miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam - wczoraj miałem możliwość przyjrzenia się nowemu wcieleniu lexusa is a konkretnie modelowi isF i muszę przyznać zrobiło na mnie wielkie wrażenie, dopracowane pod każdym względem a jak dowiedziałem się jaki motor je napędza..............to już wogóle miazga pod każdym względem - miał ktoś może do czynienia z tą bestią ? http://www.lexus-polska.pl/range/is/is-f/index.aspx?WT.mc_id=LexSEM_2008_Models&WT.srch=1&WT.adsite=Google http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6764381
Wąski Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Całkiem całkiem ciekawe autko tylko te wydechy
Hugo Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 No rurek to mogliby jeszcze dorzucić.Po jednej na stronę
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Całkiem całkiem ciekawe autko tylko te wydechy wydechy mogą się niektórym nie podobać - choć na żywo dla mnie rewelka - a przy tym motorku taki wydech jaknajbardziej - byłoby to nie na miejscu gdyby autko tylko wyglądało - a te jedzie, i to jak jedzie
Tytus Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 W ostatnim odcinku Top Gear na BBC testowali tego Lexus'a; nie byli zadowoleni - ale oni mają specyficzne podejście to motoryzacji
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 ładny wózek... ale wolę a ja mam wstręt do audi .............. autko w salonie kosztuje 250 tyś zł - jak na tą półke to chyba przyzwoita cena, tylko osobiście nie wiem co obecnie lexus jest warty ( awaryjność, exploatacja, dostępność części i.t.d. )
Wąski Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 To Toyota tylko USA a za rok warty będzie :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jak dla mnie szału nima, ale brzydkie nie jest no yen tył tak troche psuje co nieco.
Kowi87 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 A mi troche swoją linią przypomina nowe BMW5
Gość mmcv Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 mnie rozmonotwal zawsze mi sie IS podobal a ten to juz wogole jest kozak na maxa. Z rzeczy ktore nie do konca mnie przekonuja to te wydechy ... tak troche to wiejsko wyglada. po jednym by wystarczylo na co tyle rurek . Ale tak to miazdzy no i motorek ten musi fajnie zapier...
wit.s Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Rury do wymiany (no przecież trzeba coś porezać) i jest git. Ja zawsze lubiłem japońce . Znajomy spec od japońców powiada, ze jeśli chodzi o legendarną japońską jakość, to jeszcze tylko Lex'ie i Mazda 6 poziom trzymają...
wit.s Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Mitsubishi ?? :gwizdanie: Jak znam życie, to masz na myśli Evę. A to rzekłbym inny poziom, to i oceniałbym inaczej. A ja bardziej generalnie.
szogun0 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ten wydech jest beznadziejny. Japońce wszystko mają skośne, oczy, wydechy, pewnie nawet f......... Po prostu ten element jest kretyński.
Rekomendowane odpowiedzi