Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RS5 4.2 V8 FSI 450PS Daytona Grey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Złożony na ori częściach ASO - wszystko nowe, nie kupił bym od kogoś obcego ale wszystko wiem co się działo z tym autem od początku (sąsiad) a miał z tego co pamietam najechane 1000 mil

Opublikowano

nie wątpię że zrobiony dobrze ale walony był :D

Opublikowano

No tak, przez to auto straciło 50% mocy, 30% z uroku, 17% z respektu. :facepalm:

Opublikowano

No tak, przez to auto straciło 50% mocy, 30% z uroku, 17% z respektu. :facepalm:

Z tą mocą może trochę przesadziłeś , co nie zmienia faktu że bym to na pewno sprawdził ;)

Opublikowano

Navi pewnie dołożona bo to nie ori RS jak WRC już napisał

Opublikowano

Na 60 tys przypada mi właśnie duży serwis. Zaproponowali mi 10% rabatu na robociznę i części, idzie coś jeszcze z tego urwać?

Najlepsza cenę z Bydgoszcz, Toruń, Gdańsk zaproponowało ASO TORUŃ

Opublikowano

Na 60 tys przypada mi właśnie duży serwis. Zaproponowali mi 10% rabatu na robociznę i części, idzie coś jeszcze z tego urwać?

Jaki jest koszt za taki kompletny przegląd w RS5 ??

Opublikowano

normalny rabat, ja w Bydgoszczy w ASO mam też taki rabat. lepszy taki niż żaden..

Opublikowano

Najlepiej dostarczyć im własne części/oleje i wyjdzie lepiej niż ten ich rabat 10%

Opublikowano

Najlepiej dostarczyć im własne części/oleje

amen :thumbup1:

Opublikowano

Najlepiej dostarczyć im własne części/oleje i wyjdzie lepiej niż ten ich rabat 10%

ja im dostarczam tylko olej, filtry to groszowe sprawy i nie jest tak źle ;)

Opublikowano

ja im dostarczam tylko olej, filtry to groszowe sprawy i nie jest tak źle ;)

też prawda - przebicie na oleju mają x3

33 zł kontra 99

ASO Radzymińska

Opublikowano

Masz możliwość zmierzenia czasów?

Opublikowano

Autko mega, fotki nie oddają uroku, jesteś z okolic Miedzynia ? Pytam bo chyba mijaliśmy się jakiś czas temu na wysokości stadionu Gwiazda :oczko: , no i teraz najważniejsze - wpadaj na spoty !!! :good:

Opublikowano

Masz możliwość zmierzenia czasów?

Racelogica nie mam, ale chcę pożyczyć od kolegi lub wynająć na dwie doby i pomierzyć - dam znać na pewno :naughty:

Autko mega, fotki nie oddają uroku, jesteś z okolic Miedzynia ? Pytam bo chyba mijaliśmy się jakiś czas temu na wysokości stadionu Gwiazda :oczko: , no i teraz najważniejsze - wpadaj na spoty !!! :good:

Dzięki, nie z po za Bydgoszczy jestem. Na Miedzyniu pewnie widziałeś jeszcze poprzedniego użytkownika bo mieszka tam jego lady :wink:

Opublikowano
Opublikowano (edytowane)

Przy okazji, że Golf jeszcze nie sprzedany wpadła mała sesyjka... :naughty:

2n8adm0.jpg

2d18ewy.jpg

i5dpo2.jpg

Edytowane przez P.K
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...