mrogal Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 co ty rzeźbisz? moze klime w koncu zalozy
pablo_9 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 co ty rzeźbisz? pewnie karbony ładuje do środka ...a teraz czekamy na info od plastucha
wojciu0308 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 a moze tunel z polifta zaklada+carbonexy
plastuch Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Klima raczej zawita ale w swoim czasie, i najlepiej z poliftowym tunelem póki co zima w krótce i narazie nie ma sensu A z braku zajęcia robie przeróbke dekorów te czorne mi się znudzily czas ożywic troche to wnętrze [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 10:35_________________________________________________Poza tym wymieniłem sobe tapicerke na fotelu kierowcy i naprawilem grzenie dupska
huzio00 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 to jaki kolor teraz bedziesz miał dekorów?? w prognozie pogody postraszyli że zima bedzie długa i sroga to mowisz że grzanie trzeba było naprawić
plastuch Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 zdzieram okleine szczotkuje ale dodatkowo to pomaluje w kolor ale to już się pochwale efektem końcowym Huzio00 jak tam Recaros-y bo coś cicho tam u Ciebie??
huzio00 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 bo ja to skromy jestm a RECAROSY zajebiasze są
plastuch Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 No witka wreszcie dekory skończyłem troch mi z tym zeszło bo nie bardzo miałem czas. Na zdjęciach wygląda to jak czyste alu a w rzeszywistości jest to taka satyna słabe mam kalkulator i dlatego taka jakośc: I przy okacji ogarnołem sE nową skrzynke na stożek: Lekka prowizorka ale zdecydowanie lepsza niż poprzednia Jakos nie mam zdolności blacharskich
Krycha Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Wolałbym w jakiś kolor te listwy
plastuch Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Wolałbym w jakiś kolor te listwy Tylko w jaki
Nosb Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 w sraczkoburaczkowy fiolet z domieszka rozowej swinki.
slepy Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 w sraczkoburaczkowy fiolet z domieszka rozowej swinki.
plastuch Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 W kolor Burberry A jaki to jestem tylko facetem i rozróżniam tylko łady i brzydki w sraczkoburaczkowy fiolet z domieszka rozowej swinki. fiolet uuuu będzie pasował do damskich majtek
slepy Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 W kolor Burberry A jaki to jestem tylko facetem i rozróżniam tylko łady i brzydki :polew:
Reniu Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 W kolor Burberry A jaki to jestem tylko facetem i rozróżniam tylko łady i brzydki To taki "kolor" jaki ma tu gościu na dekorach To ten wzorek: http://www.google.pl/images?hl=pl&q=burberry%20pattern&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi
plastuch Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 W kolor Burberry A jaki to jestem tylko facetem i rozróżniam tylko łady i brzydki To taki "kolor" jaki ma tu gościu na dekorach To ten wzorek: http://www.google.pl/images?hl=pl&q=burberry%20pattern&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi A ten te są Kosa do tego podsufitka i słupki cos pięknego ale gdzie dostac taki materiał
Rekomendowane odpowiedzi