mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 To jedzie ktos z chelma moze i ja sie zabiore ja jutro odpadam, za duzo na glowie spraw
_Solar_ Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 To jedzie ktos z chelma moze i ja sie zabiore ja jutro odpadam, za duzo na glowie spraw Ja jutro tez Raczej odpadam bo samochodu raczej nie będe miał dostępnego do godzin popołudniowych ale jako pasażer zawsze mogę się zabrać :gwizdanie:
chudineze Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Z tego widać, że chyba będę sam ;( no ale ja będę może jednak ktoś do mnie dołączy.
rafalekx Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Z tego widać, że chyba będę sam ;( no ale ja będę może jednak ktoś do mnie dołączy. No ja np. też nie dojadę Chyba że przełożysz tego spota na inny termin? Bo nikomu on nie pasuje Może za 2 albo 3 tygodnie? Bo za tydzień też nikomu nie pasuje :gwizdanie:
chudineze Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 W ostatniej chwili już nie będę zmieniał terminu jeśli nie wypali następny będzie być może za 2 miesiące, bo szkoda kogoś na siłę uszczęśliwiać .
rafalekx Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 To najlepiej ustalaj termin tu na forum z ludźmi, a nie podajesz jakiś termin sam. Najlepiej tydzień/dwa wcześniej podaj propozycje i jak się ludzie zbiorą/zadeklarują to pisz termin w pierwszym poście i już Może uda się ludzi z LKA wyrwać do Zamościa Tylko musisz proponować to dużo wcześniej, a na bank się ludzie zbiorą Ja też z chęcią się kiedyś przejadę
marewel Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Właśnie się dowiedziałem ze mam jutro 1 rocznice ślubu i dlatego nie moge wpasc
rafalekx Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Właśnie się dowiedziałem ze mam jutro 1 rocznice ślubu i dlatego nie moge wpasc brawo Widać kolega ma pamięć do dat
arczi900819 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Dobrze że chociaż sobie przypomniał bo jakby nie to strach pomyśleć..... Pewnie by było: Ja jak się wyrobię to wpadnę ale nie wiem czy na pewno. i tak będę w trasie to co by mi zależało nie wpaść. Tylko ten czas... ale to się jutro będę martwić [br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 22:30_________________________________________________A pierwszy spot to wiadomo że tłumów nie będzie ale powoli się rozkręci i będzie
_Solar_ Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 wiadomo że tłumów nie będzie ale powoli się rozkręci i będzie U nas w Chełmie tez na początku nie było tłumów ale z czasem sie rozkreciło troszkę
chudineze Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Termin następnego napewno będzie dużo wcześniej. Co do tego terminu to jak pisałem ten wątek dodałem, żeby były jakieś sugestie no ale oprócz deklaracji STO_PROCENT i edekxp (najbardziej miejscowi) to zero sprzeciwu lub zaproponowania innej daty. Wysłałem zaproszenia do ludzi, których znalazłem w użytkownikach z samego Zamościa jak mieli zadeklarowane oraz z pobliskich miejscowości. No ale jak widać to więcej z Wami tu dyskutuje niż co powinni być bardziej zainteresowani w tłumaczeniu co mają najbliżej. No ale myślę, że w przyszłości rozwinie się ten wątek oraz będzie więcej ludzików na spotach.
Rafal_ Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja zawitam na pewno (chyba że się ziemia rozstąpi) Śledziłem ten wątek od początku ale nie chciałem się deklarować bo nie wiedziałem na 100% czy będę miał wolne
arczi900819 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja właśnie za 10 min wyruszam.... i jak się wyrobię to zahaczę o Zamość
chudineze Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 :oklaski: no już mnie to cieszy, że sam nie będę i poznam nowych ludzi [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 12:56_________________________________________________No i po I historycznym spociku Zamojskim na który zawitali STO_PROCENT, Nemek20 i RAFAL_ no i oczywiście ja . Jak na pierwszy raz to było elegancko frekwencja . I juz wstępnie ustaliliśmy datę kolejnego spotu na połowę lutego dokładnie podam w temacie tylko zajrzę do kalendarza . Dzięki Wszystkim co przybyli i czekamy na kolejnych kolegów lub koleżanki na następnych spotach. Wstawiam pierwsze zdjęcie które robiłem telefonem kolejne będą w najbliższych dniach gdy kolega RAFAL_ dośle mi na maila
gelo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 mieliśmy w Lublinie spotkanie w sprawie Zlotu na WOŚP dlatego nikt nie zawitał postaramy się kiedyś uderzyć do was na spot gratuluje podjęcia się organizacji,pamiętam pierwszy mój spot w Lublinie blisko 3 lata temu-było nas 6 powodzenia
_Solar_ Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 na pewno z czasem spociki sie rozkręcą w końcu trzeba od czegoś zącząć
arczi900819 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 No i nie zdążyłem A do której był spocik??? Bo jak do ok 17 to bym jeszcze może na godzinkę zdążył. No ale przepadło To jak będzie ustalany następny spocik to się pomyśli nad wyjazdem Cóż początki zawsze bywają trudne ale Zamość to nie jest jakaś mała miejscowość i chętni się znajdą Pozdro
chudineze Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 gelo Serdecznie zapraszam na kolejne spociki, a swoją drogą czytałem u Was w temacie, że organizujecie coś odnośnie WOŚP. Pewnie i ja bym się prawdopodobnie pojawił (11.01) no ale akurat pracuje tego dnia. No i nie zdążyłem A do której był spocik??? Bo jak do ok 17 to bym jeszcze może na godzinkę zdążył. No ale przepadło To jak będzie ustalany następny spocik to się pomyśli nad wyjazdem Cóż początki zawsze bywają trudne ale Zamość to nie jest jakaś mała miejscowość i chętni się znajdą Pozdro Po 16-tej rozjechaliśmy się, a data jest już mniej więcej ustalona czytaj podklejony watek (czyt. na samej górze tematu) myślę że będzie pasował wszystkim zainteresowanym.
arczi900819 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 o to już wstępne ustalenia są no i zobaczymy... postaram się tym razem zawitać
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 To może i Lublin zajedzie :> Gelo nie wypada tam nic innego tego dnia?
Rekomendowane odpowiedzi