kaju Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Dnia 29.12.2016 o 19:52, jarko napisał: 49.117 Młody_Drog - 355zł uważaj na niego - za rok stwierdzi, że z odsetkami ta nadwyżka mu kolejny zlot opłaci
KoJ@K Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Wiem, ze to pozno, ale moze sa takie niedobitki jak ja - czy planuje ktos jechac ze śląskiego w sobote z rana ?
kaju Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Widzę, że tu sami księgowi na forum [emoji3]
Kosmita Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) te drugie cyfry po lp. to jakiś numer pokoju? Edit: heh ok ok już skumałem W każdym czasem uaktywnia się Tępa Dzida Edytowane 13 Marca 2017 przez Kosmita
jarko Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 Pokoje same szóstki, dopychamy na full do każdego... Musimy zrobić miejsce dla zlotu Tico, podobno płacą po500 zeta za weekend...
Karol89 Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Dobrze ze nie multipli bo słyszałem ze oni potrafią zapłacić 5000 zł za weekend [emoji15][emoji15]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kosmita Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) A kiedY przydział pokojów? Edytowane 15 Marca 2017 przez Kosmita
jarko Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 Już po, info jak wyżej Uwaga, ma być podobno konkurs tańca w piątek. Jako jury ma być Kolkov z Moskalem. Polecam się postarać, słyszałem że szykują zacne nagrody :]
Kosmita Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Ale konkretny przydzial. Czyli kto z kim w tych szostkach.. Dobrze ze z Kolkiem jade, moze cos podpowie co robic heh Edytowane 15 Marca 2017 przez Kosmita
kkam Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Zobaczysz przydział na zlocie, generalnie zawsze decydowała kolejność wjazdu na parking....dlatego na zakopanym był wyścig: DWysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Kosmita Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) aha.. heh no ok ok Czyli nie ma żadnego ustawiania się ze wszystkimi na dole i zabawa w kolumne klubowych fur tylko dzida na górę heh @kkam a tak przy okazji. Dobijacie do nas w Częstochowie ok 11 w końcu? Miałeś dać znaka.. Edytowane 17 Marca 2017 przez Kosmita
kkam Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 12 godzin temu, Kosmita napisał: aha.. heh no ok ok Czyli nie ma żadnego ustawiania się ze wszystkimi na dole i zabawa w kolumne klubowych fur tylko dzida na górę heh @kkam a tak przy okazji. Dobijacie do nas w Częstochowie ok 11 w końcu? Miałeś dać znaka.. My (3 auta) wskakujemy na A1 około 8.30. Do Częstochowy mamy 400km, postaramy sie trochę poscisnąć. Na PW podesle Ci swoj nr, bedziemy w kontakcie.
Kosmita Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Do 30 min poczekamy pewnie na spokojnie ale 2 godzinki to ciezko bedzie:) byscie z godzinke wczesniej musieli ruszyc zeby miec szanse..
adrian998998 Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Krzysiek jak coś to dzwoń będziemy na bieżąco
jarko Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Kilka lat były luksusy z pokojami, były też czasy że trzeba było łóżka prawie w komplecie obstawiać. Kto jeździł na zloty do BT to doskonale pamięta że nie raz we dwie osoby fajnie mieszkało się w czwórce. W tym roku niestety jest nieco inaczej. Raz że jedzie nas więcej o ponad 30 osób jak co roku a dwa że stara Stasinda jest w remoncie. Nie chcemy bardzo jednak nikomu robić nic na siłę, ale bardzo proszę o pewien poziom zrozumienia. Staramy się dzwonić najpierw do zlotowiczów i uzgadniać przydziały do pokoi tak aby każda strona była zadowolona, ale naprawdę na komforty wolnych łóżek w pokojach w tym roku za bardzo nie możemy sobie pozwolić, tym bardziej że dostaliśmy sporo trójek. W związku z powyższym nie jesteśmy w stanie opublikować przydziałów do pokoi gdyż cały czas czynimy wszelkie starania, aby było więcej miejsc i do ostatniej chwili to się wszystko może rozgrywać. Coś będzie wiadomo, natychmiast poinformujemy. Jak możecie zauważyć w wątku zlotowym pojawiło się po raz pierwszy kilku sponsorów. Nie jest to ot tak, ale idzie za tym coś konkretnego. Na zlocie szykuje się sporo atrakcji, konkursów i jeszcze więcej nagród do rozdania Bardzo proszę przygotujcie: - odpowiednio wasze audiczki - struny głosowe - kroki taneczne - wiedzę o audi - nieco szczęścia w losowaniach Będą nagrody rzeczowe, jazdy testowe, będzie też możliwość wykazać się talentem wokalnym, tanecznym czy też wiedzą motoryzacyjną Za niedogodności najmocniej przepraszamy, mamy nadzieję szybko na zlocie o nich zapomnicie - oby ten czas nie minął Wam za szybko Edytowane 21 Marca 2017 przez jarko
Karol89 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Jak by nie było dla mnie wolnego łóżka to proszę dopisać mnie do łóżka z dwiema kobietami [emoji16][emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Edyta Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 51 minut temu, Karol89 napisał: Jak by nie było dla mnie wolnego łóżka to proszę dopisać mnie do łóżka z dwiema kobietami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Klaudia i Malwina ???
Rekomendowane odpowiedzi