Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 AVANTador S4/LINE GTB 2260VZK 19' Pompei S5 STYLING 132 BIX INTEMO Koito Q5 continue by KoJ@K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spy LT ...

NUoJotC.jpg

huVZUsM.jpg

Opublikowano

Znajoma piła ? 

Opublikowano

Dopiero po wszystkim już Cię chciałem oznaczyć i serdecznie podziękować :drinks:

Opublikowano

Kapuje?

Teraz jedna strone sia zaslepi a w druga da ta klape z 2.5 po przyspawaniu flanszy na nia.

Nie lepiej byloby dac ten element z egr z awx zamiast tego??

Opublikowano
18 minut temu, wesz82 napisał:

Nie lepiej byloby dac ten element z egr z awx zamiast tego??

seryjny egr to za***ista zwężka w sumie jest. 

Opublikowano

Tylko po co mi tu egry teraz ? Jak już reszta dolotu jest pod tą klape wyspawana. 

Opublikowano

Spawa się tylko klapę od 2.5 tdi albo elektroniczną klapę ori jeśli auto już na EDC16 tak jak moje BPW . Tak wygląda mój a na dniach KoJ@K na pewno pochwali się kolektorem LT pod EDC15 :D 46394148_2397128207027518_10143417090367

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
1 godzinę temu, KoJ@K napisał:

Tylko po co mi tu egry teraz ? Jak już reszta dolotu jest pod tą klape wyspawana. 

Chodzilo mi ino o klape gaszaca.

Opublikowano

LT już na finiszu ... ?

Dziekuje bardzo @danielstol za modzik ?

Porting kanałów:

Tj0Z65x.jpg

YLI0O9Z.jpg

mxHV1cN.jpg

Opublikowano

No i to się nazywa pojemny kolektor ssący ? jest różnica, nie ma co :P

Opublikowano

Cza dziure w masce zrobic?

Opublikowano

Już jest, przetłoczenie a'la M3 :dance:

Opublikowano

Dalbys rady sprawdzic o ile jest on wiekszy od tego z awx???

Opublikowano

No na fotkach masz porównanie. Chyba, że chcesz w jakiś inny konkretny sposób by to sprawdzić ?

Opublikowano

Przykrecasz deske od strony kanalow  i lejesz wode.

Opublikowano

Aaa chodzi Ci o pojemność ? To tak Ci tego nie porównam, bo tego z AVFa już nie mam. Chyba, że @danielstol sprawdzi i porówna oba ?! 

Opublikowano

Jak możesz to tylko sorawdz tego a ja jak zdejme kiedys swego to tez zaleje dziada?

Opublikowano

Skoro u kolegi @danielstol po wymianie kolektora wynik wzrósł o +17 km i 8 Nm także jest różnica :), poblem to tylko pewnie znaleść ten kolektor, długo szukałes ?

Opublikowano
17 minut temu, MilUl napisał:

Skoro u kolegi @danielstol po wymianie kolektora wynik wzrósł o +17 km i 8 Nm także jest różnica :), poblem to tylko pewnie znaleść ten kolektor, długo szukałes ?

Ale to widac ze jest wiekszy i to dosc sporo tylko poprostu chcialbym wiedziec o ile wiekszy...

Kojak zamontujesz go i co dalej???.cisniesz na korektę czy zobaczysz co bedzie??

Opublikowano

Ja wiem czy go ciężko znaleźć? Mi to zajęło może z 15 minut(czekając w kolejce u lekarza) łącznie z dzwonieniem i jeszcze tak znalazłem, że wychodząc od lekarza pojechałem kawałek dalej 6km i go kupiłem :)

jak go założe to pojeżdże dzień, może dwa i pojade do tunera (ale to bardziej na inne "mody" - typu szybki popcorn, wywalenie procedury startu i jakieś inne duperszwance) , wstępnie jestem z nim ugadany na czw/pt, ale kurde nie wiem czy sie wyrobie jednak ... ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...