Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość -makaveli-
Opublikowano

:hi: prosze pan obrazek jaki ladny mial usmieszek :tongue4: rano juz sie tak nie cieszyl :polew: :polew:

bS7UJ.jpg

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:hi: prosze pan obrazek jaki ladny mial usmieszek :tongue4: rano juz sie tak nie cieszyl :polew: :polew:

bS7UJ.jpg

Hahahah :polew: :polew: :polew: :polew:

Co Ci sie z twarzą stało :D chyba jakąś plastykę Ci w domku zrobili :D[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 12:54_________________________________________________Jarosławiec 2010.

Enjoy smiley

http://picasaweb.google.pl/101039586558860226618/Jaroslawec2010?authkey=Gv1sRgCJzgjM2nuY-vigE#

http://picasaweb.google.pl/101039586558860226618/JarosAwiecImpreza?authkey=Gv1sRgCK-TrZqrltfPzwE#

Opublikowano

chyba chłopaki z okolic juz opuścili nasze forum... szkoda, bo taaakie fajne były początki ;) a teraz ciszaaaa

Opublikowano

chyba chłopaki z okolic juz opuścili nasze forum... szkoda, bo taaakie fajne były początki ;) a teraz ciszaaaa

niestety ja jeszcze jestem :naughty: jakiś czas mnie tu nie było, ale teraz postaram się poprawić :gwizdanie:

Opublikowano

niestety ja jeszcze jestem :naughty: jakiś czas mnie tu nie było, ale teraz postaram się poprawić :gwizdanie:

noo trzymam za słowo,bo inaczej :bicz:

Gość -makaveli-
Opublikowano

połączcie siły :naughty:

u nas całe województwo to jedna ekipa....a małego województwa nie mamy :cool1:

Opublikowano

zamówiłem wizytówki klubowe to teraz będę wkładał za każdą wycieraczkę A4 która nie będzie miała loga klubu :cool1:

może ktoś chce to poszłoby w jednej paczce :gwizdanie:?

Opublikowano

a ile płaciles i za ile sztuk?

Opublikowano

To weź mi też taki pakiecik 50szt. na spociku oddam Ci kaske,a przesyłke podzielimy na pół ;)

Opublikowano

To weź mi też taki pakiecik 50szt. na spociku oddam Ci kaske,a przesyłke podzielimy na pół ;)

:good:

Opublikowano

Mamy pierwszą klubowiczke z naszego regionu :) z zapowietrzonym 2,5tdi :naughty:

Opublikowano

ja też jestem nadal na forum :notworthy:

Opublikowano

Mamy pierwszą klubowiczke z naszego regionu :) z zapowietrzonym 2,5tdi :naughty:

gdzie? :kox: niech się pokaże :naughty: