hteb Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Intercoolery mam seryjne - tylko, że je porządnie przeczyściłem Programik już miałem robić - ale zorientowałem się, że na tym sprzęgiełku to to wszystko nie poleci A więc sprzęgło się powoli kończy :gwizdanie: Myślę, że do wakacji się skończy (a jak nie to się mu pomoże ) to się je zmieni, :gwizdanie: a po tym i softa się zmieni Nic na siłę, przecież po coś są te przeglądy [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 23:07_________________________________________________W każdym razie pomysł zamiany znaczków eSy na A4 1.6 , który pojawił mi się na samym początku - ostatecznie porzuciłem. Ja oznaczeń na aucie nie mam żadnych i mi z tym świetnie
Suli Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 I to jest najfajniejsze - niepozorny rodzinny avant :polew:
Skyliner89 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Krótko mówiąc BESTIA w owczej skórze :> ...
Suli Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ostatnio własnie jakiś taki wypicowany nissan GT cośtam dmuchnął mnie na połowę długości na Puławskiej - skrewiłem sprawę, bo na początku nie podszedłem do tego jak Pan Bóg przy kresce przykazał :gwizdanie: i poźniej już go nie mogłem dojść Tyle, że z tyłu na złożonych siedzeniach wiozłem ciężką szafę dębową i reszte bambetli
gelon Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Na lato jak znalazł Chociaż w mojej w tych upałach w mieście czasem lekko podskoczy wskaźnik
kosiniak Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 uwazaj na pekajace weze, szkoda byloby motoru
dansli Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 dokładnie a szczególnie takiego motoru jakze zacnego pozdro
hteb Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Na lato jak znalazł Chociaż w mojej w tych upałach w mieście czasem lekko podskoczy wskaźnik No - teraz jak mam pow.90 to jest łoooo [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 22:23_________________________________________________ no i ten bajer z kierownicą :good: Jaki bajer ? O co chodzi ?[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 22:23_________________________________________________ uwazaj na pekajace weze, szkoda byloby motoru No, no - uważam spokojnie - honda wytrzymała to i ta niemiecka padaka da radę
hteb Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Sterowanie i grzanie... aaaaaa Kumam - no Na maxa funkcjonalne Na fakturze zakupu nie mam chyba tylko 3opcji zaznaczonych z "bajerów" [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 22:32_________________________________________________http://www.allegro.pl/item709737336_audi_s4_avant_2_7_biturbo_2000r.html Powód sprzedaży - jest jednak za małe...
Rekomendowane odpowiedzi