Brzeziak Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Dzięki Zderzak dałem do plastik majstra, zaspawali na gładko. Koszt 120zł.
Brzeziak Opublikowano 4 Września 2017 Autor Opublikowano 4 Września 2017 Kolejny mały up, niestety mam tylko kilka fot z pracy. Wymiana maglownicy na inną w stanie bdb+ nowe drążki i końcówki. Zabrałem się również za wymianę sprzęgła. Za jednym razem wymieniłem olej w skrzyni, nowy wysprzęglik+ simmering. I pochwale się prawdopodobnie nowym felunkiem na przyszły sezon . Poszukać szerszych rantów na tył i bajer. To by było na razie na tyle.
Arek8888 Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Witaj kolego, bardzo miło się patrzy na takiego przedlifta dla mnie miodzio, pozdro!
enczu Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Dla mnie krok wstecz jeśli chodzi o koło
Brzeziak Opublikowano 11 Września 2017 Autor Opublikowano 11 Września 2017 W dniu 9.09.2017 o 22:30, Arek8888 napisał: Witaj kolego, bardzo miło się patrzy na takiego przedlifta dla mnie miodzio, pozdro! Dzięki, miłe słowa zawsze motywują W dniu 10.09.2017 o 16:29, enczu napisał: Dla mnie krok wstecz jeśli chodzi o koło Wiesz, chyba pierwszy raz się z Tobą zgodzę Ale cena za te fele była taka kusząca że nie mogłem się powstrzymać, pewnie całe odnowie i pójdą dalej w świat
Brzeziak Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Kolejny mały up. Jak wcześniej wspomniałem, mechanika. Jako że mój śmietnix wylał na d*pie i generalnie był miękki to wleciał KW od kolegi jacca90. Na wiosne gwint będzie rozkręcony i wyczyszczony. Wlecą sprężyny z mojego starego KW odmalowane proszkowo i wkłady KONI na grubej ladze. Pokusiłem się również o nowy wielowachacz SKV, kasa nie dużo, i stuki w zawieszeniu z głowy. , Teraz tylko czeka mnie wymiana gum w belce i na stabilizatorze. Tak przeglądałem znany portal aukcyjny i chyba wlecą z poliuretanu. I dalej bije się z myślami co zrobić w kwestii wydechu, Czy standardowo dwie fifki po jednej stronie czy może podwójny wydech jak np. w b6 1.8T. Zrobiłem mały VT ale dalej nie wiem co robić I ostatnia sesja w takim setupie: Aktualnie zbieram fanty na 2018
jachim22 Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Te kratki przy wydechu ale rs to kozak wyglada wraz z tym wydechem:)
Brzeziak Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Opublikowano 5 Lutego 2018 Sezon się zbliża to czas na jakiś mały aktual. Od stycznia zbieram graty na wiosnę, pokaże co tam upolowałem. Dokładka PDC na tył do przed lifta. Nowa lotka na klapę. Uchwyty na napoje na które polowałem od jakiegoś czasu. I popielniczka w extra stanie. Schowek USA. Fmic i elementy orurowania. Kiera multi. No i fele, tutaj miałem małą rozkmine. Zostawić czy sprzedać, może zamienić. Pokminiłem trochę i stwierdziłem że jeszcze sezon przelatam, aaaaleee. Nie lubię monotonii, więc fele poszły z czoła w poler i zostały pokryte kwarcem. Niestety cięzko jest uchwycić efekt na fotkach bo felga ma specyficzne kształty. Na żywo jednak wydaje mi się całkiem spoko. Lecą już do mnie kolejne fanty, ale o nich później
BlackHazelAudi Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 29 minut temu, Brzeziak napisał: Schowek USA. Kiera multi. Czym sie rozni schowek EU a USA? KIERE multi to z A6 kolega zgarnął ?
Brzeziak Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Schowek ma klamkę w innym miejscu i generalnie jest inaczej zrobiony. Kierownice ogarnąłem od kolegi z forum. Cała instalacja też już gotowa żeby się wpiąć, tylko czasu brakuje. Edytowane 6 Lutego 2018 przez Brzeziak
Brzeziak Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 Kolejne fanty. I znalazłem w końcu lotkę która spełnia moje oczekiwania. Jak widać kapkę za długa ale już przerobiona i leży jak ori. Na dniach umawiam się do lakiernika i czekam na efekt finalny
BlackHazelAudi Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Poszukaj jeszcze listwy maskujacej lampki na mikrosyki bez zamka chyba z passata podejdzie
Arek8888 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Ameryka zawitała widzę W jaki sposób montuje się taką lotkę? Na wkręty czy klej wystarczy?
Brzeziak Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 7 godzin temu, BlackHazelAudi napisał: Poszukaj jeszcze listwy maskujacej lampki na mikrosyki bez zamka chyba z passata podejdzie Myślałem o tym, ale wolę zostawić ją chyba w oryginale. Jest przed liftowa i pasuje do mojej koncepcji 3 godziny temu, Arek8888 napisał: Ameryka zawitała widzę W jaki sposób montuje się taką lotkę? Na wkręty czy klej wystarczy? Lotke będę montował tak samo jak tamtą stara. Na taśmę dwu stronną 3M. Szkoda kaleczyc klapę śrubami.
BlackHazelAudi Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) 56 minut temu, Brzeziak napisał: Myślałem o tym, ale wolę zostawić ją chyba w oryginale. Jest przed liftowa i pasuje do mojej koncepcji Nie było czegoś takiego jak poliftowa klapa USA wiem bo szukalem takowej do siebie SAVO zrobił takową USA klapę poliftowa ale on ją robił "własnoręcznie " z OEM KLAPY POLIFTA Edytowane 6 Marca 2018 przez BlackHazelAudi
Brzeziak Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 10 godzin temu, BlackHazelAudi napisał: Nie było czegoś takiego jak poliftowa klapa USA wiem bo szukalem takowej do siebie SAVO zrobił takową USA klapę poliftowa ale on ją robił "własnoręcznie " z OEM KLAPY POLIFTA A patrz, a ja zawsze myślałem że jak klapa nie ma tego przetłoczenia na dole (a widziałem takie)to że jest od po lifta
Kowi87 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 1 godzinę temu, Brzeziak napisał: A patrz, a ja zawsze myślałem że jak klapa nie ma tego przetłoczenia na dole (a widziałem takie)to że jest od po lifta Jest na sprzedaz taka bez przetłoczenia, ale to samoróba
Donald1.9AFN Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 z czego dopasowałeś tą lotke?? fajnie lezy obecnie mam taka jak Ty wczesniej
Rekomendowane odpowiedzi