Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 AVANTador S4/LINE GTB 2260VZK 19' Pompei S5 STYLING 132 BIX INTEMO Koito Q5 continue by KoJ@K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

male_04bb3e2ad50c535a11cee7ff96720.jpg

Witaj

Jaki to model felg, BMW Styling 132?

I jeszcze jedno, potrzebny jakiś dystans ze zmianą rozstawu śrub?

Tak jest, model felg to Styling 132 i żeby je założyc potrzebne są adaptery zmieniające rozstaw śrub 5x112 --> 5x120. :hi:

Opublikowano

Myślałem jakiś czas temu o takich kołach do siebie,miało być tak:

117s8ra.jpg

ale finalnie wygrała miłosc do Rotorów :decayed: ale tak jak mówisz Mateusz wklęsłości robią robotę dlatego wybrałem ori Rotory a w ruchu już w ogóle wklęsłe felgi mega się prezentują :good: Przy Twoim obecnym aucie pięknie sie będa prezentowały :good:

Opublikowano

Nooo, jak dla mnie na czarnym aucie to to kolo rozpiedrala system !! :D acz kolwiek mam cichą nadzieje, ze tutaj tez w miare fajnie sie wkomponują. :)

Modulki do rejki zalozone. :)

male_561c2f461265f61a0ff037145cfc2a3.jpgmale_ac44bbeabdf272c7c3aefcafca8c.jpg

Opublikowano

Jakieś furmanki już pokillowane? :P

Opublikowano

Nima czym. ;)

Jak dla mnie to troche kijowo jest ustawiony ten LC, wczoraj sobie probowalem starty, to przy szybkim puszczeniu sprzegla auto malo co nie gasnie i nie rozpedza sie dynamicznie, dopiero za chwile cos sie zaczyna dziac, ale to juz wiadomo "strata czasu" ?!

Opublikowano

A esp wyłączyłeś? :D

Z tego co kojarzę to tam LC masz na około 2500 rpm... U mnie jest prawie 3000 rpm i nie dławi auta przy ruszaniu, ani też nie pali gumy teraz na nowych oponach

Opublikowano

Nie wyłączałem ESP, a to coś zmieni mówisz? :kox::D No coś koło 3000 rpm to już by było chyba lepiej, a tu jest tak jak mówisz 2500.

Opublikowano

Jak nie wyłączyłeś esp to nie dziw się że dławi Ci silnik :P wyłącz i spróbuj jeszcze raz - będzie inny świat ;)

Opublikowano

Okej, bedziem probowac. ;)

Opublikowano

Auto się prezentuje ;) na tym kole, rozbije system... Muszę na żywo obejrzeć. Mówisz, że uliczny fighter Ci się włącza? ;)

Opublikowano

Co to za "moduliki" wpakowałeś do podświetlenia tablicy rej? z allegro od jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy?

Opublikowano (edytowane)

Te same co kiedys wczesniej zalozylem do czarnej, ale Tobie sie nie beda podobaly, bo pewnie za jasne "i barwa jest za zimna" :D

Styling 132 na chwile na pokladzie. ;)

male_274289d54e3d4d657bf2e307047.jpgmale_b380118b5416dea08be86b51f56a.jpgmale_668e890731552426b92d0c833c00.jpg

male_3d740f8f469e12dcee5df50b8e35.jpgmale_613e3ae91c204ffb405acfe276e8.jpg

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Jest mega ;) ale ten tył nie dobija?

Opublikowano

Jak to na chwilę?! :D

Wysłane z mojego Lenovo K50a40 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

no właśnie miałem o to samo zapytać? :wink:
Adasko19 a to się nie da zrobić, żeby nie dobijało? :kox:

Opublikowano

Miazga jest, siadło :kox::good:

CWL? :eusathink:

Opublikowano

Koło robi robotę :thumbup1:

Opublikowano

Narazie nic nie dobija i nie przyciera, bo zdjalem z auta. :D musze troche liznąć adaptery na tyle, wezme je jutro do roboty i zobaczymy czy da sie zrobic ?! ;)

Auto z okolic Włocławka to narazie na CWeLu jeszcze chwile jezdzi. ;)

Opublikowano

Aha no tak a Ty Mateusz z Dąbrowy,teraz w opisie widzę...... kurcze nie wiedziałem że Cancer gdzieś z CWL jest bo chętnie na żywo bym obejrzał a daleko bym nie miał :) mega mi się podoba :good:ale jak widać trafiła w dobre ręce :good:

Opublikowano

bjoern wiem, że się da, tylko na samym gwincie bez żadnych podkładek lub utwardzonych sprężyn, to nie ma szans ;) i zastanawiałem się jak bardzo obciera ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...