H4mm3R Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Puchy oryginał eSkowe ?Jest Tak, tu należy podziękować siemianowi
siemian Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 a dziekuje bardzo :hi: ja co prawda zwolennikiem takich wydechów nie jestem. wydech z v8 do klekota który w dodatku nie jedzie to troszke profanacja ale każdy ma co lubi gratki za odwage . Hammerek do zestawu może dorzuć coś takiego: Dźwięk silnika V8/V10 w Twoim samochodzie (wideo) Ť Gadżetomania.pl
H4mm3R Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Siemian wiesz jak jest, jeden lubi znaczki quattro inny kierownice z łopatkami w manualu, a znowu inny wydech z eski w klekocie a ten gadget musisz mi porzyczyć
laki83 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 gadzet zajecisty...az se go chyba kupie:wink:
shakal Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 No i jest nowa dupka http://img171.imageshack.us/img171/3971/sam54001280x768.jpg Dzwięk też się trochę zmienił d*pa zacna
wrclaguna Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 nowy zadek co tam bucy teraz? Na wolnych słychać taki "bulgit" prawie jak V8 Dawaj filmik i nie trzymaj nas w napięciu
Gość .... Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Puchy oryginał eSkowe ?Jest Tak, tu należy podziękować siemianowi Za montaż juz zapomniał
H4mm3R Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Puchy oryginał eSkowe ?Jest Tak, tu należy podziękować siemianowi Za montaż juz zapomniał Dziękuję
Gość .... Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 No no fajnie to wygląda i mruczy mimo wszystkk że to klekot. Ja mam w uszach jeszcze RS6 wczorajsze
siemian Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Siemian wiesz jak jest, jeden lubi znaczki quattro inny kierownice z łopatkami w manualu, a znowu inny wydech z eski w klekocie a ten gadget musisz mi porzyczyć nie no hammerek z resztą komponuje się wyśmienicie. Tu trzeba przyznać Ci racje... Wydech z s4 do klekota pasuje tak samo jak szmaciane dekory do audi :decayed:
Kuna Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Fajna esa i te 4 kominy, jest moc Kurdę to przecież diesel
srb38vx Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 No i jest nowa dupka http://img171.imageshack.us/img171/3971/sam54001280x768.jpg Dzwięk też się trochę zmienił Na parkingu owszem wygląd ale musisz sie liczyć jak potencjalny ( pan kowalski , albo ja ) na drodze zobaczy wydech z esy ,pewnie będzie cie podpuszczał żeby się choć troche pogonić a tu lipa (brak mocy):facepalm: wtedy ci dopiero bydzie głupio jak cie 20 letnie BMW szczasko na drodze a ty wydech z esy :wstydliwy: :grin:
Młody_drog Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Fajna dupencja to Twój garaż? tapatalk
danielo Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 teraz S-ka pełną gębą 2.0TDI I tak oto jest o jedną S4 więcej niż wyjechało z fabryki
Młody_drog Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Tomek jutro Ci wysyłam ten emblemat s4 co chciałeś, wrzucę priorytetem to będzie za 4 dni, do BT szybciej dojedziesz tapatalk
siemian Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 :polew::polew: w sumie to ostatnio jak za Tobą jechałem to po tym super hiper profesjonalnym programie tak kopci że przydadzą się 4 rurki :decayed: Tylko Hammerek jak jedziesz to przypadkiem nie dodawaj gazu bo ktoś sobie pomyśli "o f*ck eSa jedzie... oj ale chyba jakiś straszny szrot bo nie dość że już strasznie kopci, nie jedzie to jeszcze silnik brzmi jak 4 cylindrowy klekot" :polew::polew: ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- BTW. Popatrz Hammerek co dzisiaj widziałem na parkingu... Powinieneś sobie też nakleić. :decayed: Pasowałoby do całości Od razu mi się pokojarzyło z tym jak mówiłeś że te Twoje dekory to wersja exclusive ---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ---------- a tak w ogole to ostatnio jakiegoś Twojego kumpla w mieście widziałem :decayed::decayed: tylko u niego jakby ten wydech troszke bardziej schowany
srb38vx Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 :polew::polew: w sumie to ostatnio jak za Tobą jechałem to po tym super hiper profesjonalnym programie tak kopci że przydadzą się 4 rurki :decayed:Tylko Hammerek jak jedziesz to przypadkiem nie dodawaj gazu bo ktoś sobie pomyśli "o f*ck eSa jedzie... oj ale chyba jakiś straszny szrot bo nie dość że już strasznie kopci, nie jedzie to jeszcze silnik brzmi jak 4 cylindrowy klekot" :polew::polew: :polew::polew: cały siemian szczery do bulu ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- BTW. Popatrz Hammerek co dzisiaj widziałem na parkingu... Powinieneś sobie też nakleić. :decayed: Pasowałoby do całości Od razu mi się pokojarzyło z tym jak mówiłeś że te Twoje dekory to wersja exclusive http://www.monna.pl/21.2.2013/ekskluziw.jpg
danielo Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Hamerek coś dla Ciebie Wydrukuj w skali 1:1 i przykryj tego klekota
Rekomendowane odpowiedzi