michu93 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 no super super... sa jeszcze ludzie ktorzy nie patrza na przebieg jednak jesli o mnie chodzi to tez mi jest obojetnie czy skorka jest czy nie... chociaz nie gardzę...
hteb Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 Wolał byś skręcone 120kkm czy prawdziwe 288kkm ? Ja wolę pewniaka - mam dokumenty na ten przelot - facet robił z początku po 70tś rocznie !
Dygu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 silczna czy to nie ta eska od użytkownika MaciekVTG co stała na allegro za 27 tys?? edit: za 31 stała niewiele się pomyliłem Vagowałeś ja?? logi itp?? miernikiem blachę sprawdzałeś?? Ciekaw jestem w jakim stanie ona jest życzę bezawaryjnej jazdy dbaj o turbinki Ps. jaka kwota widnieje na fakturze z salonu :>
michu93 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Wolał byś skręcone 120kkm czy prawdziwe 288kkm ? Ja wolę pewniaka - mam dokumenty na ten przelot - facet robił z początku po 70tś rocznie ! nie zwracam uwagi na to... wole 120 z ksiazka niz bez ale tez wole 288 bez niz 120 bez...
hteb Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 silczna czy to nie ta eska od użytkownika MaciekVTG co stała na allegro za 27 tys?? Vagowałeś ja?? logi itp?? miernikiem blachę sprawdzałeś?? Ciekaw jestem w jakim stanie ona jest życzę bezawaryjnej jazdy dbaj o turbinki Ps. jaka kwota widnieje na fakturze z salonu :> F-ra z salonu na 290000pln luty 2000r Tak to auto maćka - na alle nie stała za 27 a za większą kwotę. Auto vagowałem, sprawdzałem i macałem - jest git. Mam cyrograf zamieścić byś uwierzył ? O turbiny dbać mnie honda nauczyła - o zgrozo
slaweq Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Fajniutka esa F-ra z salonu na 290000pln luty 2000r Cena konkret
czaki22 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 fotele ciekawe - recaro ale nie ze skory ! to na zamowienie , i grzana kierownica to jest dosc interesujace ładny wózek
hteb Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 fotele ciekawe - recaro ale nie ze skory ! to na zamowienie , i grzana kierownica to jest dosc interesujace ładny wózek Fakt że rzadko się takie fotele widzi - zazwyczaj są w skórze
czaki22 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 generalnie przyjemniejse sa materiałowe, wiec tu jest na +
Dygu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Mam cyrograf zamieścić byś uwierzył ? O turbiny dbać mnie honda nauczyła - o zgrozo nie nie musisz grunt ze zboczyłeś ze złej drogi na rzecz Eski planujesz jakieś mody silnika??
hteb Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 Mody silnika to dopiero jak padnie się zakuje i założy coś większego do dmuchania (jak padnie) Na chwilę obecną chcę ic podmienić, wydech no i jakieś tam pierdoły inne. Esa jest jaka jest i wagi jej nie ubędzie Evo to też nigdy nie będzie więc nie ma co szaleć
T-żółw Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 fajna chyba większośc S4 w B5 to srebrne avanty prznajmniej to co u nas na spotach bywały Norbi dla odmiany ma sedana...srebrnego
Suli Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ale jak to sobie wczoraj na spocie przy eSie Malika powiedzeliśmy - sedanem lodówki nie przewieziesz :polew:
Buszek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 bardzo ładna s4 ja tez nie mam mapy ( tylko niemiec jest) ale jak Ty mam przyjemność ogladania bardzo dobrze się prezentuje jak na tyle kilomentrów
Jose Jalapeno Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ale jak to sobie wczoraj na spocie przy eSie Malika powiedzeliśmy - sedanem lodówki nie przewieziesz :polew: Hehe - wczoraj kumplowi woziłem lodówkę i 4 opony letnie naraz bo mi jakaś zaraza kłódkę rozwiercała w komórce i teraz nawet ja nie mogę tam wejść, więc jeżdżą w bagażniku. Avant to avant - zwłaszcza, że nie przekłada to się na stuki i skrzypy w środku jak w innych markach.
Tomek_S4 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Gratuluje auta, widzę, że zapoczątkowałem przesiadkę z hond do S4 jesteś chyba trzeci (po mnie i kosiniaku). Prawie taka sama jak moja więc PIĘKNA Jak chcesz to załatwię ci płytkę do NAVI... Pozdrawiam
hteb Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2008 Gratuluje auta, widzę, że zapoczątkowałem przesiadkę z hond do S4 jesteś chyba trzeci (po mnie i kosiniaku). Prawie taka sama jak moja więc PIĘKNA Jak chcesz to załatwię ci płytkę do NAVI... Pozdrawiam No pięknie Niech będzie że ja po Kosim a Kosi po Tobie z hondy (Volvo) się przesiedliśmy Po płytę navi już walę na pw
Rekomendowane odpowiedzi