michu93 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 kiedyś też coś zdziałam w tym kierunku :gwizdanie:
insane_Infinity Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 To jak z tym Pierścionkiem :naughty: :polew:
SoMeS Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 na bank myślą, że to Twoja ręka :gwizdanie: no a kogo by innego z diamentem na palcu, francuskim manicure i taka gładka amatorzy [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 20:07_________________________________________________ moja 6ta dziarka dedykowana mojej Pani M.. której kawałek na zdjęciu ale nie o tym jest temat [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 20:08_________________________________________________aaa i jak potrafisz tak sobie założyć prawą dłoń jak to widać na zdjęciu to pewnie potrafisz sobie też sam zrobić laskę
michu93 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 1. somes - ja daję radę prawie tak założyć 2. gratuluję wykonania projektu, jest nie źle
SoMeS Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 1. somes - ja daję radę prawie tak założyć 2. gratuluję wykonania projektu, jest nie źle ad.1 szacun ad.2 obiecałem się pochwalić więc wrzuciłem
RS Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 SOMES- odblokowali cie!!! W koncu zyjesz!
SoMeS Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 SOMES- odblokowali cie!!! W koncu zyjesz! cały czas żyłem - nawet lepiej
RS Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 SOMES- odblokowali cie!!! W koncu zyjesz! cały czas żyłem - nawet lepiej widze...- pierscionka sie dorobiles.... :polew: co to za krzywa pukawke ci tam wydziarali? Hmmm- pukawka na fiuta a na fiucie co? :decayed: :decayed: ...pokazesz mi? :slina:
SoMeS Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 co to za krzywa pukawke ci tam wydziarali? Hmmm- pukawka na fiuta a na fiucie co? :decayed: :decayed: stopiła się od tego ciepła tam ...pokazesz mi? :slina: na tym zbóju też coś mam ale nie będę tu ludzi straszył a poza tym to już czysta erotyka z resztą spraw wal na gg bo to nie miejsce do dyskusji na ten temat
moro99 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 tez sie dolacze do tego tematu dzisiaj sobie machnalem 1szy tatuaz pewnikiem nie ostatni mi sie strasznie podoba
SoMeS Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 powiedziałbym że taki.. hmm.. patriotyczny :gwizdanie: to nie dla mnie.. ale wykonanie przyzwoite
moro99 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 chcialem fenixa bo chcialem aby moj tatuaz cos znaczyl troche jest podobny do naszego orzelka to racja ja jestem za - i pewnie wroce tam po cos jeszcze
moskal Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 wroce tam po cos jeszcze gdzie robiłeś ???
moro99 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 moskal obok ciebie U Macka w Azazel'u (milanowek)
moskal Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 moskal obok ciebie U Macka w Azazel'u (milanowek) dobrze robi ???
Gość Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 chcialem fenixa bo chcialem aby moj tatuaz cos znaczyl troche jest podobny do naszego orzelka to racja ja jestem za - i pewnie wroce tam po cos jeszcze albo kogut wroce tam po cos jeszcze gdzie robiłeś ??? na plecach
moro99 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 wg mnie dobrze - i pogadac mozna i czysto schludnie
Nosfer Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 moskal obok ciebie U Macka w Azazel'u (milanowek) dobrze robi ??? dobrze. Nie znasz miejscówy ? Fajne wytatuowane kobitki tam chodzą
moskal Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 moskal obok ciebie U Macka w Azazel'u (milanowek) dobrze robi ??? dobrze. Nie znasz miejscówy ? Fajne wytatuowane kobitki tam chodzą nie znam , nie trzymam sie z "elementem"
Rekomendowane odpowiedzi