Nosfer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Głosujemy http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_najlepszy_klub_samochodowy_roku-t114134.0.html;msg1346762#msg1346762
lukasera Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Widze,że wątek zamarł na chwile no to wrzuce cos na rozbawienie Prawie jak Batmobil ... szkoda,ze drzwi sie do góry nie otwieają :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 13:06_________________________________________________Jakby te kratki dobrze zatkał,to dobry by był do odśnieżania :>
wypsiu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Tragedia :wallbash: Ciekawe co ma w środku pewnie dywaniki alu podobne i pokrowce miśki na siedzeniach i dodatkowe kontrolki zieloną i żółtą od ŻUKA...
efendi Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dobra ,dobra chłopaki tam pewnie nie jednemu :slina: na takie cacuszko
Fipomat Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 idealne na takie warunki jak teraz akurat jak sie zapchają te kratki na dole to może działać jako pług śnieżny tak swoją drogą szkoda gościa bo widać że jednak trochę pracy w to musiał włożyć :gwizdanie:
japkool Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Czesc chlopaki jestem na forum dobre juz z pol roku a dopiero teraz zauwazylem ze jest taki post zalozony Jestem z Kutna i mam czarnego sedanika b5 AFN
lukasera Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Witaj Japkool No widzę,ze powoli powoli grono się powiększa Jak śniegi trochę puszczą,to porządny spocik się szykuje
wypsiu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Po zlocie w Bukowinie wybieram się do Żychlina na święta to może coś się zorganizuje kutnowiaki
heniooo Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 witamy witamy! no koniecznie trzeba cos zorganizowac jeszcze troce chlopaki jakos wytrzymamy:)
wypsiu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Może po spocie jakieś ognicho kiełbaski i :beer1: Kasztelan ...
heniooo Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Dobry pomysl:) Tylko jak i gdzie to zorganizowac:)?
lukasera Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 Widze,że Wypsiu steskniony za rodzimym trunkiem Specjanie dla Ciebie zabiore do bukowiny kilka Kasztelanków a co do ognicha,to fajna sprawa,tylko faktycznie bedzie trzeba nad miejscem pomyślec... W Kutnie to zaraz ktos na policje albo straż mijską zadzwoni...
efendi Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Na Kuczkowie można zrobić ognicho a wjechać można od strony Głogowca tam jest nie wielki parking przynajmniej był jak ostatnio było ale to było......
wypsiu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Widze,że Wypsiu steskniony za rodzimym trunkiem Specjanie dla Ciebie zabiore do bukowiny kilka Kasztelanków a co do ognicha,to fajna sprawa,tylko faktycznie bedzie trzeba nad miejscem pomyślec... W Kutnie to zaraz ktos na policje albo straż mijską zadzwoni... Łukasz będę wdzięczny za Kasztelana Może w urzędzie miasta wiedzą o jakimś miejscu na spota z ognichem
heniooo Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Troche popytałem i byla by mozliwość w lesniczówce Raciborów, tam jest taki budynek drewniany kola łowieckiego i by trzeba bylo z lesniczym pokadac moze jakas flache postawic mu zeby klucze dal na pare godzin. Kiedys tam bylem to tam normalnie jest miejsce na samochody, ognicho grila krzesla kominek itp.
lukasera Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Henioo dobry pomysł, ten domek leśniczówki bardzo ładnie wyglada, fajna miejscówka
wypsiu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Jeśli fajna miejscówka to można by było się dowiedzieć co ile kosztuje i dla czego tak drogo Może ktoś z was by zrobił jakiś wstępny koszt tego spoto-grila Mógłby ktoś dać mi namiary gdzie to dokładnie jest bo nie kojarzę tego miejsca
Fipomat Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 ja mieszkam na wsi to zapraszam, ale to w przyszłości stawik, rowerek wodny, sklep blisko tylko jeszcze trzeba to trochę podszykować wjazd wolny będzie he he ale to tak koło wakacji albo po
Rekomendowane odpowiedzi