Edge31 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Widać świetnie leży przednią felga,pomysł już jest
Zbychuwow Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 Co ty za pług robiłeś ? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Powiedzmy że sprawdzałem czy w razie co się da [emoji23]Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Zbychuwow Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Panowie pomocy czy zmieniał ktoś nakrętki gwintu z tylu w quattro? Chodzi o KW spotkała mnie mała niespodzianka i jestem w kropce puki co. Wesele tyle kosztowało i nie wejdzie? [emoji58]Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Kowi87 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 58 minut temu, Zbychuwow napisał: Panowie pomocy czy zmieniał ktoś nakrętki gwintu z tylu w quattro? Chodzi o KW spotkała mnie mała niespodzianka i jestem w kropce puki co. Wesele tyle kosztowało i nie wejdzie? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Główke sie rozkręca, a jelsi ktoś to na klej złozył to musisz rozebrać amortyzator, da sie to zrobić, przy okazji zobaczysz czy wkłady AL-KO czy inne siedzą
Zbychuwow Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 No tak myślałem właśnie że ta główka się odkreca. Ale nie jest to proste, rur raczej nie bd rozkrecal bo raz że nie mam tyle czasu a po 2 się boję [emoji23] ogolnie roboty jeszcze sporo bo grubszy serwis naodkladalo sie a muszę mieć auto do soboty [emoji52]Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Zbychuwow Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wiosenne porządki[emoji4]Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
BlackHazelAudi Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 czemu ten maluszek taki zaniedbany panie ?
Zbychuwow Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2018 No maluszek niestety umarł śmiercią naturalną, właściciel wyjechał do UK, ja byłem zbyt młody i niemal kto o niego zadbać ż czasem wrosl w ziemię [emoji52] teraz to już jest do niczego ledwo się w kupie trzyma Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Zbychuwow Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Cd. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
karol24 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Ajajaj jakie to wszystko ładne teraz będzie ?
Zbychuwow Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2018 Nie mam ostatnio czasu nic pisać nic wstawiać ale co by temat nie zaginął gdzieś na odległych stronach i nie było że nie poskladalem wrzucam jakieś słabe foto, pozdr ✌
mcsym Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Relingi jakoś tak mi nie pasują do całości.
BlackHazelAudi Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Jak dla mnie relingi właśnie dobrze są dopasowane Ale brakuje chromowanych ramek w około z szyb
szafa Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 6 minut temu, BlackHazelAudi napisał: Jak dla mnie relingi właśnie dobrze są dopasowane Ale brakuje chromowanych ramek w około z szyb Właśnie o to chodzi, jeśli brak chromów to relingi czarne, w tym przypadku albo zmiana relingów na czarne, albo ramki wkoło szyb chrom Moim zdaniem czarne relingi!
Zbychuwow Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) No to jest tak że zależy jak widać, te felgi mają polerowany front i jak np wieczorem pod innym kątem pada światło się swieci ta polerka to ładnie się zgrywa z relingami. Generalnie tutaj ciemne wyszły te koła a pod światło dzienne tak nie jest. Co do chromów to dostałem je z autem i leżą od 3 lat na strychu sporo ż tym rzeźby a nie miałem jak do tej pory weny na to żeby to zrobić docelowo miały wpaść Edytowane 21 Czerwca 2018 przez Zbychuwow
kaFFFar Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 jakbys chcial, mam czarne relingi ?
Zbychuwow Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2018 W dniu 21.06.2018 o 13:38, kaFFFar napisał: jakbys chcial, mam czarne relingi ? Hehe dzieki ale mam bo te satynowe ja zmieniałem ?
Zbychuwow Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Opublikowano 3 Lipca 2018 Panowie pomóżcie muszę zmienić sprzęgło u sb w samochodzie, chciałbym pozbyć się dwu masy i najlepiej coś wzmocnić seryjne sprzęgło przy okazji takiej roboty jednocześnie nie wydawać fortuny bo mam ślub za 2 tyg muszę oszczędzać:p może ma ktoś z was jakiś patent albo nawet zestaw na sprzedaż używany? Jakieś rady ?
marcinoa4b5 Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 myślę że sprzegło najlepiej zapodaj z 1.9TDI awx, a dwumase masz do wymiany też?? coś się dzieje czy poprostu przy okazji wymiany sprzęgła??
Rekomendowane odpowiedzi