Norbas Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jaką zawieche miałeś w b7? Teraz masz w b8 1bv tak? Ja b8 jeździłem z 1ba.
TOM3K Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 tak tu mam 1bv do tego koła 245/40/18. Akurat ostatnio miałem okazję porównać jazdę z zawieszeniem 1ba i za wiele ciszej nie było. w b7 miałem 1be i koło 235/45/17 Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dziwne, że niektóre skrzypią inne nie... Mimo wszystko, Audi słabo się stara. Mnie w b7 cały tył męczy + podłokietnik a w szczególności roleta bagażnika troszkę ogarnąłem sytuację po zastosowaniu filców oraz taśmy "myszka"... Pewnie jakbym miał tak przy nowym aucie to aso miałoby mnie dosyć
Animal Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 To musicie się przejechać jakimś Peugeotem... wtedy przestaniecie marudzić na trzeszczące plastiki w swoich Audi Często jeżdżę nowym 508 i 308. Jedna wielka masakra zwłaszcza na kostce brukowej. 508 to maksymalna opcja wyposażenia i auto za naprawdę grubą kasę a trzeszczy o wiele gorzej niż moje 12-letnie Audi na zawieszeniu 1BV i kołach 235/35/19.
TOM3K Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dziwne, że niektóre skrzypią inne nie... Mimo wszystko, Audi słabo się stara. Mnie w b7 cały tył męczy + podłokietnik a w szczególności roleta bagażnika troszkę ogarnąłem sytuację po zastosowaniu filców oraz taśmy "myszka"... Pewnie jakbym miał tak przy nowym aucie to aso miałoby mnie dosyć Nie mam pojęcia o co chodzi, auto bezwypadkowe a cyrki jak po składaniu u Janusza. Ja też użyłem filcu przy każdym miejscu w którym coś czegoś dotyka w sumie jakieś 4 godziny roboty przy bagażniku ale mam tam ciszę. Zostały drzwi i tam wymieniam wszystkie klipsy dodatkowoWysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Ruby Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Też jeździłem Peugeotem 508. W środku tragedia szczególnie z bagażnika dochodziło ciągle jakieś trzeszczenie nie mówiąc już o jakości plastików na drzwiach. W Audi to czasami coś zatrzeszczy.
TOM3K Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nie wiem jak peugeot, ale np Renault dla mnie to dopiero porażka. Ale jednak kupująć Audi liczy się na tą ciszę , która była we wcześniejszych modelach.
pksmlody Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 OOOOOO podoba mi się Tomek jest dobrze
Bruuuum Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 No niestety jakość nowych samochodów w detalach to dla mnie porażka praktycznie we wszystkich markach, np. mam w domu też Mercedesa GLA to uchwyty drzwi trzeszczą, elementy środkowej konsoli, w dodatku projektanci to geniusze i tak otwierając klapkę lusterka w słoneczniku zasłania ona centralnie światło z lampki nad lusterkiem, w schowku w podłokietniku jest gniazdo usb do telefonu, ale nie ma żadnego miejsca żeby ten kabel z podłokietnika sobie wypuścić, po prostu trzeba go zgnieść klapką, nie wspominając, że otwierając maskę trzeba ją sobie zablokować przed zamknięciem wyjmowanym i wciskanym metalowym bolcem jak w 30 letnim vw Inny przykład, nowe A8 D4 - myjąc auto cała woda zlatuje pod klapkę wlewu paliwa i otwierając ją płaszczyzna jest nachylona w kierunku wnętrza i stoi tam autentycznie z pół litra wody z całym syfem. Lakier jest tak cienki i ma morę że głowa mała Także w B8 jeszcze nie jest tak źle...
TOM3K Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 No niestety jakość nowych samochodów w detalach to dla mnie porażka praktycznie we wszystkich markach, np. mam w domu też Mercedesa GLA to uchwyty drzwi trzeszczą, elementy środkowej konsoli, w dodatku projektanci to geniusze i tak otwierając klapkę lusterka w słoneczniku zasłania ona centralnie światło z lampki nad lusterkiem, w schowku w podłokietniku jest gniazdo usb do telefonu, ale nie ma żadnego miejsca żeby ten kabel z podłokietnika sobie wypuścić, po prostu trzeba go zgnieść klapką, nie wspominając, że otwierając maskę trzeba ją sobie zablokować przed zamknięciem wyjmowanym i wciskanym metalowym bolcem jak w 30 letnim vw Inny przykład, nowe A8 D4 - myjąc auto cała woda zlatuje pod klapkę wlewu paliwa i otwierając ją płaszczyzna jest nachylona w kierunku wnętrza i stoi tam autentycznie z pół litra wody z całym syfem. Lakier jest tak cienki i ma morę że głowa mała [emoji3] Także w B8 jeszcze nie jest tak źle... W b8 też trzeszczą rączki przy boczkach drzwi. Co do morki u mnie to wygląda też nie ciekawie. Na jednym ze zdj z relacji widać to bardzo dobrze Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Opublikowano 15 Lipca 2017 Urlop się zbliża wiec trzeba się uzbroić w graty Wczorajszy zakup. Do pełni szczęścia potrzebny licznik w kolorze i fotochrom. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Opublikowano 22 Lipca 2017 Tym czasem przyszedł czas na kolejne woskowanie Zymölem
TOM3K Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Opublikowano 24 Lipca 2017 Spróbować mogę Nakładki zamontowane Przyciski w chromie tez doczekały się montażu
TOM3K Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Opublikowano 24 Lipca 2017 Nic wielkiego, ale ważne ze do przodu Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dzisiaj auto zostawiłem w ASO na aktualizację softu a w zamian mały popierd**acz
TOM3K Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Wynająłeś czy dostałeś ?Dostałem na 24h [emoji6] Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi