pabloooo85 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 1 godzinę temu, pabloooo85 napisał: Mnie nie będzie A4 stoi u magika , i nie wiadomo co jej dolega ,rzuciła palenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 frekfencja 0 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Nie no, ja jestem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Tylko wyjechałem z miasta i już nikogo nie ma na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszaq92 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Fajny spocik, bylem tylko Ja i moja niebieska strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek80 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam forumowiczów z Zamościa wiem ze w złym miejscu dodałem post z góry przepraszam. Patrząc na aktywność w ogólnej pomocy jeżeli chodzi o usterki silnika nikt mi nie pomoże więc napisze tutaj brnąc do sedna problemu posiadam A4 z silnikiem 1.8T samochód zakupiłem niedawno zaniepokoiło mnie spalanie ponieważ przy bardzo lekkiej nodze samochód spala 11-12L benzyny na jakieś 75km prosiłem kolegę który ma komputer żeby podpiął co dziwne nie wykazywał żadnych błędów na każdym kroku wszystkie parametry mieściły się w normie. Zrobiłem parę pomiarów ale się nie znam na tym czy ktoś mógł by coś doradzić pomóc? LOG-01-001-002-011 (1).CSV LOG-01-001-002-003 (1).CSV LOG-01-011-013-016 (1).CSV *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy. ->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Kamil pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Pany potrzebny klimatronic na podmianke do mojej B6 klima raz działa raz nie ,spec od klimatyzacji posprawdzal co sie dało i stwierdził ze w nim może być przyczyna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Wal do elmo napewno ma na wierzchu będzie szybka podmianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 no fakt mam ,podjedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krts0 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Panowie jest ktoś w naszym regionie kto ogarnia instalacje LPG TECH?...proszę mi tylko pana M. z Granicznej nie polecać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyks Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Elektryka w Zamościu lub Biłgoraju możecie jakiegoś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Panowie jest ktoś w naszym regionie kto ogarnia instalacje LPG TECH?...proszę mi tylko pana M. z Granicznej nie polecać:wink: Co się dzieje?Jak coś to pisz do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 bedzie ktos?? jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Jak Ty będziesz to reszta przyjedzie. Zapowiada się ładna pogoda, więc zabierać żony, kochanki, dzieci na lody, a przy okazji wpaść na spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 To jak jest ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ktoś się pojawił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 No wpierw elmo, później ja i tyle Tylko ze nie w jednym czasie :-PWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi