Kopter Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, Postanowiłem, że i ja przedstawie Wam moje oczko w głowie Jest nim A5 Sportback 2.0TFSI CDNC Quattro S-Tronic Ważniejsze opcje wyposażenia: - S-Line zewnętrzny - B&O - MMI 3G+ - Adaptive Cruise Control z Line Assist Rzeczy które zostały zrobione: - Końcowa sekcja wydechu oraz DP ze sportowym katalizatorem by MG Motorsport - Sprężyny Eibach Sportline - Przyciemnienie szyb - Oświetlenie wnętrza LED by Tomnik - Dystanse 4x15mm - Hamulce przód Audi S5 - Aktywacja Drive Select, wyłączenie Start/Stop - Intercooler FMIC.pl - Hybrydowe turbo - Strojenie silnika i skrzyni - 340km i 445Nm - Rotor 20" RS5 Plany: - Hamulce tył Audi S5 - Gwint Eibach Pro Street - Środkowa sekcja wydechu z tłumikiem sportowym i klapą regulującą głośność - Spoiler tylnej kapy S5 Sportback - Przyciemnienie tylnych lamp Pozdrawiam Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez Kopter
M4ssive Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Super autko, fajna konfiguracja. Gratki
Kamyk Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 faniutka wyposażenie tez niezłe i kolor lava grau też się nad tym zastanawiałem w perle świetnie wygląda
liquid8p Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Daytona Grey to nie jest, myślę że to monsoon grey metalic. Autko oblukane na innym forum
Kopter Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Powiedzcie gdzie znajdę naklejkę z kodami wyposażenia to z ciekawości sprawdzę ten kolor bo sam do końca nie wiem, który to Niby w bagazniku ale gdzie dokładnie ? Trzeba odchylić gdzieś tapicerkę ? Na wierzchu nie widzę [emoji14]
liquid8p Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 W bagażniku w kole zapasowym, jeszcze znajdziesz wklejkę z kodami w książce serwisowej.
Kopter Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Książka niestety zgubiona przez poprzedniego właściciela. Musze wyrobić nowa. Jutro sprawdzę w kole, dzięki
griga-st Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Debesciacka sekcja że słusznym napędem. Wypasik też niczego sobie:-) Po akcji VW z dieslami te auta zrobiły się drogie jak cholera w Rajchu. Zero wyboru na aukcjach.
Kamyk Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tomek, to Daytona lava jest inny a racja sorry, mój błąd
komoornik Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 2.0 TFSI Quattro S-Tronic zawsze na propsie
seba.jedesign Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Piękna! Ładne fotele,ale żeś trafił
Kopter Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dzięki Panowie za miłe słowo uznania Założyłem w końcu dystanse 15mm, teraz koło jest równo z nadkolem Bawiłem się też VCDSem co zaowocowało włączeniem Drive Select, temp. oleju z lap timerem i TPMS oraz wyłączeniem systemu Start Stop oraz gaszenia silnika po otwarciu drzwi (został jedynie sygnał dźwiękowy - ktoś wie jak wyłączyć ?) Natomiast dalej nie mogę znaleźć wklejki z kodami wyposażenia w bagażniku :/ Po otwarciu dna bagażnika mam dojazdówkę, pod nią zestaw kluczy itp, pod tym jest akumulator i coś z B&O.
Kopter Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 jakie ET felgi? Seria czyli ET 33 plus dystans 15mm na wszystkich kołach
piotrpan Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Natomiast dalej nie mogę znaleźć wklejki z kodami wyposażenia w bagażniku :/Po otwarciu dna bagażnika mam dojazdówkę, pod nią zestaw kluczy itp, pod tym jest akumulator i coś z B&O. Odchyl tapicerkę na boczku dna bagażnika.
Rekomendowane odpowiedzi