co jest doktorku Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Witam. W końcu udało mi sie pstryknąć kilka fotek. Auto oglądniete z kazdej strony wymacane przepatrzone i narazie jest git jest oczywiscie kilka niedociagniec ale to wszystko w swoim czasie, ale wydaje mi sie ze na ten rok jest naprawde dobrze. A teraz z czym mamy doczynienia: Rok- 2000 silnik- 1.8t 132kw AJL (narazie bedzie seria, chodź apetyt jest na więcej ) kolor- LZ9W WYPOSAŻENIE ABS NAVI SUBUFER ZMIENIARKA BOSE CZARNA PODSUFITKA PODŚWIETLANIE NÓG PODŚWIETLANIE KÓŁKA NAWIEWU 4X EL SZYB + lusterka DOMYKANIE SZYB Z PILOTA ELEKTRYCZNE FOTELE RECARO KLIMATRONIK PEŁNY FIS DEKORY SZCZOTKOWANE ALU CHROM RELINGI I OBRAMOWKI SZYB ZESTAW GŁOŚNOMÓWIĄCY NIE OGRINALNY ALE DZIAŁA WIĘC ZOSTAJE. do tego przepustnica na linke zawieszenie 1be. w zestawie koła te teraz to zimowe drugi komplet orginalnych tez 16 w garazu. napewno nie wpisałem wszystkiego ale cóż. No to fotki: OCZYWIŚCIE NIGDY NIE UŻYTE OPONA ROCZNIK 2000 pierwsze zabawy z lakierem dopiero będę sie edukował! I z młodszą Aldonką Auto jeszcze jeździ na Castrolu 5w40 poczytałem kilka tematów i przy wymianie będzie juz MOTUL . Technicznie nie jest najgorzej do zrobinia któraś poduszka, parkingowe obrysowania na zderzakach, Fis do naprawy, Modów jakiś okropnych nie będzie przerabiałem GLEBY i szczerze mam dość hehe Ma być zadbane autko i to mi wystarczy, cos napewno wpadnie ale to z czasem. To teraz opinie i besztanie heh
chudy30 Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 ładna audi i w dodatku ajl ale środka to pozazdrościć ci kolego
jeery2995 Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Ładna sztuka i zdrowa powodzenia
waasik Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 ładna, zazdroszczę foteli ; )
enczu Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Każdy zazdrości recaro, a mi tak ciągle chodzi po głowie wywalenie ich
waasik Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Każdy zazdrości recaro, a mi tak ciągle chodzi po głowie wywalenie ich daj znać który śmietnik
Nextpeace Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Każdy zazdrości recaro, a mi tak ciągle chodzi po głowie wywalenie ich daj znać który śmietnik Hahahahah pozamiatał [emoji2] Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
przemolll Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Każdy zazdrości recaro, a mi tak ciągle chodzi po głowie wywalenie ich ja swoje sprzedałem:D fajna furka
co jest doktorku Opublikowano 26 Października 2016 Autor Opublikowano 26 Października 2016 haha no tak ja narazie tych taborecików nie wywalam chciałbym wrzucic jakiś daszek na tylnią klape moglibyście cos polecic. Bo tylny zderzak bd malowany(chyba ze kupie w takim kolorze) i przy okazji prysnołbym i lotke
Delta Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 ładny środek i co mnie dziwi że Janusze handlarze nie poskąpili nawet klucza do kół? rzadkie widoki
waasik Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 haha no tak ja narazie tych taborecików nie wywalam chciałbym wrzucic jakiś daszek na tylnią klape moglibyście cos polecic. Bo tylny zderzak bd malowany(chyba ze kupie w takim kolorze) i przy okazji prysnołbym i lotke Co ze zderzakiem nie tak?, bo jak coś mam od swojej serię lz9w w całkiem dobrym stanie
Rekomendowane odpowiedzi