malik Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Mały teaser światełek LED do B7 (na razie Avanty, ale w styczniu będą do Sedanów też): Szkoda tylko, że LEDy są zamontowane tylko w zewnętrznych lampach. Może dla Sedana będą w obydwu.
Madas Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 i skolko będą kosztować kurde szkoda że nie ma tej lampy w klapie bagażnika z ledami
Cuber Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 kurde szkoda że nie ma tej lampy w klapie bagażnika z ledami dokładnie ;(
Madas Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 swoją drogą to dziwne bo jak to będzie wyglądać
H4mm3R Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 fajne, fajne ale ja czekam na przednie
ba$ior Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam, Malik mnie trochę wyprzedził... Firma dectane (www.dectane.de) ta sama, która wprowadziła lampy przednie jak w A5 posiada już w swojej ofercie lampy do avanta i sedana !! Nie ma jeszcze zdjeć ale są ceny i opis... LED taillights Audi A4 Lim.05_4 pieces_ red/crysta - 283.70 Euro brutto. Są w ofercie nawet lampy do B8 Te które Malik zaprezentował mogą być z oferty tej firmy ale jakoś mi nie wchodzą, są nie w stylu Audi no i w klapie brak LEDów !!
miron78 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 kosmos to, to nie jest ale niebo lepsze niż seria
H4mm3R Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam, Malik mnie trochę wyprzedził... Firma dectane (www.dectane.de) ta sama, która wprowadziła lampy przednie jak w A5 posiada już w swojej ofercie lampy do avanta i sedana !! Nie ma jeszcze zdjeć ale są ceny i opis... LED taillights Audi A4 Lim.05_4 pieces_ red/crysta - 283.70 Euro brutto. Są w ofercie nawet lampy do B8 Te które Malik zaprezentował mogą być z oferty tej firmy ale jakoś mi nie wchodzą, są nie w stylu Audi no i w klapie brak LEDów !! Przedie lampy jak w A5 ale do B7 jeszcze ich tam niema... ;(
ba$ior Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam, Malik mnie trochę wyprzedził... Firma dectane (www.dectane.de) ta sama, która wprowadziła lampy przednie jak w A5 posiada już w swojej ofercie lampy do avanta i sedana !! Nie ma jeszcze zdjeć ale są ceny i opis... LED taillights Audi A4 Lim.05_4 pieces_ red/crysta - 283.70 Euro brutto. Są w ofercie nawet lampy do B8 Te które Malik zaprezentował mogą być z oferty tej firmy ale jakoś mi nie wchodzą, są nie w stylu Audi no i w klapie brak LEDów !! Przedie lampy jak w A5 ale do B7 jeszcze ich tam niema... ;( Jezu... :> Ta firma wprowadziła na rynek jako pierwsza lampy stylizowane na przednie z diodami jak w A5/S5 do różnych modeli aut. Do B7 nie ma takich lamp jeszcze. W ofercie pojawiły się tylko tylnie lampy (te montowane w błotniki i klapę). Myślę, że te nowe lampy firmy dectane będą miały diody w każdej z 4 lamp. Sugeruje się ich najnowszą wersją 2-częściowych lamp do Seata Leona. [/url
scrat Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 No i rewelacja !! Ciekawe kiedy opublikują oficjalne zdjęcia? Pozostaje tylko czekać i liczyć fundusze...
variocustoms Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Czekam z niecierpliwością bo mam sponsora na takie lampy , komuś już mówiłem ale w UK widziałem na własne oczy białe tylne lampy (nie clear look) w B7 sedan
Madas Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Czekam z niecierpliwością bo mam sponsora na takie lampy , komuś już mówiłem ale w UK widziałem na własne oczy białe tylne lampy (nie clear look) w B7 sedan Bartek to ja się też podpinam pod tego sponsora jak coś :gwizdanie: sorry za OT
variocustoms Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Hmm, musisz tak ryzykować jak ja madas wtedy będzie sponsor
Tomeks Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 kicha ,wyglądają jak tysiące lamp tego typu nie sądzę żeby firmy produkujące tego typu lampy kiedykolwiek osiągnęły efekt lamp ori A6 Avant,jedyny sposób,to wyrezać tak jak to zrobili Hiszpanie
variocustoms Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Niby masz rację, ale oprócz Hiszpanów chyba nikt za bardzo nie ma ochoty rezać lamp, każdy czeka na gotowce, ja też
Dibo Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam, Malik mnie trochę wyprzedził... Firma dectane (www.dectane.de) ta sama, która wprowadziła lampy przednie jak w A5 posiada już w swojej ofercie lampy do avanta i sedana !! Nie ma jeszcze zdjeć ale są ceny i opis... LED taillights Audi A4 Lim.05_4 pieces_ red/crysta - 283.70 Euro brutto. Są w ofercie nawet lampy do B8 Te które Malik zaprezentował mogą być z oferty tej firmy ale jakoś mi nie wchodzą, są nie w stylu Audi no i w klapie brak LEDów !! Pozostaje czekać na zdjęcia tych lamp. Oby było warto
Tomeks Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 średnie... do kombajnu się nadadzą sorry za OT
Rekomendowane odpowiedzi