peter22 Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 7 minut temu, MaciekPL napisał: Znajdź okazję i zrób jestem ciekaw jak to wygląda w Q5. Wydaje mi się że kozacko. Generalnie po przełożeniu plastyku , tego gdzie jest całe sterowanie fotelem, wyglada jak by stad był . Jedynie co zdradza ze nie jest fabryczny to napis s4 . Ale może kiedyś jak się odkuje troszkę to zmienię ten kawałek skory
peter22 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Opublikowano 11 Marca 2019 Tak się zastanawiam, mam całe fotele wentylowane i czy by bebechów nie poprzekładać do fotela s4 żeby był wentylowany. wiadomo, ze to wymiany środkowe poszycie na skórę z dziurkami . Robił już ktoś takie rzeczy ??? Myślę ze temat spokojnie do ogarnięcia hmmm.
peter22 Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Opublikowano 16 Marca 2019 Z uwagi na fakt ze rude fotele w poniedziałek idą do Żyda , zmusiłem się do wyciagnięcia tunelu środkowego , żeby wyjąc podłokietnik i uzupełnić brakujący element w postaci karbonu przy mmi i guzik start stop z czerwona obwódka od sq5. zostal mi jeszcze do przełożenia licznik od sq5 i znalezienie ładnego podłokietnika . orientujecie się może czy podłokietnik od a4b8 a5 jest taki sam jak q5?? Chodzi mi o sama górę bez stelaża
MaciekPL Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Udało się ustalić rozmiar podłokietnika w b8 /Q5? Dzisiaj w pracy patrzyłem i wydaje mi się że ten w Q5 jest większy.
peter22 Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Opublikowano 23 Marca 2019 Dokładnie tak są różne . Audi a4 i a5 ma taki sam natomiast q5 już ma inny . Udało się znaleźć z q5 gładki czekam na paczkę i składam do kupy. Bez podłokietnika słabo się jeździ więc na dniach auto będzie kompletne
peter22 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) No dobra amortyzatory z Ali wyleciały , jeden stukał odgłos jak by był stabilizator walił . Obecnie cały tył ori sachs nowy i jest cisza . Wleciała nowa dwumasa okazało się ze tez niepotrzebnie . na liczniku wyskoczyło Edytowane 11 Czerwca 2019 przez peter22
peter22 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Czyli czas na wymianę oleju i filtrów . Po programie w r-performance powiedzieli ze szkoda ze nie ma sportowej wkładki wiec teraz zamówiony Edytowane 11 Czerwca 2019 przez peter22
Kodzak33 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Opublikowano 11 Czerwca 2019 9 godzin temu, peter22 napisał: Czyli czas na wymianę oleju i filtrów . Po programie w r-performance powiedzieli ze szkoda ze nie ma sportowej wkładki wiec teraz zamówiony Nie zawali Ci przepływki olej z niego ?
Dev Opublikowano 11 Czerwca 2019 Opublikowano 11 Czerwca 2019 19 minut temu, Kodzak33 napisał: Nie zawali Ci przepływki olej z niego ? Nie ma strachu
peter22 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2019 Filtr ma być wilgotny a nie zlany środkiem żeby z niego kapało . Mam nadzieje ze nic się nie będzie działo . Sportami i inne firmy ładują sportowe wkładki do wszystkich projektów i jakoś nic się nie dzieje .
peter22 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Opublikowano 17 Lipca 2019 (edytowane) Dzisiaj udało się troszkę ogarnąć auto , skóra wyczyszczona i zakonserwowana gliptone. A tak auto wyglada obecnie z fotelami s4 Edytowane 17 Lipca 2019 przez peter22 2
Leszczonka Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Piękna maszyna! Wrzuciłbym lusterka satynę do kompletu napis z grilla jak dla mnie out
czarny69 Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 Lusterka pasowałyby do reszty, napis razi w oczy, zrobiłbym tak jak napisał przedmówca.
peter22 Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Opublikowano 25 Lipca 2019 Dzisiaj do foteli wleciały szufladki czy schowki nie wiem jak to nazwać dokładnie . Żeby zdjąć napis trzeba zdjąć zderzak albo osłonę plastykowa od góry . Pomyśle o tym przy okazji .?
peter22 Opublikowano 24 Września 2019 Autor Opublikowano 24 Września 2019 Udało się trafić tylnią kanapę w kolorze przednich foteli od s4 . Teraz środek wyglada tak jak powinien . Narazie zdjęcie samej kanapy poza autem. Okazało się, ze kanapa jest podgrzewana jutro negocjuje sterowanie ogrzewania , podłokietnik z czerwonymi pszeszyciami i gałkę z sq5 z czerwonymi pszeszycia bo obecna ma białe .
MaciekPL Opublikowano 24 Września 2019 Opublikowano 24 Września 2019 No i pięknie, będzie caly komplecik. Kiedyś pisałeś o tych oznaczeniach od s4 na fotelach. Ja u siebie będę wywalal z rs4 na zwykła skórę. Zabieg ma być mega prosty , materiał mam z tylnych trójkątów wiec będzie tak jak powinno być. Jak ogarnę to wrzucę foty
peter22 Opublikowano 24 Września 2019 Autor Opublikowano 24 Września 2019 55 minut temu, MaciekPL napisał: No i pięknie, będzie caly komplecik. Kiedyś pisałeś o tych oznaczeniach od s4 na fotelach. Ja u siebie będę wywalal z rs4 na zwykła skórę. Zabieg ma być mega prosty , materiał mam z tylnych trójkątów wiec będzie tak jak powinno być. Jak ogarnę to wrzucę foty to daj znać jakie koszta i jak wyszło . żeby to zmienić to trzeba zdejmować całą skórę z oparcia
peter22 Opublikowano 28 Września 2019 Autor Opublikowano 28 Września 2019 Pakiet czerwień w aucie już prawie w całości ogarnięty . Kanapa tylnia w aucie już siedzi , podłokietnik i mieszek również, sterowanie grzaniem kanapy tez . Pozostała jedynie kierownica do zmiany , Bądź farbowanie Białej nici lub zmiana samej nici jak się tak da. W dalszych planach kupienie i położenie instalacji pod grzanie kanapy - sama wiązka kosztuje 300 zł . sorki za zdjęcia ale robiłem jak już się zrobiło ciemno . Skora na podłokietniku i kanapie do czyszczenia bo trochę się swieci , ale ogarnie się na dniu wolnym i będzie pasowało do przodu.
Rekomendowane odpowiedzi