cinkers Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Właśnie to nie ledy, ale efekt bardzo podobny do światła LED 6000k (kolega ma ledy w DRL w B7 i porównywaliśmy)W Porównaniu z ledami kolegi moje żarówki jedynie trochę słabiej świecą w dzień (moc) jednak barwa praktycznie taka sama. Kolego a w dzień to w ogóle coś daje światła? W sensie czy widać to światło w dzień? Żarówki kosztują grosze ale na zdjęciach wygląda jakby ledwo były widoczne
mateusztbg Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Dnia 25.11.2016 o 10:49, cinkers napisał: Dnia 25.11.2016 o 00:35, mateusztbg napisał: Właśnie to nie ledy, ale efekt bardzo podobny do światła LED 6000k (kolega ma ledy w DRL w B7 i porównywaliśmy) W Porównaniu z ledami kolegi moje żarówki jedynie trochę słabiej świecą w dzień (moc) jednak barwa praktycznie taka sama. Kolego a w dzień to w ogóle coś daje światła? W sensie czy widać to światło w dzień? Żarówki kosztują grosze ale na zdjęciach wygląda jakby ledwo były widoczne Zdjęcia robione telefonem dlatego tak to wygląda. Trochę tego światła dają, porównywalnie ze zwykłymi żarówkami, ale tak jak pisałem ledy w drl kolegi świecą trochę mocniej. Edytowane 9 Lutego 2017 przez mateusztbg
mateusztbg Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Opublikowano 10 Lutego 2017 Pany jakie dywaniki gumowe polecanie do naszych B7? Do wcześniejszej B5fl kupiłem DYWANIKI GUMOWE PETEX STOPERY już ponad 4 lata temu i do dziś wyglądają super, nie śmierdziały gumą i coś takiego bym widział właśnie w swojej B7 Dajcie jakieś opinie co tam macie.
xBladex Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Ja do siebie kupiłem od kogoś z forum i też jestem zadowolony .. tylko że nie pamiętam nazywy Nicku .. może jest gdzieś w dziale sprzedam ogłoszenie..Tam gdzie sklepy się ogłaszają
TomekTdi Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Dnia 10.02.2017 o 11:40, mateusztbg napisał: Pany jakie dywaniki gumowe polecanie do naszych B7? Do wcześniejszej B5fl kupiłem DYWANIKI GUMOWE PETEX STOPERY już ponad 4 lata temu i do dziś wyglądają super, nie śmierdziały gumą i coś takiego bym widział właśnie w swojej B7 Dajcie jakieś opinie co tam macie. Ja również mam te PETEXy. Nie śmierdzą i dobrze przylegają. Po 80tys dywanik kierowcy pod piętą zaczyna się lekko przecierać.
mateusztbg Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 No to jak nie znajdę ori w dobrych pieniądzach to zamówię jak do poprzedniczki te Patexy, bo tam do dziś wyglądają bardzo dobrze i nie wycierają się
xXPiotrekXx19 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Twoje Audi też jest ładniutkie. kolego powiedz jakie żaróweczki wsadziłeś w miejsce DRL aby ładnie kolorek spasował się z xenonem ?
mateusztbg Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Dokładnie te kupowałem: http://allegro.pl/show_item.php?item=6552211569 Ma je wielu użytkowników tego forum, całkiem dobrze to wygląda i kolorem w miarę pasuje. Mi nie chciało się bawić z ledami i kasownikami chociaż efekt byłby pewnie wiele lepszy.
mateusztbg Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dnia 25.03.2017 o 19:09, xBladex napisał: Mateusz co taka cisza? Już na letnich? A bo czasu ciągle brak :/ Tak auto już od 2 tygodni na letnim setupie, w końcu mogę z radością na nie patrzeć, bo na 17" była lipa straszna. Układam sobie powoli listę modów na to lato, na pewno pierwsze wpadną dystanse do tych alu19", jakieś przyciemnienie szyb, pakiet światło drzwi oraz program na te ~200hp
xBladex Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 No to działaj Panie i chwal się [emoji6]
mateusztbg Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Zamówiłem właśnie pakiet światło drzwi + klamki. No i zamówiłem też całe oświetlenie wnętrza led od tomnika więc już zaczynamy coś działać Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez mateusztbg
Norbas Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Tak dobrze wyposażone auto a ktoś pożałował na "pakiet światło"
mateusztbg Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 38 minut temu, Norbas napisał: Tak dobrze wyposażone auto a ktoś pożałował na "pakiet światło" Ano niestety, tak to sobie chłopina skonfigurował w salonie Pl Na szczęście to tani gadżecik i prosty w montażu, obędzie się bez większego rezania.
Animal Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Czasami właśnie nie rozumiem jak ludzie potrafią bezsensownie skonfigurować auto. Np. u mnie s-line wewnętrzny i pełno innych gadżetów a podłokietnika nie ma tzn. jeszcze nie ma bo póki co nie mam czasu, żeby zamontować
mateusztbg Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 W sumie z mojej wersji wyposażenia jestem całkiem zadowolony Brak tylko paru pierdółek które na szczęście można sobie doposażyć w prosty sposób
Animal Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ja ogólnie też nie narzekam a wręcz jestem zadowolony bo golasem na pewno nie jest A łokieć wpadnie przy okazji wymiany tunelu na taki bez uchwytu na telefon. Graty już leżą ale czasu brak
mateusztbg Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Heh znam to doskonale Planów wiele a czasu brak. Panowie jakimi foliami macie przyciemnione szyby? Myślałem nad "jedynką" na przód i "dwójką" na tył, tylko problem taki, że nawet za takie coś z przodu u nas zabierają dowody...
Animal Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Z tego co wiem to jakiej folii byś nie wrzucił na przednie szyby to dowód poleci bo fabryka przyciemnia je już do granicy wymaganej przepuszczalności. Aczkolwiek sam się zastanawiam nad ściemą całości
mateusztbg Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 No nic, muszę to przemyśleć w takim razie, strasznie się czepiają u nas w ostatnim czasie o to, lecą dowody i spore mandaty...
Rekomendowane odpowiedzi