Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 INFO o najblizszym spocie masz w nazwie tematu... najblizsza niedziela, godz. 12:00, KFC/BP w Płońsku
Flyer Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dawaj dawaj... nie widzialem dawno Twojego auta gaduło Panowie, ja bede na 90%, te 10% to niestety na wypadek gdybym mi cos wyskoczylo (wczesniejszy powrot do Warszawy), ale mam nadzieje, ze nawet beze mnie przyspotujecie.
Flyer Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dobra, jestem w Plonsku Szykujcie sie jutro na slizgajacego spota, bo tam obok KFC jest pieeekny placyk caly w sniegu! Wlasnie lece driftowac A tak bylo rok temu... Odsniezanie Do zobaczenia jutro o 12:00 - spotkajmy sie moze tam obok BP na tym placu... jak sie wjezdza od strony KFC, to trzeba jechac w strone stacji i zobaczycie miejscowke [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 14:39_________________________________________________Pojezdzilem z godzinke, ale jeszcze za malo sniegu, po kilkudziesieciu slajdach robi sie lod i ciezko sie pobawic.
michalski Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja się pojawie pare minut po 12 dozobaczenia jutro
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja juz w wawie... zieluch jak tam trasa? Spocik udany, niezla frekwencja... troche podriftowalismy, niestety nie dalo sie filmowac... taki mroz See ya next time!
zieluch Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Siema tak już w krk jakąś godzinkę trasa o dziwo super odśnieżona, na poboczu trochę śniegu, miejscami. Ruch w stronę krk mały w przeciwną trochę więcej aut jechało. Ogólnie nie spiesząc się niecałe 5h. PS. Dzięki panowie za spota
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam już zakupiony
luissawik Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Siemanko jestem tu nowy :)mieszkam między Płockiem a Płońskiem .A kiedy w najbliższym czasie spocik w Płońsku?Jak coś to dajcie znać.Pozdro dla wszystkich
Wandej Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Siemanko jestem tu nowy :)mieszkam między Płockiem a Płońskiem .A kiedy w najbliższym czasie spocik w Płońsku?Jak coś to dajcie znać.Pozdro dla wszystkich ja chętny nawet i w tą niedzielę... jak reszta??
mushu Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 trzeba się zebrać w końcu za dużo a4 w powiecie jest ;p może ustalić jakiś jeden stały termin np 1 niedziela miesiąca albo jakoś tak ;D
Wandej Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Co powiecie na następną niedzielę?? Pod kf`em i może małe upalanko obok biedrony Piszcie kto chętny
Wandej Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 No to kto jeszcze może?? Fly coś ostatnio milczy :gwizdanie:
mushu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Tylko w tą sobotę pogoda znowu ma być lipna ;( wiec może zaczniemy "sezon" od następnej kurczę fajnie by było spotkać się większą liczbą autek a widziałem że po Płońsku śmiga parę a4 nawet z naszymi klubowymi ramkami
radul777 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 No w sumie to i ja mam niedaleko do Płońska też bym może sie zjawił
Wandej Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Tylko w tą sobotę pogoda znowu ma być lipna ;( wiec może zaczniemy "sezon" od następnej kurczę fajnie by było spotkać się większą liczbą autek a widziałem że po Płońsku śmiga parę a4 nawet z naszymi klubowymi ramkami kolega z Płońska?? Jaki kolorek auta? Bywało już po 5-6 furmanek :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi