pksmlody Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Mateusz Ty gamoniu przecież widzisz na zdjęciu wyżej że auto jest gotowe... teraz idzie grubsza mechanika a auto pojechało do Graftech service w Grodzisku Mazowieckim. Edytowane 5 Grudnia 2016 przez pksmlody
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Aaa sory w robocie jestem i fotek nie widze bo tu hostingi poblokowane na służbowym A z ciekawości gdzie robiłeś blacharke u nas w oleśnicy? Edytowane 5 Grudnia 2016 przez uszol
pksmlody Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2016 Mam ogarniętego kuzyna Dzisiaj samochód odebrany z Graftech GTS Service, w aucie zrobione/wymienione: - Kompletny rozrząd, - Kompleksowe uszczelnienie silnika, - Wymiana uszczelek pod wtryskiwaczami, - Wymiana paska wielorowkowego + rolka, - Wymiana prawidłowych uszczelek / pierścieni od turbo, - Wymiana oleju + wszystkich filtrów, - Wymiana oleju w skrzyni biegów, - Wymiana oleju w tylny dyfrze / inspekcja quattro, - Wymiana płynu chłodzącego, - Wymiana płynu hamulcowego, - Wymiana płynu od wspomagania, - Wymiana węży i wężyków różnego rodzaju (jestem zbyt zmęczony żeby to opisać ) - Wymiana śrub i śrubek i ich prawidłowego przykręcenie (patrz j/w ) - i pewnie jeszcze mnóstwo rzeczy o których zapomniałem. Zdjęcia wkrótce. Peace.
black4 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witaj! No to od groma roboty zrobione! Jaki szacunkowy koszt takiego service'u? Oby wszystko hulało długo bezawaryjnie! Pozdrawiam!
pksmlody Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2016 A więc tak, co było zrobione zgodnie z wykazem: Szacunkowy koszt... Spory :decayed:
TOM3K Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 A więc tak, co było zrobione zgodnie z wykazem: Szacunkowy koszt... Spory :decayed: Czasem dobrze mieć stłuczke nie ?
pksmlody Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2016 No Tomasz chyba coś o tym wiesz...
TOM3K Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 U mnie tak dobrze nie ma ale też jestem zadowolony
_małyTM_ Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 pksmlody ty u nich naprawiałeś audi czy jakiegoś francuza? pytam bo olej lhm to jest do "zawieszeń" w fr furkach i jest on zielony, ale nie wydaje mi się żeby miał normy do vag
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Total lhm jest kolego do wspomagania. No to odjebałeś serwis Łukasz
pksmlody Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Mateusz +1. LHM do wspomagania. No tak już wyszło I dodam, że albo to efekt placebo, albo po tym serwisie - na tych częściach, olejach, itp, itd, wydaje mi się że auto "kulturalniej" pracuje. Edytowane 14 Grudnia 2016 przez pksmlody
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Nowy rozrząd to nie ma co się dziwić, można by przyjąć że stan fabryka w tym momencie to i musi cykać jak szwajcarski zegarek
pksmlody Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2016 A tak to wyglądało mniej więcej
pksmlody Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Ok, żeby nie było że nic się nie dzieje... Auto dalej czeka na mycie I poza tym, 15.02.2017r Audiczka dostała lusterka 14pin z fotochromem, blendy od A6C6 led i moduł od kkam'a. Wszystko działa, współgra z CLH, tilt po wrzuceniu biegu wstecznego, oraz automatyczne ściszanie się radia. A tak to wygląda: Edytowane 18 Lutego 2017 przez pksmlody
pksmlody Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 06.03.2017 Prawe łożysko przód powiedziało KONIEC, więc szybka paczka od dzika ( ) i auto stoi u mechanika, jutro odbiór. A takiego oto "kwiatka" pozostawił mi ktoś uprzejmy na parkingu jednego z większych, sieciowych marketów... A tym będę się zajmował w okolicach maja, jak będzie więcej czasu... Na pewno wrócę do tego posta i pokażę rezultaty.
pksmlody Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 Dokładnie, nic wielkiego Ale... wiesz jak teraz drażni oko?
FroS-t Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Wiem wiem, jedzi do detailingow ograna w godzinke...........
pksmlody Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 Kuzyna mam na miejscu w mieście, tylko tak jak mówię, na razie inne priorytety i plany (też z autem), a to w okolicach maja ^^
Rekomendowane odpowiedzi