P-U-M-A Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Marek u mnie na fotach też tak wygląda. A na żywo sam widziałeś.
H4mm3R Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Opublikowano 16 Maja 2013 wygląda jakby były na nich góry i doliny. te doły są jakby nie równe... to tylko na foto tak wyglada? Musisz na żywo zobaczyć.
MARCIN607 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Wujek musisz jeszcze ćwiczyć. Chcesz moje na.testy.
Pretor Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Tomku tak szybko zapierdzielasz z modami, że co widzę Twoje autko to zawsze masz coś nowego . Dużo tych modów ale wszystko w dobrym guście.
Rafał123 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Bardzo ladne autko, caly wydech z s4 wkladales z tlumikami czy tylko koncowki?
H4mm3R Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 no no no piękna , dobra fura ! Dzięki Bardzo ladne autko, caly wydech z s4 wkladales z tlumikami czy tylko koncowki? Tylko końcowe tłumiki.
Dadok34b Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 jak odbiorę swoją to można coś cyknąć z paroma osobami z forum w jakimś miejscu
shakal Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Dzięki Tomku za spotkanie Furka na żywo wygląda rewelacyjnie :slina::slina: :kox::kox: Chociaż pogoda nie pozwoliła na dokładniejsze oględziny. I jeszcze raz sorki że wyciągnąłem Cie w taką pogodę na zewnątrz.
H4mm3R Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Dzięki Tomku za spotkanie Furka na żywo wygląda rewelacyjnie :slina::slina: :kox::kox: Chociaż pogoda nie pozwoliła na dokładniejsze oględziny. I jeszcze raz sorki że wyciągnąłem Cie w taką pogodę na zewnątrz. Fajnie że wpadłeś Tej Twojej furce też dużo nie brakuje żeby był z niej rasowy czarnych a pogoda jak pogoda
shakal Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 W porównaniu do Twojej to jeszcze duuuużo jej brakuje Może następnym razem pogoda bardziej dopisze. PS. Pamiętasz może na jakim dokładnie kleju osadzałeś lotkę? Ja w pobliskim sklepie znalazłem tylko coś do luster/szkła i czas dokladnego wyschnięcia to 72h
H4mm3R Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Opublikowano 31 Maja 2013 W porównaniu do Twojej to jeszcze duuuużo jej brakuje Może następnym razem pogoda bardziej dopisze. PS. Pamiętasz może na jakim dokładnie kleju osadzałeś lotkę? Ja w pobliskim sklepie znalazłem tylko coś do luster/szkła i czas dokladnego wyschnięcia to 72h
szczawik Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 kurde fajnie ten karbon wyglada jasny... dobra robota, pozazdroscic:slina:
Rekomendowane odpowiedzi