DanielKępa Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam, Jaką żaróweczkę kupić do światła stopu lewy tył. Czy po wymianie zgaśnie mi błąd, który się pojawił i poinformował mnie o tej usterce? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadral20004 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 tak.az zarowke wyciagni to sie dowiesz jaka masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udiyane Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Z dużym prawdopodobieństwem mogę podpowiedzieć ,że będzie to zapewne P21W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dwuwłóknowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pablo. Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Żadna dwuwuknowa. Kup p21w tylko bolce mają mieć w jednej linii a nie przesuniete względem siebie. W b7 pozycja pali się na żarówce 21w tylko dostaje napięcie 5v jak zapala się stop żarówka dostaje 12v Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez .Pablo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 A błąd zgaśnie sam , po wymianie żarówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szaczek Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Tab, błąd znika po wymianie przepalonej żarówki. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi