manix76 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 - nie ma żadnej reakcji silnika na odłączenie kostki przepływomierza -wzrosło spalanie -mułowaty -zaczą dymić A co do vaga to wszystko mamy opisane na forum
misior_kucu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Witam wszystkich audi-fanów serdecznie Zrobiło się ciepło i co byście powiedzieli na spotkanie nad zalewem sulejowskim w czerwcowy długi weekend? Jeśli ktoś chętny to zbierajcie namioty i śpiwory i wpadajcie do Karolinowa, nieopodal Smardzewic jest tam fajne niedrogie pole namiotowe nad samą wodą Ja tam będę przebywał od 10 do 15 czerwca, jeśli jest ktoś chętny to wpadajcie, czym więcej osób, tym ciekawiej i weselej Koszt pola: 15zł za namiot 5zł za auto Dojazd jak będzie potrzeba wytłumaczę później
lukasera Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 Dobra nygusy czas cos zorganizować, bo tyko gadamy,ze cos by sie przydało zrobić i nic nie ma. czekam na propozycje dnia i godziny. miejsce sie znajdzie jakies fajne i zrobimy tego spocika w koncu;)
Fipomat Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 jestem za są wakacje to chyba każdy wykrzesa jakiś wolny wieczór
wypsiu Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 jedzie może ktoś na zlot północny z Kutna lub okolic było by raźniej :a4fan:
Szamek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 witam kolegów! sorki że odgrzewam, jestem z okolic kutna i byłbym chętny na jakiś spocik naszych ale z tego co widzę to chyba temat podupadł co prawda posiadaczem OOOO jestem od niedawna dlatego dopiero teraz obiecuję śledzić wątek:D jakby coś kiedyś wypaliło w kutnie to przybyłbym napewno pozdrawiam wszystkich forumowiczów
lukasera Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 No kolego jak widzisz temat umarł zresztą w Łodzi tez są duże problemy ze spotami
heniooo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam! tez jestem od niedawna szczesliwym posiadaczek A4 B6, i mam 2 kolegów z kutna z B6 nie wiem czy działaja na forum ale napewno beda chetni na spocik. zorganizujmy cos na szybkosci bo jak pozniej snieg spadnie to nie bedzie fajnie. pozdro
lukasera Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Henioo jak spadnie śnieg,to bedzie jeszcze fajniej heheh No to już raz raz:) jakie dni komu odpowiadaja? lepiej weekendy,czy w tygodniu? zróbmy jakiś mały rekonesans. Ja pracuje 7 dni w tyg, wiec wszystko zależy od dnia,czy mam wolne,czy nie...
Szamek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 mi jak narazie pasuje każdy dzień-więc ja się dostosuję
heniooo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 mi weekend tylko tzn tak: czwartek poznym wieczorem, piatek sobota niedziela
lukasera Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 To co, niedziela??? proponuje jakos tak przed południem, bo wieczorkiem to raczej każdy juz sobie przed telewizorkiem odpoczywa w ciepłych kapciach :gwizdanie:
heniooo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 NO TO NIEDZIELA!!! GDZIE SIE SPOTYKAMY I O KTOREJ??
lukasera Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja proponuje godzine 11 a co do miejsca,to hmmm parking na placu wolności?
heniooo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 mi tez pasuje:) no moze byc niestety tylko nas 3:/ ja pogadam z 2 kumplami co maja A4 jak beda w kutnie to wpadna
Szamek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ok z moich znajomych nikt nie ma wiec nie mam kogo ze sobą zabrać
lukasera Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Pozostałym użytkownikom,którzy pisali w tym wątku rozesłałem PW, może sie ktoś jeszcze przyłączy. Będzie dobrze, od czegoś trzeba zacząć
heniooo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dokładnie:) dobrze zrobiles, do niedzieli jest jeszcze troche czasu wiec napewno ktos sie zaloguje i zobaczy ze jest spocik w kutnie:)
Rekomendowane odpowiedzi