że można na niektóre drobnostki wydać tyle pieniędzy. Chyba mam niesamowite szczęście, że chciało mi się nauczyć mechaniki i robić wszystko samodzielnie. Teraz po Waszych kwotach widzę, że zaoszczędziłem masę pieniędzy.

Opublikowano

Ja od lipca 2015, 300 zl z robocizna na termostat, czujnik temp cieczy, nowe weze spryskiwaczy.

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam już swojego 6 lat i za to co włożyłem w niego kupiłbym teraz drugie takie samo auto albo i lepsze

Edytowane przez jospethe

Opublikowano
  • Autor

ile wsadziliście w swoje audi i w jakim czasie

Będzie z tego jakaś statystyka na koniec ?

Bo samo pisanie co kto i ile włożył jest bez sensu.

Komu to potrzebne ?

Jeden kupi parcha i ładuje całe kieszonkowe a drugi trafi na dobry egzemplarz i nie inwestuje.

A może jakaś nagroda na koniec ???

Kolego jak sam widzisz jesteśmy w luźnych gadkach, zaproponowale luźny temacik i jakoś jest dużo chętnych do pogadania.kazdy widzi co kupuje a popsuć może sie wszystko. Temat powstal z czystej ciekawości . Jak sie nie podoba to udzielaj sie w dziale który Cię interesuje.pozdro
Opublikowano

Nie liczac lekkiego bum i kosztow z tym zwiazanych to jakies 5 kola z niektorymi modami ,oczywiscie w tym pakiet sttartowy czyli rozrzad itd, nie licze tylko oleju i klockow ,przelot w moich rekach 130tys.km. i 4lata

Opublikowano

Przez 6 lat na mody jakieś 6 tysi

Reszty na bieżące naprawy nie liczę bo i tak trzeba było wydać ;-)

Edytowane przez .Pablo.