pablo_9 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Zegary pięknie przerobiłeś... w takim razie czekam z niecierpliwościa na opis odnośnie FIS bo może się zdecyduję... Jak zainstalujesz lampki to pokazuj jak się prezentują...
Krycha Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 No Plast ładnie ładnie działasz. Zobaczę na żywca przy najbliższej okazji
plastuch Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 Zegary pięknie przerobiłeś... w takim razie czekam z niecierpliwościa na opis odnośnie FIS bo może się zdecyduję...Jak zainstalujesz lampki to pokazuj jak się prezentują... decyduj sie bo warto Dzięki panowie! Ciesze się że Wam się podoba Auto wypucowalem dziś na błysk ale juz było zbyt ciemno żeby robić jakies sensowne zdjęcia
loco87 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Ojciec mial w 16 biale zegary i wygladalo to rewelacyjnie....ale zeby pod zwykle zegary dorezac pelny fis....... Bylaby rewelacyja jakbys to opisal na forum. Zegary od anglika drogie nie sa a efekt
Nosb Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Kjurwa inne auto Dobrze ze masz aniola stroza ktory czuwa i z obopolna korzyscia podsyla dobre gadzety
Reggi Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Wymieniałeś żarówki od podświetlania zegarów na białe ? Białe podświetlanie jest fajne Co do podłokietnika..źle zrobiłeś obijając tą czarną sierścią Paskudnie wugląda
loco87 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Raczej trzeba bylo zmienic tarcze ?
Radziu Audi A4 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 modziłeś tylny tłumik?? tzn końcówki? bo ja mam takie same :decayed:
plastuch Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 Co do podłokietnika..źle zrobiłeś obijając tą czarną sierścią Paskudnie wugląda na razie musi być takie ści^&#o bo nie wiadomo w jakim kolorze kupie sobie skórke którą mam w planach jak będzie skóra na fotelach to i na podłokietniku Kjurwa inne auto Dobrze ze masz aniola stroza ktory czuwa i z obopolna korzyscia podsyla dobre gadzety interesy z Tobą to sama przyjemność modziłeś tylny tłumik?? tzn końcówki? bo ja mam takie same :decayed: modzone końcówy na 2 sportowe z 1.6 Tarcze tarcze teraz ma VUDU przedtem miałem UK-NSI w którym były przezroczyste taczki i przełożyć trzeba [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 18:56_________________________________________________O a końcówy takie: Nie sa zbyt wyzywające i lansiarskie a wyglądaja bardzo że tak powiem klasycznie Ale odrazu mówie żeby nie było to nie jest mój pomysł, ukradłem go koledze
Cristoforo Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Co do podłokietnika..źle zrobiłeś obijając tą czarną sierścią Paskudnie wugląda narazie musi być takie ści^o bo niewiadomo w jakim koloże kupie sobie skórke którą mam w planach jak będzie skóra na fotelach to i na podłokietniku Kjurwa inne auto Dobrze ze masz aniola stroza ktory czuwa i z obopolna korzyscia podsyla dobre gadzety interesy z Tobą to sama przyjemność modziłeś tylny tłumik?? tzn końcówki? bo ja mam takie same :decayed: modzone końcówy na 2 sportowe z 1.6 Tarcze tarcze teraz ma VUDU przedtem miałem UK-NSI w którym były przezroczyste taczki i przełożyć trzeba [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 18:56_________________________________________________O a końcówy takie: Nie sa zbyt wyzywające i lansiarskie a wyglądaja bardzo że tak powiem klasycznie Ale odrazu mówie żeby niebyło to niejest mój pomysł, ukradłem go koledze ala rs4 bdb łądne koncówki gdzie i za ile kupiłeś?? mozesz mi zmierzyć ich szerokość
Nosb Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 seryjne koncowki idace w wiekszosci B4 , A4 1,8 1,6 Moj patent
plastuch Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 ala rs4 bdb łądne koncówkigdzie i za ile kupiłeś?? mozesz mi zmierzyć ich szerokość Kupiłem od froger34 20zl sztuka oczywiśie używka wypolerowana na glanc przycięta i przyspawane garażowym sposobem Żeby nie było to skradziony pomył NOSB-a Szerokości jutro podam bo wianter strasznie mi hula za oknem Pewnie chcesz wiedziec czy pod zderzak Sy wejdą?? Zgóry mówie że tak
Cristoforo Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 wejdą dwie obok siebie do zwykłego polifta??
plastuch Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 spokojnie Daniel tak miał w polificie a teraz w S
Cristoforo Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 no dobra więc kupuje dwie końcówki kto ma??
Radziu Audi A4 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja na takich końcówkach jeżdze już od roku, i wyglądają naprawde fajnie. nie dresiarsko i wiejsko, a z gustem .. i nie pierdzą
plastuch Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kilka rzeczy dokupiłem do auta w ostatnim czasie a oto i one Jako że plan jest taki żeby odmulić starego pierdziela wiosną a ja wole dmuchać na zimne zakupione zostały nie zbędne gadzety mianowicie wkaźnik doładowania i ciśnienia oleju AG seria smoke i cheble 312mm Wskaźniki daja oprócz tego +2 do Lansu
Krycha Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Panie a te wskaźniki to działają czy to tak na lipę jest ?
mrogal Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kilka żeczy dokupiłem do auta w ostatnim czasie a oto i one Jako że plan jest taki żeby odmulić starego pierdziela wiosną a ja wole dmuchać na zimne zakupione zostały niezbędne gadzety mianowicie wkaźnik doładowania i ciśnienia oleju AG seria smoke i cheble 312mm Wskaźnik daja oprucz tego +2 do Lansu o kuwra jak pieknie zamocowane
plastuch Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Panie a te wskaźniki to działają czy to tak na lipę jest ? nie miałem trójnika jak będe olej zmieniał to sie załozy czujnik [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 21:01_________________________________________________ o kuwra jak pieknie zamocowane Mie też sie podoba
Rekomendowane odpowiedzi