Rogalboss Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Wymarzony samochód :> Jedyne co by zmienił to ograniczył trochę spalanie bo przy silniku 2.8 l benzynke bierze ale za to fajnie się jeździ Kilka zdjęć: Co sądzicie?
Patrykbor Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 :slina: skóra kozak ,ale te drewno trochę szczypie w oczka no i felunek ładniutki
michu93 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 rzeczywiscie drewko gryzie i ta niebieska decha... ale za to jest skorka no i fajny felunek...
mA4ciek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 naprawde kozak!! Silnik godny, jedyne co jeszcze bym zrobił to lekka gleba i ciemne szyby A w ostateczności zapakował karbon na deche
Buszek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 skóreczka ładnie się prezentuje bardzo fajny silniczek, napisz czy myślisz nad jakimiś zmianami prócz tego spalania
rafalekx Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 mioodek fajniutka ta A4 Graty Nawet mi to drewno nie przeszkadza, wg mnie pasuje do tego wnętrza I tak jak ktoś powiedział lekka gleba tu by się przydała, poza tym kozak
hteb Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Fajny furacz Silnik męski no i serio drewno git pasuje do białego fotela
Rogalboss Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 drewno w sumie mi tez się podoba trochę bardziej ekskluziw tez myślałem żeby sobie szybki przyciemnić a z gleba hmmm nie na polskie drogi chyba... wystarczy mi twardsze zawieszenie a co do niebieskiego wnętrza to na zdjęciach dużo gorzej wyszło niż w rzeczywistości, tez się obawiałem ze nie będzie fajnie to wyglądać ale myliłem się. Co to zmian narazie podoba mi się tak jak jest dzięki wszystkim za pozytywne oceny
Skyliner89 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Elegancka Audiczka zewnatrz jak i wewnątrz :> . Pozdrawiam :>
PABLO Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Pogratulować furmanki Obniż ją bo troszkę wysoko stoi, felunek gustowny a co do zmian z zewnątrz to masz spokój chyba że będziesz ją robił na S4 Środek rewelka, mi również drewno nie leży ale ważne że Tobie się podoba , niebieska decha hmm trzeba się przyzwyczaić bo rzadki okaz :> a co do skóry to Brakuje mi tylko Q ale wszystkiego na raz nie można mieć
Ja4rek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Świetny kolor lakieru, gustowne felgi - auto ze smakiem a pod maską istny
johnybravo Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 bardzo fajnie się prezentuje , szkoda że wypas marny
stojann Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 nie podoba mi sie panel klimatronika ;/ ale po za tym fura bardzo ładna
Rekomendowane odpowiedzi