Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] A4 B8 2.0TDI Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Powiem tak - samochód mocno otarty z obu stron. Tył wgnieciony, nie za mocno, ale jednak ;( ;(.

Cholera, a dopiero 500km przebiegu..

Opublikowano

o w mordę :shocked: to dopiero pech :confused4:

Opublikowano

dobrze ze Tobie sie nic nie stalo :)auto sie wyklepie i pojdzie jako bezwypadkowy :gwizdanie:

Opublikowano

Śliczna ... ja teraz żałuję, że w automacie nie wzięłam ...

Pozdrawiam i szerokich dróg życzę :)

Opublikowano

Powiem tak - samochód mocno otarty z obu stron. Tył wgnieciony, nie za mocno, ale jednak ;( ;(.

Cholera, a dopiero 500km przebiegu..

szkoda ;( ;( dopiero co z salonu wyjechał :(

auto sie wyklepie i pojdzie jako bezwypadkowy :gwizdanie:

On jest nadal bezwypadkowy :gwizdanie: Otarcie czy jakas delikatna wgniotka nie świadczy o "wypadkowości" auta :cool1:

Opublikowano

moglbys wstawic jakies fotki tego samochodu

a tak w ogole kto wie czy nie bedziesz mial xenonu 3.0 tdi automat szybciej niz myslisz ....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a moze to dobra okazja zeby wymusic na ubezpieczalni wymiane autka na nowe:D i przy okazji dosztukowac pare brakujacych elementow wyposazenia... :D:D

w koncu nie po to placiles za nowke zeby teraz jezdzic malowanym... dobry prawnik by to ogarnął...

Opublikowano

Gratuluje auta :good:

Super Audi też na taka poluje ale w innej wersji :kox:

Tu moja propozycja modów - nowość firmy OSIR DESIGN (www.osirdesign.com) :naughty:

Ja ich produkty na pewno będę instalował w swoim aucie :cool1:

a4b84009sq0.jpg

maska4b8401ns7.jpg

w400.png

a4b8401000rk5.jpg

w400.png

w400.png

maska4b802sgt0.jpg

08a4402bc1.jpg

w400.png

telsona4b801sih3.jpg

skirta4b803syn0.jpg

stripes4da4b801sjp0.jpg

gloveboxtrima4b801srn3.jpg

stripes4da4b801sbq8.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapraszam serdecznie do udziału w konkursie

:good:

>> Najładniejsza A4 na forum <<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do ksenonów - nie chodziło mi o pieniądze. Poczytałem troszkę o ksenonach i wyszło na to, że świecą one do pewnego momentu po czym zostaje nicość. Tak więc zdecydowałem się na normalne oświetlenie.

pojezdzisz troche w nocy i zrozumiesz jaki błąd popełniłeś. auto super. oprócz skrzyni...

Opublikowano

nie wiadomo czy autor rematu posiada jeszcze ten samochod-pewnie nie wszysy wiecie ze zostal rozbity

Opublikowano

nie wiadomo czy autor rematu posiada jeszcze ten samochod-pewnie nie wszysy wiecie ze zostal rozbity

ooo qrcze no to niezly zonk :kwasny:

Opublikowano

Kurcze :( to prawda??

Opublikowano

ludzie zacznijcie czytac tematy od poczatku a nie tylko ostatni post

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jak nie ma Xenonu to też nie ma LED a dla mnie np. to najpiekniejsza rzecz w B8. miałem 3 auta z Xenonem i 4 wczesniejsze BEZ.. i już nigdy nie kupie zwykłych lamp :thumbdown: Kto sie ze mną zgodzi ????

Opublikowano

Ci, którzy przeczytali cały wątek wiedzą, co się z furką stało :tongue4:

Opublikowano

Jak nie ma Xenonu to też nie ma LED a dla mnie np. to najpiekniejsza rzecz w B8. miałem 3 auta z Xenonem i 4 wczesniejsze BEZ.. i już nigdy nie kupie zwykłych lamp :thumbdown: Kto sie ze mną zgodzi ????

racja ja popieram w pełni, a poza tym większosc aut ma zwykle swiatła, a B8 ze swoimi diodkami wyróznia sie w tym szarym swiecie :>

Opublikowano

ja sie nie zgadzam bo moje odblysniki sa do regeneracji i nastal czas ze dzis je wlasnie tam zawoze :tongue4:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No to kolejny Avant na Forum... Dziś ze strefy celnej odebrałem... :> Jeszcze kilka dni w salonie (mają pozdejmować folie ochronne, dołożyć kilka gadżetów, itp.), rejestracja i ...będzie "do końca" mój... :)

Pozdrowienia.

Opublikowano

No to kolejny Avant na Forum... Dziś ze strefy celnej odebrałem... :> Jeszcze kilka dni w salonie (mają pozdejmować folie ochronne, dołożyć kilka gadżetów, itp.), rejestracja i ...będzie "do końca" mój... :)

Pozdrowienia.

fajnie :good: zaloz nowy watek :)